2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ooh arkadasımız baslamıs bıleee ben kendı doktor randevumu beklıyorum oda onaylasın cınsıyetımızı bende baslarım artık eylulden itibaren almaya bişeyler :)))
Basladım valla :) Allahım sag salım hepımıze kavusmayı nasıp etsın amııııın ❣
Ya erken dohırmaktan korkuyoeum ben

Basladım valla :) Allahım sag salım hepımıze kavusmayı nasıp etsın amııııın ❣
Ya erken dohırmaktan korkuyoeum ben
Bende öğrenince dün bu muslinleri aldim :) net öğreneyim ne ciciler alicam ben bebişime:)
Ya neden öyle düşünüyorsun simdii

Eklentiler

• Screenshot_20180731-120010.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 82
Bende öğrenince dün bu muslinleri aldim :) net öğreneyim ne ciciler alicam ben bebişime:)
Ya neden öyle düşünüyorsun simdii
herkes bı müslin dıye tuttrmus adı mı oyle yoksa ozellıklerı öı var anlıyamadım ama cok sekermiş ❣ oncekı hamılelıgımde bobrrgım bıyumustu ve kanamıstı gecmeseydı cocugu sezeryanla aldırcaktım 8aylıkken

Orası öyle tabi canım ama o doktorda çok aman aman destek veren bir doktor değil garantici yanı var yine bir sürü şartları var daha doğrusu kendi doktorumdan başka kimseye bu konuda güvenmiyorum nedense

@bebekicin canım ya benim şu carters in tulumlarından alasım varda antalyada nerden bulabiliriz ki baska the land of legends de mağaza açmış sanırım ama girişi ücretliymis heralde senin bir bilgin varmı ben gitmedim hic

Ben 2.den sonra almayayım

Normal doğum yapamam ben ilkinde de istemedim
Benim kızım da ekimde 3 olacak :)

Gözün ayın canım sağlıkla gelsin minik

müslin battaniye cok amaclı ortu gıbı bırsey puset ustune örtmeye banyodan sonra ilk nemını almaya kundaklamaya yazın üstüne örtmeye ince dokulu hafıf bır battanıye , anladım canım geçmiş olsun kontrollerını yaptır saglıkla bırsey olmaz ınsallah benım gorumcem 32.haftasında doğum yaptı 2200 doğdu masallahı var sımdı

Orası öyle tabi canım ama o doktorda çok aman aman destek veren bir doktor değil garantici yanı var yine bir sürü şartları var daha doğrusu kendi doktorumdan başka kimseye bu konuda güvenmiyorum nedense
tabıkıde cunku bayagı onemlı bır konu garantıcı olması emın adımları gıtmesı daha oyo sende guvenıyorsan hıc problem yok

hamilelik ten oncekine gore kilom daha az ama gobus cikti bebisin mi dedem acaba
benimde cıktı artık yavastan ama kapalı oldugum ıcın dısarıdan bellı olmuyor

İyi ya sevindim yalnız değilmişim
Bi de benim göbeğim böyle bi sivri, top gibi, çok komik görünüyor. Artık 40 beden pantolon almaya başladım göbeğimi sıkmasın diye

cok tatlılar dımı mınık mınık bunların boyarı bıraz ufakmıs tam yenıdoğanlık ebebktekıler baya tam boy buyuk bırtanede onlardan almak lazım
Minik olunca herşeyleri tatlı oluyor biz ne begensek alıyoruz tutamiyoruz hani dogmamiş bebege don biçilmez diyorlar ama yanlişmı yapıyoruz bilmem

Eklentiler

• 84FD8D41-591F-4F64-B201-3BD5AD3DE9AE.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…