2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim arkadaşm ikinci çok iyiydi diyor doktor eli farkı diyen var

Yaaa ben oğlumda lohusada çok çektim. O sezaryen yeri çok ağrıdı. Sonra toto ya ağrı girdi ordaki kemiklere diyim
. Göğsüm yara oldu. Bi sürü şey yaşadım.
Ilk yürüyüş e kalkarken bayıldım. Çok aci cektim çooookkk.

Hayırlı olsun ne güzel iki cicegin kokusunu alacaksın gözün aydın canım

Evet canım benim de zor geçti 15 gün kendi kendime kalkamadım ama benimle birlikte olan arkadaşlar max bi kaç güne ayaklandı bünye farkı sanırım şuan doktorum hastanem farklı yine aynı olursa artık ben dayanıksızım kararı alacağım

Işte benim hastanede doktor da aynı. Hiii ben o zaman bünyem zayıfmış dedim ki. Cooook zayıf hemde.
Bide doğuma giderken neye gittiğimi bilmiyordum. Bunda ne olacak biliyorum. Korka korka gidicem orası kesin.
Allahim güç kuvvet versin hepimize.

Annelik zor zanaat valla.

Bugün NIPT için kan almaya geldiler 10 güne çıkacakmış sonuçlar inşallah herşey güzel sonuçlanır
Cinsiyet de belli oluyormuş %51 erkek demişti dr en son bakalım %100 ü neymiş merak ediyoruz
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım

Ben de doğumdan çok korkuyorum ama normal doğum istiyorum. Sırf bu yüzden burada en iyi Dr. Buldum. Kesinlikle ameliyat olmak istemiyorum . Her doğum aynı olmaz biliyorum . Doktor çok önemli . Doktorum bu konuda çok iyi, pahalı ama hiç önemli değil , güven benim için önemli. Yengem ocakta doğurdu, özelde. Bastırmışlar karnına ve kesi yapmışlar . Benim dr. Epizyosuz yapıyor doğumu . Ama sanırım eskisi gibi korkmuyorum artık . 2 ay önce kendime dedim ki ; yıllarca korktun, kaçtın annelikten.... Şimdi Gebesin , ne kadar korksan da bu çocuk çıkacak günü gelince içindenkorkmak yersiz.
Psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi

Iyi geceler hanimlar nasilsiniz sicaklarla araniz nasil uyuyamiyorum bir turlu sanah oluyor dön dön dur.ssvd ye nasil bakiyorsunuz bu aralar da ona takmis durumdayim.

Iyi geceler hanimlar nasilsiniz sicaklarla araniz nasil uyuyamiyorum bir turlu sanah oluyor dön dön dur.ssvd ye nasil bakiyorsunuz bu aralar da ona takmis durumdayim.
Aynen sicaklarda hem uyku sorun hem bulantilari tetikliyor ben ssvd dusuniyorum doktorum yapiyormus ama o zamanki sartlara bakariz dedi hayirlisi artik ama sezaryene de hazirliyorum kendimi sanci hissetmedigim icin normal zor olabilir

Bugün 15. Haftayı doldurdum ve ben sanırım dün gece bebeğimin hareketlerini hissettim elim karnımda dinleye dinleye saati 2 etmiştim sonra uyuya kalmışım, bayağı hissettirdi öyle sert hareketler değildi balık gibiydi hafif hafif çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…