2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar, dün bebise alışveriş yaptık , hastahane çıkışı, bornoz takımını , pike takımı , zibinlarini aldık , ablam buraya tatile geldi burdayken alayım dedim , başka kimse yok yardım edecek iyi oldu , çok tatlis şeyler var :)

ben bellı olsa hıc esıme sormıcam ınternet uzernden benım ısım gucum zaten öyle anlaştık, ben dogum ıznıne cıkana kadar her ay maasımdam bellı bı butce ayırıp eksıklerı alacagız dıye o yuzden ay bıde onlar gercekten anlamıyor ya ben bunu bı kez daha farkettım , bı kac parca bişey aldım ınterneetn ıc body patıklı alt fln mıınacıklar ama bı gorsen elıme aldım okadar faklı oldum kı durdum durdum onlara baktım ıcının doldugunu hayal ettım ettım de ettım , eşim işten geldı gosterdım 2 dk ılgılendı sonra tvye bakmaya devam ettı :KK70: babalar kucaklarına aldıklarında anlarmıs baba olduklarını dıye bosuna demıyorlar bizim kadar hisli olamıyorlar biz tee en basından anne oluyoruz bebeğimizi tasıyoruz hıssedıyoruz beslıyoruz onlarıda anlamak lazım bu kadar harıka seylerı bılemıyorlar ve hıc bız amanda bılemıcekler malesef :KK70:
Yok ya maddi olarak demedi zaten eşimin bütün hesaplarını ben yönetirim kartları falan hep bendedir, erken demesinin sebebi bebeğe bişiy olur(bi kere kaybettik ya bebeğimizi) düşüncesiyle söyledi şuanda eşime kalsa doğana kadar bişiy almayalım öncekinde ben 2-3 parça bişiy aldım zıbın patik falan sonra atlatamadım onlara sarılıp yatmaya başladım sanırım gene aynısı olur diye korkuyor

Günaydın kızlar:) sabah yürüyüşünü yaptım geldim oksijenimi aldım bol bol :)

Bu arada konu hakkında bilgisi olan var mı bilmiyorum ama,ihbar tazminatı ne kadar sürede yatmak zorunda? Ben haziranda işten çıkarıldım ve hala param yatmadı.sikayet etme hakkım var mı,noterden ihtar cektirsem hemen yatırırlar mı
Günaydın ne güzel ya keşke burada da bir yürüyüş alanımız olsaydı bende yürürdüm :(
benim ki 20 gün içinde yatmıştı 15 nde işi bıraktım sonraki ayın 5nde hesabımdaydı

Günaydın ne güzel ya keşke burada da bir yürüyüş alanımız olsaydı bende yürürdüm :KK43:
benim ki 20 gün içinde yatmıştı 15 nde işi bıraktım sonraki ayın 5nde hesabımdaydı

Eve gelince bir de pilates yaptım ebru şallıyla :KK76:

Hımmmm demek benimki gecikmiş,nerdeyse iki ay olacak.

Günaydın kızlar:) sabah yürüyüşünü yaptım geldim oksijenimi aldım bol bol :)

Bu arada konu hakkında bilgisi olan var mı bilmiyorum ama,ihbar tazminatı ne kadar sürede yatmak zorunda? Ben haziranda işten çıkarıldım ve hala param yatmadı.sikayet etme hakkım var mı,noterden ihtar cektirsem hemen yatırırlar mı
yasal süreleri ne kadar bilmiyorum ama ben 7 kasımda işten ayrıldım 20 aralıkta tazminatımı yatırdılar hesabıma

yasal süreleri ne kadar bilmiyorum ama ben 7 kasımda işten ayrıldım 20 aralıkta tazminatımı yatırdılar hesabıma

Seninki de uzamış biraz.acaba ben mi acele ediyorum.ama paraya ihtiyacım var yani.zaten iki yıldır maaşlarımızı da hiç zamanında alamadığımız için tedirginim böyle.

Eve gelince bir de pilates yaptım ebru şallıyla :KK76:

Hımmmm demek benimki gecikmiş,nerdeyse iki ay olacak.
Noterden ihtar çektiğinde de iş yeri pazarlığa gidiyor diye duydum arkadaşımdan yani şöyle diyim arkadaşım maaşını 3 ay alamadı çalışıyor ama kurum sürekli ha bugün ha yarın oyaladı elden eksik falan verdi ihtiyacı kadarını, sonra arkadaşımda çalışmaya devam ederken noterden ihtar çekti maaşlarımızı 3 aydır yatırmıyorlar alacağımız ücret şu kadar diye (7bin diyelim) eğer noterde belirtilen surede de yatırmazsa iş yeri maaşı çalışanı dava açabilirsiniz iş yerinize diye yönlendiriyormuş, iş yeri de arkadaşıma 7 bin çok zaten batıyoruz ödeyemem gel ben sana 5 bin vereyim sen mahkemelerde uğraşma noterden de ihtarını çek diye pazarlık yapmıştı kız mecbur kabul etmiştı Mahkeme aylar sürer diye

Noterden ihtar çektiğinde de iş yeri pazarlığa gidiyor diye duydum arkadaşımdan yani şöyle diyim arkadaşım maaşını 3 ay alamadı çalışıyor ama kurum sürekli ha bugün ha yarın oyaladı elden eksik falan verdi ihtiyacı kadarını, sonra arkadaşımda çalışmaya devam ederken noterden ihtar çekti maaşlarımızı 3 aydır yatırmıyorlar alacağımız ücret şu kadar diye (7bin diyelim) eğer noterde belirtilen surede de yatırmazsa iş yeri maaşı çalışanı dava açabilirsiniz iş yerinize diye yönlendiriyormuş, iş yeri de arkadaşıma 7 bin çok zaten batıyoruz ödeyemem gel ben sana 5 bin vereyim sen mahkemelerde uğraşma noterden de ihtarını çek diye pazarlık yapmıştı kız mecbur kabul etmiştı Mahkeme aylar sürer diye

Benim alacağım o kadar çok değil.kurumun maddi durumu da gayet iyi.calisanlarin parasını işletmek için geç veriyorlar,bizim paramızı kullanıyorlar senelerdir.olmazsa pazartesi notere gideyim bi.sagol canım.

