2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gerci pek yapabilirmisim gibi gelmiyo ama :) bakalim.o zaman belli olacak.onceden o konuda plan yapmiyorum

Hepinize merhaba kızlar, 45 günlük memleket ziyaretimin ardından sonunda evimdeyim :)) dün doktora gittim, 16 haftalık olduk, bebek çok iyi mşallah , orda eşi aşağıda demişlerdi, kendi doktorum yok öyle bişey gayet yerinde dedi çok şükür. Sizler nasılsınız ? Bakıyorum da alışverişlere başlamışsınız. Ben ilk oğlumda 7. Ay. Bitene kadar pek bişey almadım, sonra çıkıp herşeyi 2 gün içinde halletmiştim. Bunda da 8. Ay sakladıklarımı çıkarır bakarım, eksik listesi yaparım diye düşünüyorum inşş

İyi ya sevindim yalnız değilmişim
Bi de benim göbeğim böyle bi sivri, top gibi, çok komik görünüyor. Artık 40 beden pantolon almaya başladım göbeğimi sıkmasın diye
ben beli lastıklı bır kac pant ve 2 adet elbıseyle takılıyorum bı tane 40 beden var pantolonum boldu normalde sımdı sıkı sıkıya gıyıyorum az kaldı onuda gıyemeyecegım bu gıdısle zaten

Minik olunca herşeyleri tatlı oluyor biz ne begensek alıyoruz tutamiyoruz hani dogmamiş bebege don biçilmez diyorlar ama yanlişmı yapıyoruz bilmem
yaa cok mınnoslar , al kuzum benım Allah korusun yasayacak omru yoksa ister 4.ay ister 9.ay hıc farketmıyor. İyi düşün hayırlısyla saglıkla dunyaya geldıgı zamanları al gıtsın yanı :)

Gerci pek yapabilirmisim gibi gelmiyo ama :) bakalim.o zaman belli olacak.onceden o konuda plan yapmiyorum
aynen aynen bende normal ıstıyorum gonlum ondan yana kesınlıkle ama Bebekler nasıl gelmeyı secerse öyle oluyor o yuzden son haftalar gelmeden doktor bıle bırsey dıyemıyor

eskiden boyner de vardı 5m migrosta ben ordan almıştım. sadece belek te var diye biliyorum. ben internetten alacağım. kumaş kalitesi hepsinin güzel. sadece bedeni küçük onun için bir büyük bedeni al. yeni doğana 3 aylıklar oluyor. 3 ayda 6 ay giyiyor.

@Ytmz canım Temmuz kilomu 54 olarak güncelleyebilir misin sana zahmet? Kusura bakma. En iyisi ayın sonlarında yazayım ben. Değişme oluyor çünkü baya. :)

Gidemezsem bende internetten alıcamda bakıp bakıp almak daha içime siniyor jokerdede oluyor bazen ama çeşit yok beden yok dediğin gibi çok küçük almam zaten cabuk büyüyorlar fermuarli olanlar çok pratik polar olanlarıda var kışa çok güzel olucak

ben beli lastıklı bır kac pant ve 2 adet elbıseyle takılıyorum bı tane 40 beden var pantolonum boldu normalde sımdı sıkı sıkıya gıyıyorum az kaldı onuda gıyemeyecegım bu gıdısle zaten

Boşver zaten neredeyse 1 ay sonra geçeriz artık hamile pantolonlarına. Ay onlar da bi çirkinnnn! Nası giycez bilmiyorum

Ben 2.den sonra almayayım

Normal doğum yapamam ben ilkinde de istemedim
Benim kızım da ekimde 3 olacak :)
bendeeee almayayım
ben hiç doğumum normal olsun ya da sezeryan olsun diye düşünmedim. 30. haftada doktorla konuştum o da herşey normal giderse tabiki normal. süreç gösterecek bize demişti. hiç çatı muayanesi yapmadı önceden anlaşılmaz dedi. şehirdışına çıkacaktı ve 40 haftam dolmuştu öyleyken sezeryan demedi beni eşine yönlendirdi. sürece göre gerekeni yapacak dedi. eşini de tanıdığım için çook rahattım. 40+3 de doğdu oğlum 3800gr. ıkınmayı beceremediğim için 1 cm kesim oldu

sancılar sıklaşınca sezeryan yapın diye çok bağırdım ama yapmadılar

Boşver zaten neredeyse 1 ay sonra geçeriz artık hamile pantolonlarına. Ay onlar da bi çirkinnnn! Nası giycez bilmiyorum
Bide çalısırken o kdr zor ki:) her hafta bakıyorum bitanesi mi güzel olmaz ya nasıl bulcaz bilmem kış gelsede elbise çizme takılsam die bakıyorum

Selaaam ❤❤ benimde yarin ve 1 ay oluyo gormeyelii ❤❤ ins bizde cinsiyet ogreniriz ❤

polar sicak olmaz mi ben t shirtle bile fenalik geciriyordum

Selaaam ❤❤ benimde yarin ve 1 ay oluyo gormeyelii ❤❤ ins bizde cinsiyet ogreniriz ❤

Benim yarın tam 17 haftalık olacak. Senin de 16 haftalık sanırım. Kesin öğrenirsin çünkü bildiğim kadarıyla 14'te oluşmuş oluyor. 12+6'da erkek gibi demişti, bakalım değişmiş mi? Size bi tahmin yürütmüş müydü?

Bide çalısırken o kdr zor ki:) her hafta bakıyorum bitanesi mi güzel olmaz ya nasıl bulcaz bilmem kış gelsede elbise çizme takılsam die bakıyorum

Valla aynısını düşünüyorum biliyo musun?
Şöyle de yapabilirsin, yani ben öyle de olabilir diye düşündüm; dar ama beli hamile pantolonu olanlardan bi kaç tane alıp üzerine geniş gömlek-kazak da olabilir. Şimdilik yazı iyi geçirdik de, kışın gerçekten çalışırken zor olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…