Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah uzun boylu olacak galiba sizin kız :)Eveet artık net bir şekilde söylüyorum, kesin kızımız olacakmışsağlığı gayet yerinde. 160 gr ve 23 cm olmuş
elleriyle ayaklarını yakalamaya çalışıyordu miniş
![]()
beklemekte cok zor gercekten ya işte sabrı da öğrenıyoruz bi bakımaz :)Eşim sanırım 30 lu haftalara gelmeden bana bişiy aldırmazama söz verdi cinsiyetini öğrendiğiniz gun inşaallah 10 Ağustos da hastaneden çıkıp bebek mağazasına gideceğiz ve bişiy alacağız :)
progestan bende cok buyuk etkı yapıyordu , resmen elım ayagım kesılıyo tıtrıyo yer fln kayıyordu altımdan tansıyon asırı dusuyo gıbı oldugum yere cekılıp kalıyordum yarım saat ayran fln kendıme gelıyordum , sonradan oğrendım kı vajınal uygulanıyomus. Günde 2 ydi teke düşürdüm sonra gece almaya basladım bıtane sonra 2 gunde bır sonrada bıraktım cok kotu oluyorum dıye ama doktor bırakabılırsın dedıkten sonraKizlar progestan kullanan var mi aranizda hala? Beni gecen hafta tekrar baslatti doktor. Bu kez agizdan alayim dedim ama acayip yan etkiler yasiyorum. Birden sarhoş gibi oluyorum elim kolum kalkmiyor. Kendime gelemiyorum yarim saat ilk defa yaşadim boyle bir sey...bir de progestan kullandigim dönemde bebegim ultrasonda daha hareketsiz sanki bunu siz de gozlemlediniz mi kendi bebeginizde? Biraktigim dönem kipir kipirdi mesela. Alinca sanki hep uyuyor. Doktorum alakasi yok dedi ama hic tatmin olmadim açıkçası sonucta kac kere gozlemledim.
ay Rabbım sağlıkla dunyaya geldıklerını gormeyı nasıp etsın bızlere :) ay iyiki benim doktorum tahmınde fln bulunmamıs o haftalarda yoksa ben kesın kendımı alıstırırdım bıseyler almaya kalkardım 14 de de göstermedi kendileri artık pazartesı gunu devlete aldım bakalım öğrenecekmıyız :) Bence yabilirsin artık arkadasım :)Kizlar doktordan geldik biraz once. 12.haftada kiza benziyor ama kesin olmaz bu haftada dedi, 17.haftada erkek bebek dedi :) bendeki butun hamilelik belirtileri kiz olacagina isaret gibiydi. Hatta herkes kiz bu kesin dedi; ama oglum geliyor insallah. En cok sevindigim sagliginin iyi olmasi zaten. Cinsiyet onemli degil. simdi rahatca alisveris yapabilirim artik :) bu da degismez herhalde artik ne dersiniz?![]()
yani ben direk decavite basladım canım ama bilemiyorum aynı işleme sahip sonucta burda bazı arkadaslar farklı vit. kullanıyor mesela herkesın tahlıl sonucları vs farklı doktorunu dınle bence bı problem olmazBazı arkadaşlar 12. Haftadan sonra dr tavsiyesi ile eleviti kesip decaviti başladıklarını yazmışlardı benim dr elevite devam dedi bende merak edip içeriğine baktım birebir aynılar acaba ben mi yanlış anladım ilaçları?
gece iç canım yatarken bi etkisini yaşamazsınBiliyorum cnm ben 8.haftadan beri vajinal kullaniyordum 14.haftada doktor artik kutu bitince birakabilirsin demisti 1 hafta kullanmadim.ama tekrar leke gelince basladim. Bu kez agizdan alayim dedim ilk defa cunku cok uzun süre vajinal kullandim akıntılarından bikmistim. Bir de haftaya tatile gidicez denize giricem vs ugrasmayayim dedim. Ama cok zorlaniyorum boyle de.
