Doktordaki gibiydi ama yer yer 4 boyutlu ozelligini de kullandı. Yüzünün 4 boyutlu resmini cekti eve geçince atarim cnm. Bebis büyüdüğü için herhalde tum organlarini her seyini cok net anladim bu kez :)
Doktordaki gibiydi ama yer yer 4 boyutlu ozelligini de kullandı. Yüzünün 4 boyutlu resmini cekti eve geçince atarim cnm. Bebis büyüdüğü için herhalde tum organlarini her seyini cok net anladim bu kez :)
Çokta sıkıntı yapma çünkü net bi ölçüm olmuyor 3-5 farkedebiliyor bende geçen hafta 4d girdim 18cm boy 195g dı bu hafta girdim 18cm boy 226gr olmuş dr söyledim boyu hiç mi gelişmemiş diye tam net veriler değil bunlar sağlık gelişimi iyiyse bunlara takılmayız dedi
Ben hareket konusunda tecrübesizim iki gündür hissediyorum ama evet bendede damar atması gibi ve bi sertlik bi baskı oluyo ben o noktaya elimle hafif bastiriyorum tepki veriyo bi hareketlilik oluyo teknemi atiyo kafamı atiyo henüz çözemedim
Benim de ilk gebeliğim nasıl hissedilir bilmiyorum açıkçası ama sanırım bebek daha önce hiç öyle birşey hissetmemiştim. Okuduğuma göre anne ne kadar durağansa bebek okadar hareketli olurmuş.. bu sabah da ilk defa 6 gibi uyandım neden erken kalktın dercesine tekmeliyodu sanki canım kızım
Kuzum olabiliyor bazen yuzde yuz dogrulugu yansitmiyor galiba bizdede oluyor günleri Her gittigimizde farklı oluyor boy degisiyor kilo degisiyor birde artik bu zamanlarda boy kiloya gore daha az artacak kilo alimi hizlanacak diye okumuştum bebisler dogdugunda ortalama 50cm oluyorlarmis son aylarda artiyor galiba korkulacak bir durum yok birde şu hesaplamayi denermisin
FL: uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu buluruz)
Eger ultrson kagidinda fl degerlerin varsa kendin hesaplasana farklilik varmi 2 gittigindeki cm
Kilosuda az artmış gibi geldi ama dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi canım bir öncekinde fl değeri 2 42imiş şimdiki 2.79 cıkmış bakalım yatın ayrımcılığa giricem ama benm için önemli olan 29unda gireceğim ultrason burdakini radyolog çekilmiş 29unda perinatologum çekecek ozaman belli olur hersey
Selamlar.
Herkes iyidir inşaallah.
Bugün doktor kontrolumuz vardı her şey iyiymiş şükür.
250 gr civari olmuş.
Cinsiyeti için pek pozisyon vermiyor ama kıza benziyor dedi geçen sefer erkeğe benziyor demişti...
Akintim var dedim fitil verdi.
Hepinizi öperiz
Kilosuda az artmış gibi geldi ama dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi canım bir öncekinde fl değeri 2 42imiş şimdiki 2.79 cıkmış bakalım yatın ayrımcılığa giricem ama benm için önemli olan 29unda gireceğim ultrason burdakini radyolog çekilmiş 29unda perinatologum çekecek ozaman belli olur hersey
Ozaman kuzum senin ilk muayenedeki boyunuz 16.94 buseferki ise 19.53 gayet iyi boylu poslu masallah sagligi iyiyse çok takilma kiloya boya son aylarda hizli kilo boy artisi oluyor diyorlar sana diyorumda bende uzuldum bizimkinin 12cm cikti flye gore doktor 16 demisti sevinmistim : ) insan başkasina söylerken daha soguk kanli oluyor kendi başina geldimi evhamlaniyor
Ozaman kuzum senin ilk muayenedeki boyunuz 16.94 buseferki ise 19.53 gayet iyi boylu poslu masallah sagligi iyiyse çok takilma kiloya boya son aylarda hizli kilo boy artisi oluyor diyorlar sana diyorumda bende uzuldum bizimkinin 12cm cikti flye gore doktor 16 demisti sevinmistim : ) insan başkasina söylerken daha soguk kanli oluyor kendi başina geldimi evhamlaniyor
Değilmi insan kendine laf geçiremiyor yarın 2 de detaylıya giricem orda anlaşılır artık ya biz bu evhamla dokuz dogururuz oğlumda hiç böyle değildim düşün kalp atışlarını hangi haftada dinlediğimi hatırlamayı bırak acaba sağlıklımı diye bir kez bile tedirgin olmadım araya 8 sene girdi ben büyüdüm birsürü kayıbım oldu böyle manyak bir kadın oldum allah hepimizin yardımcısı olsun cok teşekkür ederim
Bu da benim oglusum :) çok hareketliydi zar zor yakaladi doktor. Hatta once sanirim 4boyutlu yuz fotosu veremicem dedi sonra hafif yan donunce hemen yakaladi. Yandan gorunusu bu. Net bi foto degil cok hic kimseye benzemiyor yanii bsy anlamadık bizz :) ama bakip duruyorum gene de...
Merhaba kızlar. Kontrolden geldik bu hafta 17+3 olduk. 16 cm boyumuz, kilomuz da 195 gram çıktı. 5 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için başka iki farklı doktora yönlendirdi. Birinden fiyat aldım 250 dedi. Bursa’da önerebileceğiniz yerler var mı ?
Selam kızlar bugün birçoğumuzun kontrol günüydü sanırım bende gördüm oğlumu gayet iyiydi yavrum boyunu anlamıyorum ben nerede yazıyor nasıl hesaplanıyor.
Kafa karın bacak ayrı ölçtü.
3eylulde de bizim ayrıntılımız var.
Allah'ım hepimizin bebeğini sağlıklı etsin inşallah