2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben daha iğne almadım yahu, kaçıncı ayda alışverişe başlamak lazım acaba?
Ben bu haftalarda bir iki takım birkaç çorap ve don almıştım oğlumda bunda da yavaş başlarım 28 haftadan sonra
kuzuya iş yerinde arkadaşlar bir şeyler aldı şimdiden

Ben sezeyan ile doğum yapmış ne gaz nede başka ağrı çekmeden çok rahat doğum yaptım ilk kalktığımda kanama bosalmisti ooda çok normal demişti hemşire ilk kez anne olacaklar hiç korkmayın kuzuyu kucağıniza alınca aklınıza hiç birşey gelmiyor

Selam kızlar binlerce şükür ki 2 li sonucum temiz çıktı.yaşımdan dolayı çok stresliydim ama binlerce şükür temiz.3 lüye gerek yok dedi dr.

Bu arada benim bebişte erkek
Gözün aydın canım hayırlı ve saglikla kucagkucağ alırız kuzuları inşallah

ilk sezeryanla 2. farkli oluyor mu?2.daha zor diyenler var

ay benim karnima kum torbasi koydular kac kiloluktu bilmem neyse ki narkozun etkisi vardi daha
Bi çok hastane yapmıyor canım bana da koymuşlardı bastırdılar da ama sıfır göbeğim olmuştu hemşireye yeter dedim sizin tercihiniz göbekten kurtulmanız için demişti

Bi hastamız devlette doğum yapmıştı. Kadının kalça kemiğini kırmışlardı. Kadın yazık jinekolojik muayeneden korkar olmuştu. Onun masaya alamıyorduk
Özel hastaneydi benim. Sezaryenden sonra rahim toparlansın diye karına bastırıyorlar.
Yurtdışında doğum yapan bir tanıdığımın da kalça kemiğini kırdılar. Bu sebepten 2.bebeği istemedi.
Normal doğum konusundaki bu ısrarı anlayamıyorum. Oluyorsa olur olmuyorsa bu kadar abartmaya gerek yok.

Kizlar bunlar kizimdan kalma pjamalar ve bunlar kadarda alt zibin var kollu çıt çıt li iyikide saklamisim bunlari yikayip utuleyip kızıma kullanacam yeni bi iki takim hastane cikisi oluyo ya ondan bi kactanede kollu üst alirim bunlarla kışı atlatiriz inşallah ♥

Eklentiler

• 20180730_215956-1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 61
  • 20180730_215956-1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 62
Ayy kesin ben de öyle olurum yaa.. Burun ameliyatı olmuştum narkozla bagırmışım bu burnu istemiyorum bana burnumu geri verin falan diye. Acı eşiğim çok düşük ne yaparım bilmiyorum
Her türlü geçiyor canım sadece etrafa kulak asma bilmem kim 3. günde çay demlemiş bilmem kim 5.günde ev süpürmüş. Boşver bunları.
İster normal ister sezaryen hepsi bünye meselesi.
Sezaryenden sonra 10 gün istiyor. Açık karın ameliyatı kolay mı

Kızlar hayırlı aksamlaaarrrr...

Bayadır yoktum. Yoğun geçti günler..

Cenazemiz oldu ustune düğün.. sonra kendimle ugrasmalarim halsizlik ustune kansızlık çıkması mahfetti beni..

Veeee bugün cinsiyeti ogrendijkkj...

Evettt %95 Kız dedi doktorum.
Yalniz yine de 5lik ıhtimal içimi giciklamadi değil.
Neyse kiz istiyordum Allahim dualarimi kabul etti..

Benim ilk hamileliğimde de kafa hep ilerde giderdi hafta olarak. Son haftalarda doktor kafası büyük dedi sezeryan önerdi. Ama yavrum doğdu ki hiç de çok büyük kafası yok. Normal doğumla da doğarmış.
Sağol kardeşim cevabın için Allah razı olsun herkesi de tamamına erdirsin. Her cevap cok iyi geliyor cok sağolasın tekrar Balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…