2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oglusumun sut alerjısı var o yuzden bolca domates tuketıyoruz ben de domates,karnıyarık ,koz patlıcan bıber ,tursu,fasulye yapıcam baska aklınıza gelen farklı seyler varsa burda paylasın kısın cok ıyı oluyor benım yatılı mısafım de olur hem ev hem bebek gormeye hazırda bana kolay olur

Ben dırekt kaynatmadan posetlıyıp dondurucuya atıyorum konserve bozulur dıye korkuyorum oglum tuketıyor

Ben dırekt kaynatmadan posetlıyıp dondurucuya atıyorum konserve bozulur dıye korkuyorum oglum tuketıyor
Ayrı bir derin dondurucum yok benim hoş alsam koyacak yerim de yok o yüzden maalesef ki konserve şeklinde uğraştırıcı oluyor ama annemlerde de hep konserve şeklinde yapardık oradan bi alışkanlık herhalde,

Dolmalık biber bile atabilirsin kışın çok kalın oluyor biberler hiç güzel olmuyor yazın böyle incecik bahçe dolmalık biberleri koy yerin varsa, salamura yaprak koyabilirsin Doğuma yakın sarıp hatta poşetleyip buzluğa atacağım

Dolmalıkları kurutuyoruz bız canım bıber,patlıcan,acur,kabak onu hazır alırım yapraga da cocukla cok fırsat olmuyor ama az yaparım yıne ınsallah

Ayrı bir derin dondurucum yok benim hoş alsam koyacak yerim de yok o yüzden maalesef ki konserve şeklinde uğraştırıcı oluyor ama annemlerde de hep konserve şeklinde yapardık oradan bi alışkanlık herhalde,
Benım dondurucu baya buyuk dolduruyorum ,konsrve daha lezzetlı oluyor ama ıste nolur nolmaz dıye tereddut edıyorum buzlukta daha garantı oluyor bozulma acısından

Dolmalıkları kurutuyoruz bız canım bıber,patlıcan,acur,kabak onu hazır alırım yapraga da cocukla cok fırsat olmuyor ama az yaparım yıne ınsallah
Ayy kuru patlıcan da çok güzel oluyor ama maalesef işte İstanbul’da kurumuyor, bi kere annemlerde denedik de nemden içleri küflendi maalesef ki onlar hazır

Ayy kuru patlıcan da çok güzel oluyor ama maalesef işte İstanbul’da kurumuyor, bi kere annemlerde denedik de nemden içleri küflendi maalesef ki onlar hazır
Evet canım nemlı yerde olmaz o bız anyepteyız o acıdan sanslıyız

Merhaba kızlar cok yazamıyorum ama her gelişmenizi takip ediyorum doktordan geldim dr hersey yolunda dedi ama kafam çok karıştı ayın 28inde oğlum 16 cm 177 gramdı bugün 18 cm 210 g cıktı sizcede cok az gelişmemişmi yarrın için ayrıntılı ultrasona gün verdiler orda daha net çıkacaktır

Merhaba canım hareketlıyse belkı net olcum yapamamıstır yarın daha net ogrenırsın sıkıntı etme

Kizlar ayrıntılı ultrasondan geldim tum organlarina tek tek bakildi. Cok sukur her sey yolunda. Darisi başınıza insallah.
Gözün aydin canim darısı basimiza artik nasîl gözüküyor bebiş doktordaki gibimi yoksa dahami belli oluyor
ay çok heyecanli foto varsa paylaşabilirmisin bizimle

Kuzum olabiliyor bazen yuzde yuz dogrulugu yansitmiyor galiba bizdede oluyor günleri Her gittigimizde farklı oluyor boy degisiyor kilo degisiyor birde artik bu zamanlarda boy kiloya gore daha az artacak kilo alimi hizlanacak diye okumuştum bebisler dogdugunda ortalama 50cm oluyorlarmis son aylarda artiyor galiba korkulacak bir durum yok birde şu hesaplamayi denermisin
FL: uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu buluruz)
Eger ultrson kagidinda fl degerlerin varsa kendin hesaplasana farklilik varmi 2 gittigindeki cm

Çokta sıkıntı yapma çünkü net bi ölçüm olmuyor 3-5 farkedebiliyor bende geçen hafta 4d girdim 18cm boy 195g dı bu hafta girdim 18cm boy 226gr olmuş dr söyledim boyu hiç mi gelişmemiş diye tam net veriler değil bunlar sağlık gelişimi iyiyse bunlara takılmayız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…