2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
yaa çok kötüsün korkutma anne adaylarını öyle güzel bişeye sahip olacaksınız ki tüm acılarınıza değecek. zaten onu kucağınıza alınca acınızı unutacaksınız
Valla ben acımı falan unutmadım kucağıma alınca hatta gözüm bebek falan görmedi

Gerçekler bunlar insan bilmeyince daha büyük hüsran oluyor emin ol ama hep şunu da derim her bünyenin ameliyata verdiği tepki ve toparlanma süresi de farklı :)

Beni hastane de ilk gecesi kaldırdılar yürütmeye bir kolum da eşim bir kolum da kaynım bir daha doğum yapanın diye saydırdığımı hatırlıyorum

Ama gene burdayım

Yaa korkuyorum

Bugün NIPT için kan almaya geldiler 10 güne çıkacakmış sonuçlar inşallah herşey güzel sonuçlanır
Cinsiyet de belli oluyormuş %51 erkek demişti dr en son bakalım %100 ü neymiş merak ediyoruz

valla benım bildiğim öyle yada böyle rahat en az bir gün gaz sancısıyla karısık ameliyat acısı köpek gibi cekıyomussun gercekten kokulacak bırsey ama sonradan yavas yavas toparıyor ınsan ılk 1 -2 günü cok zor , Benim arkadasım oldu hıc sancısı gelmeden 4-5 cm acıklıgı varmıs sunı demısler korktu yaptırmadı suniden korkutmuslar kesek dıyodu en son normal yapsaydım Suni sancıdan da korkmamak lazım op.dr.banu cıftcı anlatıyor sunı sancı sıze verılen bır sancı değil sancıyı tetikleyen hormon varmıs bazısında o hormon yukselmedıgı ıcın sancı gelmıyormus , doktorlar o hormonu yavas yavas verıyormus yanı diyorkı dr Banu kadının sancı esıgı ne kadarsa normalde gelse sancıları zaten o kadar acı cekecektı veyahut cekmeyecektı yanı tamamen vucudumuzla alakalı birşey suni sancıdan korkanlar da korkmasın herkeste verdıgı tepkı farklı her bedenın acı esıgıne gore hıssedıyor acısını

canim o kisinin agri esigine kalmis bisey ama ne kadar dolanirsan o kadar kolay atlatirsin uzun sure yatinca kalkmasi daha zor ama gozunuz korkutmayin bikac gun icinde normale donulur

Genelde iç gıyımcılerde satılıyor demı gecelık :)

Kizlar ilk secim normal dogum olmali.. bir zorunluluk olmadigi sure sezeryan secilmemeli. Sezeryanda toparlama sureci cok daha uzun. Ben normal dogum yapip hemen ayaga kalktim sukurler olsn cok iyi gecmisti. Tamam normal dogumda sancini cekiyorsun ama sonrasi cok coooook daha kolay. Ayrica belcikada secim yapamiyorsun ilk etap kesinlikle normal dogum oluyor

Hanımlar sezeryan için elbıse gecelk mi ıyı oluyor ?( ılkgun için elbıse ıkıncu gun ise nırmal pijama takımı dusunuyorun)
Gecelik aldım giydirmedi hemşireler üstü düğmeli pijama giydim

Hanımlar sezeryan için elbıse gecelk mi ıyı oluyor ?( ılkgun için elbıse ıkıncu gun ise nırmal pijama takımı dusunuyorun)
Ben 2 sezeryan oldum ilk gün için gecelik al bence çünkü sık sık kanama kontrolü yapıyorlar yatarken belini kaldırıp pijamayı indirmek çok zor oluyor gecelik giyerkende büyük kolaylık wc de falan eğilemiyorsun ya yukarı sıyırıyorsun daha rahat

Sevgili anne adayları size birşey sormak istiyorum sizinle aynı haftalarda hamile olan cok sevdiğim birinin bebeği 17 haftalık ama baş uzunluğu BPD denen değeri 18+5 görünüyor bebeği erkek kısmetse ve doktor kötü birşey dememiş bunu görüp Endişe ediyor birsey soyleyin de diyeyim olur mu içi rahatlasın bilginiz var mı acaba. Şimdiden cok cok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…