2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hamile kalmadan önce 45 kiloydum şuan 43 düştüm benim durumumda olan varmi gittikce zayifliyorum :KK12:

Ben rus takvimi buldum onda tutuyor bence netten otomatik hesaplayan bir sayfa var google a yaz çıkar. Benm de çin takviminde kız görünüyor dr erkeğe benzio demişti rus takviminde erkek bakalım yarın belli olur inşallah cinsiyet:)
Evet benimde onunla dogru cikiyormus:)

İnşallah iyidir oda birde ikili tarama testi sonucu çikti ama burada paylaşmaya korkuyorum doktora göstermedim daha insallah kötü birsey yoktur

Korkma Allaha emanetler enfeksiyon ilero duzey bi enfeksiyonsa bebege zarar verir soguk alginligi seni yorar sen kendine dikkat et ,ama daha da kotulesirsen gitt tabi idare edebiliyorsan gereksiz yere ilac alma bence
Anladim canim dedigin gibi Allah korusun hepimizinkileri insallah... idare edebiliyorum dedigin gibi evde tedqviye devam edeyim oyleyse cok tesekkur ederim

Merhaba arkadaşlar bugun tam 12 haftalığım ve tarama testi için gittim doktorum bacak arasında bişey göremediğini söyledi sanırım bebiş kız hiç aşermedim midem hiç bulanmadı derler ya aşermezsen erkek olur diye sanırım o teori bende tutmadı:)

Kizlar bu hafta surekli basimin arkasindan siddetli bir agri giriyor birden bire o da migrenimi tetikliyor ve haliyle surunduruyor gecen hastanede aldik solugu sizde boyle bir agri var mi tansiyondan suphelendim ama tansiyonum hep dusuk 8.5 9.6vs

Bu hafta ilk kez bende de şiddetli baş ağrısı oldu iki gün boyunca.gecti şükür.havalardan olduğunu düşünüyorum.kime sorsam başı ağrıdı bu hafta.ilac kullanmadım doktora da gitmedim.basimi sıktım yazmayla.eski usül ama işe yaradı:)

Kagitta sadece bunlar yaziyor ama o rapor nereden geliyor hastaneden sadece bunu mail attilar

Tamm buldum sanirsam

Eklentiler

• B86AFDF4-E460-4F90-B58B-BB25C06DA597.webp
    B86AFDF4-E460-4F90-B58B-BB25C06DA597.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 56
Ben rus takvimi buldum onda tutuyor bence netten otomatik hesaplayan bir sayfa var google a yaz çıkar. Benm de çin takviminde kız görünüyor dr erkeğe benzio demişti rus takviminde erkek bakalım yarın belli olur inşallah cinsiyet:)
Canım benim rus takvimindede çin takvimindede kız cıktı ama kabak gibi pipisini gördük :KK48: yani zaten 2 seçenek var denk gelmesi cok normal hem annesi sende öğrenirsin bence bana ilk tahmin 13.haftada yapıldı

Back
X