Yok ya maddi olarak demedi zaten eşimin bütün hesaplarını ben yönetirim kartları falan hep bendedir, erken demesinin sebebi bebeğe bişiy olur(bi kere kaybettik ya bebeğimizi) düşüncesiyle söyledi şuanda eşime kalsa doğana kadar bişiy almayalım öncekinde ben 2-3 parça bişiy aldım zıbın patik falan sonra atlatamadım onlara sarılıp yatmaya başladım sanırım gene aynısı olur diye korkuyor
ay canım Allah korusun saglıkla alalım bebıslerımızı , bende hepsını bı anda almamak maksatlı aylara bolunce daha rahat alınabılecıgını dusunuyorum herkes de boyle soyluyor :)

Kizlar progestan kullanan var mi aranizda hala? Beni gecen hafta tekrar baslatti doktor. Bu kez agizdan alayim dedim ama acayip yan etkiler yasiyorum. Birden sarhoş gibi oluyorum elim kolum kalkmiyor. Kendime gelemiyorum yarim saat ilk defa yaşadim boyle bir sey...bir de progestan kullandigim dönemde bebegim ultrasonda daha hareketsiz sanki bunu siz de gozlemlediniz mi kendi bebeginizde? Biraktigim dönem kipir kipirdi mesela. Alinca sanki hep uyuyor. Doktorum alakasi yok dedi ama hic tatmin olmadim açıkçası sonucta kac kere gozlemledim.

ay canım Allah korusun saglıkla alalım bebıslerımızı , bende hepsını bı anda almamak maksatlı aylara bolunce daha rahat alınabılecıgını dusunuyorum herkes de boyle soyluyor :)
Eşim sanırım 30 lu haftalara gelmeden bana bişiy aldırmaz :( ama söz verdi cinsiyetini öğrendiğiniz gun inşaallah 10 Ağustos da hastaneden çıkıp bebek mağazasına gideceğiz ve bişiy alacağız :)

Kizlar progestan kullanan var mi aranizda hala? Beni gecen hafta tekrar baslatti doktor. Bu kez agizdan alayim dedim ama acayip yan etkiler yasiyorum. Birden sarhoş gibi oluyorum elim kolum kalkmiyor. Kendime gelemiyorum yarim saat ilk defa yaşadim boyle bir sey...bir de progestan kullandigim dönemde bebegim ultrasonda daha hareketsiz sanki bunu siz de gozlemlediniz mi kendi bebeginizde? Biraktigim dönem kipir kipirdi mesela. Alinca sanki hep uyuyor. Doktorum alakasi yok dedi ama hic tatmin olmadim açıkçası sonucta kac kere gozlemledim.
Canım ağızdan alınca yan etkileri çok fazla oluyor bende öyle olmuştum bi de tektim evde başımın donmesinden wc yi zor bulmuştum, sonra doktora deyince vajinal kullan geçer demişti gerçekten de vajinal kullanınca hiç yan etkisi olmuyor

Canım ağızdan alınca yan etkileri çok fazla oluyor bende öyle olmuştum bi de tektim evde başımın donmesinden wc yi zor bulmuştum, sonra doktora deyince vajinal kullan geçer demişti gerçekten de vajinal kullanınca hiç yan etkisi olmuyor
Biliyorum cnm ben 8.haftadan beri vajinal kullaniyordum 14.haftada doktor artik kutu bitince birakabilirsin demisti 1 hafta kullanmadim.ama tekrar leke gelince basladim. Bu kez agizdan alayim dedim ilk defa cunku cok uzun süre vajinal kullandim akıntılarından bikmistim. Bir de haftaya tatile gidicez denize giricem vs ugrasmayayim dedim. Ama cok zorlaniyorum boyle de.

Kizlar doktordan geldik biraz once. 12.haftada kiza benziyor ama kesin olmaz bu haftada dedi, 17.haftada erkek bebek dedi :) bendeki butun hamilelik belirtileri kiz olacagina isaret gibiydi. Hatta herkes kiz bu kesin dedi; ama oglum geliyor insallah. En cok sevindigim sagliginin iyi olmasi zaten. Cinsiyet onemli degil. simdi rahatca alisveris yapabilirim artik :) bu da degismez herhalde artik ne dersiniz? :emir_bebek:

Kizlar doktordan geldik biraz once. 12.haftada kiza benziyor ama kesin olmaz bu haftada dedi, 17.haftada erkek bebek dedi :) bendeki butun hamilelik belirtileri kiz olacagina isaret gibiydi. Hatta herkes kiz bu kesin dedi; ama oglum geliyor insallah. En cok sevindigim sagliginin iyi olmasi zaten. Cinsiyet onemli degil. simdi rahatca alisveris yapabilirim artik :) bu da degismez herhalde artik ne dersiniz? :emir_bebek:
Hayırlı olsun canım artık değişmez herhalde :nazar:

Bazı arkadaşlar 12. Haftadan sonra dr tavsiyesi ile eleviti kesip decaviti başladıklarını yazmışlardı benim dr elevite devam dedi bende merak edip içeriğine baktım birebir aynılar acaba ben mi yanlış anladım ilaçları?

Back
X