2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim de karnım yok beslenmiyor mu büyümüyor mu diye kafama takıyorum, karnım şöyle var zaten zayıf değildim bir ayva göbeğim vardı o göbek biraz sertleşti önceden saklayabilirdim şimdi saklanmıyor ama büyümüyor da

Herkese selamlar. 15. Haftamı doldurdum ben de, göğüs uçlarım çok kaşınıyor. Doktor kontrolüne de bi hafta var daha soramıyorum doktoruma.Kullandığınız bir krem var mu kaşıntı için
Kaşıntı bende de var anlamadım göğüs uçlarımız mı çatlayacak da kaşınıyor ki uçları hala hassas düzgün kaşıyamıyorum pul pul soyuluyor uçları şuanda

Dogumda zaten onluk gıydırıyolar ama dogumdan sonra sureklı muayane odasına cagırmıslardı alttan dıkıskrte bakıyorlar

amann boşver banada taktılar hıssetmıyormusun daha haraketlerını nasıl kıpırdamıyor mu daha pfff yanı dıyorum 20 ye kadar hıssetmemem normal e biz hissederdik demezlermı birde cıldırıyorum
He onlar hissederdi biz sorunluyuz :))
Simdiden basladilarsa ooo..takmasada sinir oluyo insan..he hu hiii diye diye kafa salliyorum.

Ay takmiyosunda yoruluyorum cevap vermekten..herkesin herseye fikri var..yakin uzak mesafe dinlemeden

Herkesin farkli demek canim.belki bizim sonra kocaman olcak.) O zamanda cok buyudu deriz :))
Gerekli gereksiz herkes yorum yapiyo ona kiziyorum aciklama geregi duyuyorum..yoksa arkadaslarimla zaten paylasiyorum tedirginliklerimi..

Herkesin farkli demek canim.belki bizim sonra kocaman olcak.) O zamanda cok buyudu deriz :))
Gerekli gereksiz herkes yorum yapiyo ona kiziyorum aciklama geregi duyuyorum..yoksa arkadaslarimla zaten paylasiyorum tedirginliklerimi..
Ben daha çok kilo almış gibi görünüyorum hamile olduğumu bilmeyen kilo almışsın ya falan diyor ama hamile olduğum akıllarına gelmiyor

He onlar hissederdi biz sorunluyuz :))
Simdiden basladilarsa ooo..takmasada sinir oluyo insan..he hu hiii diye diye kafa salliyorum.
ay sorma bilimsel olarak mumkun değil zaten ebe flan bile bana en az 20.hafta dedi ilk gebelik diye şansılysan 16dan sonrada belkı hıssedebilirsin demişti.
Daha 3.ayımı doldurdum 12 haftalık hıc mı hıssetmıyon hıc mı kıpırdamıyo bizim nasıl canlanıyodu gaz ssancılarını bebek zannedıyorlardı herhaaalll

Ben daha çok kilo almış gibi görünüyorum hamile olduğumu bilmeyen kilo almışsın ya falan diyor ama hamile olduğum akıllarına gelmiyor
uf evet benımde bayram ıcın bıtane elbıse aldım dıyorlar kalcan genıslemıs gobegın cıkmıs kılo almıssın flan da filan dedim 1 bilemedin 1 bucuk kılo aldım dıyorum yok dıyo daha fazla almıssındırda sen bilmiyorsundur kv dem ya dedim her hafta düzenli tartılıyorum Allah askına okdar aldım ama bebek var sonucta ıcımde genısledım dıyorum hıı dıyolar gülüyorum gercekten

Ya aslinda iyi bisey..ama iyi biseymis gibi soleyip cocuk gelismiyo havasi verince sinir oluyo insan... insanlar iyiyi degilde kotuyu merak ediyor

Annemde dun sordu kipirdadimi diye. Tabi anneme kizmiyorum ama diyoki hep uyuyosun nasil hissediceksin.ee dedim uyumimmi acaba gecemi hareket ediyo diyorum :)) ise gitmedigim gun nobetci beklicem.gece
Benim agri esigimmi neyse yuksek herhalde.adet agrim filanda olmazdi..hamilelik suresincede de agri yasamadim.tup bebekle ilgili tedavilerde kurtajlarda vsde.agrim.olmadi..bu normal dogum icin iyi biseymi acaba ....

Epizyosuz yapmasi cok iyiymis ya. Ben de hep oyle diyorum; icimde kalacak degil ya :) normalden de korkmuyorum ya, eskiden insanlar nasil dogurmus? Doganin kanunu bu. Eger bir sikinti olursa da sezaryen secenegimiz var nasilsa. Allah kolaylikla atlatabilmeyi nasip etsin insallah.

benım annemde sordu ama kıpırdıyor mu dıye degıl seyırme fln oluyormu dedi tekme hissedemezsin zaten bende gecenlerde gordum adetlerı cok sancılı gecen ınsanlar daha kolay dogum yapıyormus cunku gercekten cok yogun sancı cektıklerı ıcın alısık oluyorlarmıs bır dereceye kadar acı cekmeye gecen gordum bıyerde

Internetten almak ıstemıyorum sanırum dagının magazası var oyle hatırlıyorum bı bakmam lazım tesekkur ederım :)
doğuma yakın almak lazım. hem mevsime uygun olur hem de o zaman ki bedenine.
eylülde olunca doğumum süper bir sezon sonu indirimine rastlamıştım acele eden arkadaşların yarı fiyatına almıştım :)

Iyi geceler hanimlar nasilsiniz sicaklarla araniz nasil uyuyamiyorum bir turlu sanah oluyor dön dön dur.ssvd ye nasil bakiyorsunuz bu aralar da ona takmis durumdayim.
Ben yapicam canim doktorum da destek zaten bende başka yok heralde burda.

Ben yapicam canim doktorum da destek zaten bende başka yok heralde burda.
instada bi doktor var ssdv yi reklam yapan doktorlar ıcın bır yazısı vardı , onu okumustum , ssdv için evet destek verıyoruz beklıyoruz ama yapıp yapamayacagı vucudunun o an belli oluyor, yani gel ben sana kesın ssdv yaptırırım dıye bırsey yok imiş.Furkankayabasoğlu öyle diyodu. o yuzden ne olacagı bellı olmaa arkdasım ınsallah vucudun izin verır buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…