2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Eveet artık net bir şekilde söylüyorum, kesin kızımız olacakmış :emir_bebek: sağlığı gayet yerinde. 160 gr ve 23 cm olmuş :süslü:elleriyle ayaklarını yakalamaya çalışıyordu miniş :nazar::KK200:
Maşallah uzun boylu olacak galiba sizin kız :)

Eşim sanırım 30 lu haftalara gelmeden bana bişiy aldırmaz :KK43: ama söz verdi cinsiyetini öğrendiğiniz gun inşaallah 10 Ağustos da hastaneden çıkıp bebek mağazasına gideceğiz ve bişiy alacağız :)
beklemekte cok zor gercekten ya işte sabrı da öğrenıyoruz bi bakımaz :)

Kizlar progestan kullanan var mi aranizda hala? Beni gecen hafta tekrar baslatti doktor. Bu kez agizdan alayim dedim ama acayip yan etkiler yasiyorum. Birden sarhoş gibi oluyorum elim kolum kalkmiyor. Kendime gelemiyorum yarim saat ilk defa yaşadim boyle bir sey...bir de progestan kullandigim dönemde bebegim ultrasonda daha hareketsiz sanki bunu siz de gozlemlediniz mi kendi bebeginizde? Biraktigim dönem kipir kipirdi mesela. Alinca sanki hep uyuyor. Doktorum alakasi yok dedi ama hic tatmin olmadim açıkçası sonucta kac kere gozlemledim.
progestan bende cok buyuk etkı yapıyordu , resmen elım ayagım kesılıyo tıtrıyo yer fln kayıyordu altımdan tansıyon asırı dusuyo gıbı oldugum yere cekılıp kalıyordum yarım saat ayran fln kendıme gelıyordum , sonradan oğrendım kı vajınal uygulanıyomus. Günde 2 ydi teke düşürdüm sonra gece almaya basladım bıtane sonra 2 gunde bır sonrada bıraktım cok kotu oluyorum dıye ama doktor bırakabılırsın dedıkten sonra

Kizlar doktordan geldik biraz once. 12.haftada kiza benziyor ama kesin olmaz bu haftada dedi, 17.haftada erkek bebek dedi :) bendeki butun hamilelik belirtileri kiz olacagina isaret gibiydi. Hatta herkes kiz bu kesin dedi; ama oglum geliyor insallah. En cok sevindigim sagliginin iyi olmasi zaten. Cinsiyet onemli degil. simdi rahatca alisveris yapabilirim artik :) bu da degismez herhalde artik ne dersiniz? :emir_bebek:
ay Rabbım sağlıkla dunyaya geldıklerını gormeyı nasıp etsın bızlere :) ay iyiki benim doktorum tahmınde fln bulunmamıs o haftalarda yoksa ben kesın kendımı alıstırırdım bıseyler almaya kalkardım 14 de de göstermedi kendileri artık pazartesı gunu devlete aldım bakalım öğrenecekmıyız :) Bence yabilirsin artık arkadasım :)

Bazı arkadaşlar 12. Haftadan sonra dr tavsiyesi ile eleviti kesip decaviti başladıklarını yazmışlardı benim dr elevite devam dedi bende merak edip içeriğine baktım birebir aynılar acaba ben mi yanlış anladım ilaçları?
yani ben direk decavite basladım canım ama bilemiyorum aynı işleme sahip sonucta burda bazı arkadaslar farklı vit. kullanıyor mesela herkesın tahlıl sonucları vs farklı doktorunu dınle bence bı problem olmaz

Biliyorum cnm ben 8.haftadan beri vajinal kullaniyordum 14.haftada doktor artik kutu bitince birakabilirsin demisti 1 hafta kullanmadim.ama tekrar leke gelince basladim. Bu kez agizdan alayim dedim ilk defa cunku cok uzun süre vajinal kullandim akıntılarından bikmistim. Bir de haftaya tatile gidicez denize giricem vs ugrasmayayim dedim. Ama cok zorlaniyorum boyle de.
gece iç canım yatarken bi etkisini yaşamazsın

Eveet artık net bir şekilde söylüyorum, kesin kızımız olacakmış :emir_bebek: sağlığı gayet yerinde. 160 gr ve 23 cm olmuş :süslü:elleriyle ayaklarını yakalamaya çalışıyordu miniş :nazar::KK200:
23 cm mi..birden cok buyuk geldi gozume :) benimkide gecen hafta 15 cmdi gerci :) cabucak buyuyorlar.saglikla dogsun kizin canim.masallah

Biz
ay Rabbım sağlıkla dunyaya geldıklerını gormeyı nasıp etsın bızlere :) ay iyiki benim doktorum tahmınde fln bulunmamıs o haftalarda yoksa ben kesın kendımı alıstırırdım bıseyler almaya kalkardım 14 de de göstermedi kendileri artık pazartesı gunu devlete aldım bakalım öğrenecekmıyız :) Bence yabilirsin artık arkadasım :)
Biz biraz israr edince doktor kiz gibi demisti. Ama insan gercekten merakla bekliyor. Erkek deyince biraz sasirmamiza ragmen cok sevindik; cunku sagligi yerindeydi. Insallah sen de hayirlisiyla ogrenirsin canim. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. :anneadayı::anne:

23 cm mi..birden cok buyuk geldi gozume :) benimkide gecen hafta 15 cmdi gerci :) cabucak buyuyorlar.saglikla dogsun kizin canim.masallah
Çabuk büyüyorlar gerçekten. Tam bir küçük insan. Tüm organlarını tek tek gösterdi. Parmaklarına kadar saydık tek tek. Muayene hiç bitmesin istedim :anneadayı: Senin minik de sağlıkla gelsin canım :nazar::emir_bebek:

Çabuk büyüyorlar gerçekten. Tam bir küçük insan. Tüm organlarını tek tek gösterdi. Parmaklarına kadar saydık tek tek. Muayene hiç bitmesin istedim :anneadayı: Senin minik de sağlıkla gelsin canım :nazar::emir_bebek:
Hayırlı saglıklı evlatlar olurlar InsaAllah ^^ sonunda cınsıyetı kesınlesmış ;) sımdı sıra kıyafet ve ısımde sanırım

Hayırlı saglıklı evlatlar olurlar InsaAllah ^^ sonunda cınsıyetı kesınlesmış :KK66: sımdı sıra kıyafet ve ısımde sanırım
Yaaa evet tam da internetten bir şeyler bakıyordum şimdi :KK48: artık başlarız yavaştan alışverişe. Sağol canım hepimizin bebişi sağlıkla gelsin :emir_bebek:

o kadar oluyor zaten bnimkide aldı omzuna koydu fln baktı ama:KK70: :KK70: bizimki gibi olmuyor malesef ben duygukarı cok derın kokune kadar yasayan bı ınsanım ufacık bıle olsa :KK70: ben gun boyu on bın kez baktım katladım koydum daha farklı hıssedıyrosun yanı :KK70: demek istediğim daha başka bırsey benım biz en basından anne oluyoruz herseyı en derınden en basından yasıyorz ama babalar kucaklarına aldıgında gercekten anlıyorlar baba olduklarını :KK70:
Siz çok duygusalmışsınız. Ben henüz hiç bişey almadım. Ekimde başlayacağım.

Back
X