2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın arkadaşlar, ebebek te tekstil ürünlerinde %50 indirim var bilginiz olsun :super: ben alacağım ilk ihtiyaçları ama aklıma takılan şey yenidoğan bedeninde bir iki parça alıp 3 aylık olanlardan da alsam hemen büyüyorlar diyorlar :KK64:
aynen kuzum oyle yap yenidoğan dı altında 2 3 parça sonra 0-3 ay daha geniş bir aralık 0-3 ayları bıle bazısına 40 ından sonra zor oluyor. Kilolu bi bebiş gelirse yenidoğanlar bile ufak olabılme ıhtımalı olabılıyormus :) ben tekleme aldıklarımı yanı yenıdoğan setı değilde , nebileyim tulum altı üstü pijama gibi olanları 0-3 ay al dırek bence

Günaydın arkadaşlar, ebebek te tekstil ürünlerinde %50 indirim var bilginiz olsun :super: ben alacağım ilk ihtiyaçları ama aklıma takılan şey yenidoğan bedeninde bir iki parça alıp 3 aylık olanlardan da alsam hemen büyüyorlar diyorlar :KK64:
Canım iki tane 0.3 ay gerisini 3.6 ay almıştım özellikle tulumları 3.6 ay almak gerek çok çabuk küçülüyor

Canım iki tane 0.3 ay gerisini 3.6 ay almıştım özellikle tulumları 3.6 ay almak gerek çok çabuk küçülüyor
evet bencede tulum konusunda haklı arkadas :) birde zaten Rabbim izin verirse inşallah 34 ay sonra nisan mayıs gelıyo daha farklı seyler alır o zamanada :D şimdilik sıcak tutacak şeyler :D

ya işte hiç bişey planaldığın gibi gitmiyor malesef , hayat sen plan yaparken başına gelen şeydir diye bir söz var öyle de oluyor :KK70: bende özelde olsun oda suslensın etsın fln dıye dusunuyorum sonra acaba devletemı gıtsem dıye dusunuyorumasırı kararsızım
Aynen o yüzden şimdi biraz böyle kararsız devam edelim bakalım bi 30 lu haftalara geçelim o zaman yavaş yavaş belli olur herşey inşaallah

evet bencede tulum konusunda haklı arkadas :) birde zaten Rabbim izin verirse inşallah 34 ay sonra nisan mayıs gelıyo daha farklı seyler alır o zamanada :KK70: şimdilik sıcak tutacak şeyler :KK70:
Ayy toparlanır bebişlerimiz yaz gelene kadar sonra tam ısırmalık şeyler giydiririz :KK15::KK76:

Bende bi ara carsiya cikip bakacagim hamile pantolonu beyaz istiyorum bulizinide istyrum

Değişmez inşallah canim göstermiştir sanada bana gösterdi çünkü bu pipisi diye ama sadece kabarıklık var şüpheliyim penis olsa ucuda olmazmi diye düşünüyorum klistoris de önce yumru şeklinde oluyor kafam çok karışık ama takmıyorum artık önceden olsa başka doktora gider kesin öğrenirdim net bir şekilde ama bu sefer bekliyorum nedense :)))

evet canım gösterdi ve çook kesin konuştu. kız arkadaşlar kız bu kız diye diye sürdü muayane. ilk %80 kız demişti haftaya gelişiminden net söylerim demişti ve net olarak kız dedi. arkadaşlarda değişme olunca alışveriş işini erteledim.

J
Ne kadar güzel bir duygu bende hissetmek için gün sayıyorum Dr 17de hissedersin demişti ben cinsiyetini öğrendim 2 ayrı doktorda erkek dedi sende öğrenirsin inşallah
Evet cok garip ayni zamanda ve harika. Bende merak ediyorum ama erkek hissediyorum belkide onu istedigim icindir:)

Kizlar ya benim buraya geldim geleli ellerim cok kurusu kollarim pitir pitir kasinti icindeyim toprakla hasir nesir oldm kucuk yuzunden acaba ondan miii yoksa sularindan mi suyunu.bile burnumu tutup iciyorum kokmasin tadini almiyim diye. Burda satin su da yok.herkes musluktan iciyo. Ama biyerdede okudum el kurumasi erkek bebek belirtisiymis:KK30::KK9: herseyi nasil.bagliyorum ama erkek bebege :-)

64859E1B-E9B9-4747-A356-076B574B496A.webp
Kızlar ben bu cantayı begendım sızce nasıl :)

Kizlar ya benim buraya geldim geleli ellerim cok kurusu kollarim pitir pitir kasinti icindeyim toprakla hasir nesir oldm kucuk yuzunden acaba ondan miii yoksa sularindan mi suyunu.bile burnumu tutup iciyorum kokmasin tadini almiyim diye. Burda satin su da yok.herkes musluktan iciyo. Ama biyerdede okudum el kurumasi erkek bebek belirtisiymis:KK30::KK9: herseyi nasil.bagliyorum ama erkek bebege :-)
Topraga alerjın mı var ? Benımde bacaklarım kadınıyor heralde catlıcaklar dıyorum :(

evet canım gösterdi ve çook kesin konuştu. kız arkadaşlar kız bu kız diye diye sürdü muayane. ilk %80 kız demişti haftaya gelişiminden net söylerim demişti ve net olarak kız dedi. arkadaşlarda değişme olunca alışveriş işini erteledim.
canım değişenler genelde 11-12 haftada tahmin alıp değişenler bu cok normal 14.haftadan sonra cınsıyetler de yanılma oranı cok az

canım değişenler genelde 11-12 haftada tahmin alıp değişenler bu cok normal 14.haftadan sonra cınsıyetler de yanılma oranı cok az
demiii demiii :KK200:
13+6 da söyledi dr. hatta 14+2 çıktı ölçümlerde. değişmesin :rapci:

trendyolda pixy love da saç bantları var hepsini almak istiyorum çoook güzeller:KK36: tutuyorum kendimi. sepete ekleyi siliyorum :KK48:

Back
X