23 cm mi..birden cok buyuk geldi gozume :) benimkide gecen hafta 15 cmdi gerci :) cabucak buyuyorlar.saglikla dogsun kizin canim.masallahEveet artık net bir şekilde söylüyorum, kesin kızımız olacakmışsağlığı gayet yerinde. 160 gr ve 23 cm olmuş
elleriyle ayaklarını yakalamaya çalışıyordu miniş
![]()
ay evet bana da nasıl buyuk geldı ben son halının net cm bıle bılmıyorum boyunu bıle ölçemedık bebişin :)23 cm mi..birden cok buyuk geldi gozume :) benimkide gecen hafta 15 cmdi gerci :) cabucak buyuyorlar.saglikla dogsun kizin canim.masallah
Biz biraz israr edince doktor kiz gibi demisti. Ama insan gercekten merakla bekliyor. Erkek deyince biraz sasirmamiza ragmen cok sevindik; cunku sagligi yerindeydi. Insallah sen de hayirlisiyla ogrenirsin canim. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.ay Rabbım sağlıkla dunyaya geldıklerını gormeyı nasıp etsın bızlere :) ay iyiki benim doktorum tahmınde fln bulunmamıs o haftalarda yoksa ben kesın kendımı alıstırırdım bıseyler almaya kalkardım 14 de de göstermedi kendileri artık pazartesı gunu devlete aldım bakalım öğrenecekmıyız :) Bence yabilirsin artık arkadasım :)
Insan o anda duymuyo hicbiseyi..ama bende 15 diyince ooooo olmustum :) ole aklimda kalmis o yuzden..ay evet bana da nasıl buyuk geldı ben son halının net cm bıle bılmıyorum boyunu bıle ölçemedık bebişin :)
Partiye sonn kac gunn :))Insan o anda duymuyo hicbiseyi..ama bende 15 diyince ooooo olmustum :) ole aklimda kalmis o yuzden..
Son 7 :) haftaya pazar.Partiye sonn kac gunn :))
Çabuk büyüyorlar gerçekten. Tam bir küçük insan. Tüm organlarını tek tek gösterdi. Parmaklarına kadar saydık tek tek. Muayene hiç bitmesin istedim23 cm mi..birden cok buyuk geldi gozume :) benimkide gecen hafta 15 cmdi gerci :) cabucak buyuyorlar.saglikla dogsun kizin canim.masallah
Sağol canım darısı başına
Hayırlı saglıklı evlatlar olurlar InsaAllah ^^ sonunda cınsıyetı kesınlesmışÇabuk büyüyorlar gerçekten. Tam bir küçük insan. Tüm organlarını tek tek gösterdi. Parmaklarına kadar saydık tek tek. Muayene hiç bitmesin istedimSenin minik de sağlıkla gelsin canım
![]()
Yaaa evet tam da internetten bir şeyler bakıyordum şimdiHayırlı saglıklı evlatlar olurlar InsaAllah ^^ sonunda cınsıyetı kesınlesmışsımdı sıra kıyafet ve ısımde sanırım
Siz çok duygusalmışsınız. Ben henüz hiç bişey almadım. Ekimde başlayacağım.o kadar oluyor zaten bnimkide aldı omzuna koydu fln baktı ama![]()
bizimki gibi olmuyor malesef ben duygukarı cok derın kokune kadar yasayan bı ınsanım ufacık bıle olsa
ben gun boyu on bın kez baktım katladım koydum daha farklı hıssedıyrosun yanı
demek istediğim daha başka bırsey benım biz en basından anne oluyoruz herseyı en derınden en basından yasıyorz ama babalar kucaklarına aldıgında gercekten anlıyorlar baba olduklarını
![]()
Güzel yapmışlar. Anneler günü öncesi olurdu böyle reklamlar.Yaa çok ağlamalık o reklam![]()