2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu sefer yapmaz kesi canım zaten çok nadir yaptığını duydum hem kendisinin doğuma hazırlık eğitimi nefes egzersizi eğitimi verdiği gebe okulu var benim kessinlikle gelmemi istedi inşalalh gidicem ben

Aynen hamile taytları da var kısın uzun gömlekle bile idare edilir ama yazın biraz zor oluyor hep ince penyeler o pantalonları da hiç sevmiyorum kendi pantolonlarımla idare ediyorum şimdilik ama bir ay daha götürürmü bilmiyorum

Sezaryenim 37.haftada oldu tansiyon problemim çıktı. Heyecandan epidural geç etki etti neredeyse genel anestezi oluyordum:)
Ben iyi bir örnek değilim konuşmayayım

Ordaki halim ve ameliyathane ekibine yaşattıklarımı gördükten sonra normal doğumun benim için normal olmadığını anladım. İyi ki o sürece bile girmemişim

burda cinsiyetler değişince cesaret edemedim alışverişe. 15 ağustusta randevum o zamana kadar bekleyeceğim. zaten araba arızalandı kredi kartı borcum yüklü bu ay onu kapattım . mecburen ağustosa kalacak bnm alışveriş.

Bu sefer yapmaz kesi canım zaten çok nadir yaptığını duydum hem kendisinin doğuma hazırlık eğitimi nefes egzersizi eğitimi verdiği gebe okulu var benim kessinlikle gelmemi istedi inşalalh gidicem ben
ıkın diyor nasıl diye sordum. eşine kızdı hiç mi anlatmadı diye :) bende ona güveniyorum. inşllah hepimiz için herşey güzel olur. güzel hatırlarız.

sen iyi cesaret 2. yi yapmışssın:) bu defa güzel anıların olsun inşallah

Yok gostermemisti hic kendini bize inat etmisti :)) aynen sata gore 16+3um ultrasonda ileri cikioda degistirmedim daha sati esas aliyorim:))

Kizlar ben trendyoldan aldim hamile pantalonu 2haaftador cok rahatim cok sik modeller kumas pantalonlar var orda aklinizda olsun sadece beli lastik pantalon ayni sik pantalonlar

yaa ne kadar tatlı bende hala tık yok
Ay canım inşallah sende hissedersin :) Ben tv izlerken falan hissediyorum sakinlikte özellikle. Çalışırken yoğunluktan hiç hissetmiyorum. Böyle yatar gibi otur bişeler ye 15 dk sonra hareketlenir. Vücudunu dinle inan ki hissedersin dün ayaklarıyla bastırdı oynadığı yer sertleşti şok oldum ağzımda lokma vardı kala kalmışım eşim korktu:)))

bende yatıyorum bakıyorum fln ama ne bıleym sertlesme falan fılan yok hıc yanı hanı kılomda yok ort bı kılomda hamıle kaldım bilemedim

Anladım bıldıgımız kundaklık :)

Kuzum ben çalismiyorum sürekli agzim boş durmuyor hoş çocukta çok hareketli hiç uyurken rastlamadik daha o halde hissetmiyorum benmi çok hissiz biriyim karnima steteskop koyup dinliyorum ses veya kalp atişi duyulurmu diye oda boş duyulmuyor

Herkeze merhaba bugün kontrol vardı sonunda cinsiyetimiz kesinleşti albümde net bi PiPi fotoğrafı yerini aldı.burda sevinçle bunu yazmak isterdim ama çok canım sıkıldı plesenta rahim ağzını kapatmış aşağıdaymış kanaman olabilir ki bide kan sulandırıcı kullanıyosun dedi tüm sevincim kursağımda kaldi yürümek dahi yasak. Eğer düzelmezse erken dogum riski vs vs ...

Sen millete bakma bana da ne kadar büyük karnın var diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…