ooh arkadasımız baslamıs bıleee ben kendı doktor randevumu beklıyorum oda onaylasın cınsıyetımızı bende baslarım artık eylulden itibaren almaya bişeyler :)))
ooh arkadasımız baslamıs bıleee ben kendı doktor randevumu beklıyorum oda onaylasın cınsıyetımızı bende baslarım artık eylulden itibaren almaya bişeyler :)))
herkes bı müslin dıye tuttrmus adı mı oyle yoksa ozellıklerı öı var anlıyamadım ama cok sekermiş ❣ oncekı hamılelıgımde bobrrgım bıyumustu ve kanamıstı gecmeseydı cocugu sezeryanla aldırcaktım 8aylıkken
instada bi doktor var ssdv yi reklam yapan doktorlar ıcın bır yazısı vardı , onu okumustum , ssdv için evet destek verıyoruz beklıyoruz ama yapıp yapamayacagı vucudunun o an belli oluyor, yani gel ben sana kesın ssdv yaptırırım dıye bırsey yok imiş.Furkankayabasoğlu öyle diyodu. o yuzden ne olacagı bellı olmaa arkdasım ınsallah vucudun izin verır buna
Orası öyle tabi canım ama o doktorda çok aman aman destek veren bir doktor değil garantici yanı var yine bir sürü şartları var daha doğrusu kendi doktorumdan başka kimseye bu konuda güvenmiyorum nedense
@bebekicin canım ya benim şu carters in tulumlarından alasım varda antalyada nerden bulabiliriz ki baska the land of legends de mağaza açmış sanırım ama girişi ücretliymis heralde senin bir bilgin varmı ben gitmedim hic
ben vajinal doğum yaptım 1cm kesi vardı hiç sorun yok diye pusetle bebeği kaldırdım dikişlerim açıldı. ondan sonrası çook fenaydı. oturmak işkence olmuştu bebek süt isteyecek diye korkuyordum bunda epiyotomisiz olsun diye dua ediyorum. çünkü evde 28 aylık bir abi olacak.
ne yaşarsan yaşa unutuluyor veee 2. de 3. de hatta 4. de yapılıyor. daha çook yolumuz var
herkes bı müslin dıye tuttrmus adı mı oyle yoksa ozellıklerı öı var anlıyamadım ama cok sekermiş ❣ oncekı hamılelıgımde bobrrgım bıyumustu ve kanamıstı gecmeseydı cocugu sezeryanla aldırcaktım 8aylıkken
müslin battaniye cok amaclı ortu gıbı bırsey puset ustune örtmeye banyodan sonra ilk nemını almaya kundaklamaya yazın üstüne örtmeye ince dokulu hafıf bır battanıye , anladım canım geçmiş olsun kontrollerını yaptır saglıkla bırsey olmaz ınsallah benım gorumcem 32.haftasında doğum yaptı 2200 doğdu masallahı var sımdı
Orası öyle tabi canım ama o doktorda çok aman aman destek veren bir doktor değil garantici yanı var yine bir sürü şartları var daha doğrusu kendi doktorumdan başka kimseye bu konuda güvenmiyorum nedense
İyi ya sevindim yalnız değilmişim
Bi de benim göbeğim böyle bi sivri, top gibi, çok komik görünüyor. Artık 40 beden pantolon almaya başladım göbeğimi sıkmasın diye