2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar ya esimin israriyla cinsiyeti ogrenelim diye baska bir doktora gittik. O da kesin bir şey demedi cinsiyetle ilgili. suyu, rahim uzunlugu vb her sey normal ama telaslanma aklina takma bant gibi bir sey gordum dedi. Ne zararı olur ki diince hareketleri kisitlanir sadece bi zararı olmaz dedi ama nette çok kötü seyler yaziyor. Hiç duydunuz mu böyle bir şey :KK42:

Kizlar ya esimin israriyla cinsiyeti ogrenelim diye baska bir doktora gittik. O da kesin bir şey demedi cinsiyetle ilgili. suyu, rahim uzunlugu vb her sey normal ama telaslanma aklina takma bant gibi bir sey gordum dedi. Ne zararı olur ki diince hareketleri kisitlanir sadece bi zararı olmaz dedi ama nette çok kötü seyler yaziyor. Hiç duydunuz mu böyle bir şey :KK42:
kendi doktoruna sormadan cok fazla arastırma yapıp endıselenme derım canım, doktorda korkma dedıyse bıraz sakın ol nette yazılanlar herkeste aynı etkıyı gostermıyor sonucta herkesın vucudu farklı

kızlar ebebekte azız bebenın 10 lu takımları 50 tlye dusmus cınsıyetımız bellı olsa hemen alırdım ben bakın bence

kızlar ebebekte azız bebenın 10 lu takımları 50 tlye dusmus cınsıyetımız bellı olsa hemen alırdım ben bakın bence
Bende baktım ya çok güzel takımlar var tulumlar falan ama alamıyoruz işte eşimde daha erken alma falan dedi hevesimi kaçırdı pis :(

kendi doktoruna sormadan cok fazla arastırma yapıp endıselenme derım canım, doktorda korkma dedıyse bıraz sakın ol nette yazılanlar herkeste aynı etkıyı gostermıyor sonucta herkesın vucudu farklı
Kendi doktorumdan da suphe ettim ya nasil görmedi bugüne kdr diye... bir yandan da kadin belki de yapilacak bir sey olmadigi için bosuna stres yaptirmak istememistir diyorum. Dua edicem artik onemsis bir sey olsun veya yanlis görmüş olsun diye

Bana bi kağıt vermişlerse hangi hafta ne yapılacak diye ona baktım şimdi onda da 20-24 haftalar diyor
Evet farklı olabiliyor doktordan doktora hastaneden hastaneye mesela ilk hamileligimde tetanoz aşısını 20. Haftada ilk aşısını oldum şimdi 18+1 e denk geliyor ozaman çağırdı

Ocak anneleri hepinize merhaba. Bende mart annesi olucam allah nasip ederse. Topigmizde soyle bir soru var merak ediyorus. Sizde bebislernizin cinsiyetini cogunuz ogrenmissinizdir.
Soru su:
Kizsa - idrar kizila calan sari olurmus.
Erkekse-- acik we parlak sari olurmus.
Lutfen cinsiyetini ogrenmis arkadaslar cevaplayin. Simdiden tesekurler..

Canım korkma Allah'a güven inşallah hiç bişey olmaz.oyle olup çok çocuğunu kucağına alan var.o tüp gibi birseymis.sennetteki anlatılanlara bakma

Ocak anneleri hepinize merhaba. Bende mart annesi olucam allah nasip ederse. Topigmizde soyle bir soru var merak ediyorus. Sizde bebislernizin cinsiyetini cogunuz ogrenmissinizdir.
Soru su:

Bence o su tüketimiyle değişecek bir durum bu bana erkek dediler kesin olmasa da ama bol su içince açık az su içinde koyu oluyor rengi iddia edilenle tutmuyor benim kendi düşüncem

Canım korkma Allah'a güven inşallah hiç bişey olmaz.oyle olup çok çocuğunu kucağına alan var.o tüp gibi birseymis.sennetteki anlatılanlara bakma
Içim ferahladi biraz tesekkur ederim canım. Insallah dediğin gibi olur ben de sagliklica kucagima alirim bebegimi:/

Soru su:
O durum su tüketimiyle alâkalı. Az su içerseniz idrarın rengi koyu olur. Çok tüketirseniz açık sarı olur. Bebeğin cinsiyetiyle alakalı yazılan şeyler gördüğüm kadarıyla hurafeden ibaret. Ekşi yiyenin kızı olur dedikleri gibi. Ben de baya ekşi yedim kızım geliyor ama tam tersi olan da var. Sabırla bekleyiniz. :)

Günaydın kızlar:) sabah yürüyüşünü yaptım geldim oksijenimi aldım bol bol :)

Bu arada konu hakkında bilgisi olan var mı bilmiyorum ama,ihbar tazminatı ne kadar sürede yatmak zorunda? Ben haziranda işten çıkarıldım ve hala param yatmadı.sikayet etme hakkım var mı,noterden ihtar cektirsem hemen yatırırlar mı

Back
X