2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Problem yok canım çok değişir ileri gider bebek bazen geri kalır benim kızım hep büyük kafalı çıkardı ama gayet normal oldu

Korkma sadece farkında ol canım

Bana hep 3.günde şunu yaptım 5. günde bunu yaptım örnekleri denk geldi ama bana öyle olmadı bu sefer daha kötü hissediyorsun

Her bünyenin toparlanma süresi farklı bunu bilip kimseyle karşılaştırmamak en iyisi :)
Er ya da geç herkes toparlanıyor

Bende de hiç gaz sancısı olmadı :)

Epiduralde çoğu kişi baş ağrısı oluyor o da olmadı.

Ama gene de süründüm

Bu doğum gerçekten ilginç her bünyenin verdiği tepki çok farklı

sezeryane gerek yok demişti annem normal doğum olursa alttan baktıkları ıcın o zaman gecelik, ama sezaryen oldumu sıyırıyosun gosterıyosun demiş idi sezeryan kesınse hıc gecelik alma bence
Hiç öyle değil sezaryen sonrası hemşire sürekli ped ve çamaşır değiştiriyor gecelikle rahat

Hasta bezi mi takılır
Kaç gün?

Kızlar iyi akşamlar, iyisiniz inşallah Ben bu akşam net bir şekilde bebeğimin hareketlerini hissettim. Yemek yedim hareketlendi iş yoğunluğundan fırsat yoktu çok açtım. Fıkır fıkır hareketlendi ve ayağıyla bastırıyordu. Olduğu yer gerildi ve sertleşti :) Bugün de çok özledim görsem keşke demiştim hissedince kalbim pır pır oldu

Ayy kesin ben de öyle olurum yaa.. Burun ameliyatı olmuştum narkozla bagırmışım bu burnu istemiyorum bana burnumu geri verin falan diye. Acı eşiğim çok düşük ne yaparım bilmiyorum

Benim ilk hamileliğimde de kafa hep ilerde giderdi hafta olarak. Son haftalarda doktor kafası büyük dedi sezeryan önerdi. Ama yavrum doğdu ki hiç de çok büyük kafası yok. Normal doğumla da doğarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…