2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Sanki beni anlattın 6 yıl geçti oğlumdan sonra 3 kaybım oldu şimdi 17 haftamı bitirdim ama ne sıkıntılar ile

Kızımı da doktor o şekilde ölçtü bacak kafa karın olarak bunların hepsinin yazılı olduğu bir çizelge de verdi o çizelgede kilo ve boy da yazıyor. Bana ayrıntılıyı 5 hafta sonra yapıcaz dedi neden o kadar uzun anlamadım 20 eylüle daha çok var acaba kendimiz istediğimiz tarihte gidip baktıramaz mıyız ki dayanamam ben şimdi Ayrıca allah hepimize sağlıkla Bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Sanki beni anlattın 6 yıl geçti oğlumdan sonra 3 kaybım oldu şimdi 17 haftamı bitirdim ama ne sıkıntılar ile
Valla bu kafayı hiç sevmedim hastalıklı bir manyak gibiyim iyimi kötümü sağlıklımı her kontrole gidene kadar kafayı yiyorum doktor iyi diyene kadar resmen nefesimi tutuyorum zaman çabuk geçsin bizde bu durumdan kurtulalım sağlıkla doğuralım sıpacıkları

Dün gece bir rüya gördüm @Ytmz
Doğum yapmışım
Esmer 4300 gram bir bebek tosun gibi ama nasıl ve yeni doğmuş ama cok akilli sasiriyiruz falan.. sonra emziriyorum cok guzel bir ruyaydi uyanmak istemedim

Sonra aaa ben çocuğun cinsiyetine bakmadım deyip altını açıyorum ve erkek olduğunu gördüm.. Farklı ve güzel bir rüyaydı..
Rabbim hayırlara çıkarsın yarın kontrolüm var bu rüya sonrası daha da heyecanlandım

5hafta sonra kaç haftalık oluyorsun.
Aslında en iyi ayrıntılı için 22.haftada diyorlar bana bana Dr öyle deyince 20.haftaya aldık.
Endişe etme canım olmadı arada bir kontrole git

Bu haftaya kadar gelmişsin Allah'ın izniyle bişey olmaz canim güzel düşün güzel olsun

oyyy ne guz3l ruyaymis tevom ❤masallah olsun ya bzmkilerde 4 er kilo ne var ben cok severim kilolu tosun bebis
Kiiiizz yoksa erkek miii geliyooo ayy bende heyecenlandim simdi hee benide etiketle rabbim gonlune gore versin kuzum yarin hayirli guzel habaelerini bekliyoruzz canim benimm

Amin kuzum çok sağol. etiketlerim canım benim ne demek insan zaten mutluluğunu üzüntüsünü paylaşmadan duramıyor.. iyiki varsınız..

Aaa cinsiyetini biliyormusunuz yoksa nasip olursa yarin mi ögreneceksiniz

Bana da 17 cm 147 gr dedi bana ağırlığını ilk defa söylediği için çok takılamistim ama sizleri okuyunca benimki baya zayif geldi. Dr bana hersey ideal haftasiyla uyumlu ne onde ne geride demisti bende yarın detaylıya gireceğim merak ettim simdi

Benimkisi yalnizliktan oluyor akşama kadar ugraşacak birşey bulamiyorum böyle boş işlere kafa yoruyorum Acılar insani paronayakta yapiyor manyakta yaşadigin kolay degil kuzum allahim birdaha yaşatmasin kimseye o acilari

2 hafta önceki domatesi beğenmedim . Bir kaç gün önce aldım, güzeldi. 1,5 tl. Bana az lazım, pazardan getirtecem. Yoksa halde ucuz

Yok canım bilmiyorum 13. Haftada gitmistim arkası dönük yatıyordu
Nasipse yarın öğrenecez
Allahimin işine yoksa gercekten oglunmu olacakki kiz ruya bile olsa iyi akil etmisin altini açip bakmayi ay çok heyecanlandim yarin bebisin gönlü olurda gosterirse bizede haber ver

bende farkında olmadan yatıyorum valla ne yalan soyleyım ama bu aralar uykuda bıle olsam rahatsız etmeye basladı donuyorum hemen toparlanıyorum ıstemsızce

Ben de canım.onceki haftalarda yatsam da rahatsız olmuyordum.dün yatmamla karnımın acıması bir oldu.demekki artık yatamiycaz.

Bende çok deli yatıyorum uykuda unutuyorum bebişi tabi daha karnımızda fazla buyumediği için hareketlerimiz sınırlanmadı ama korkuyorum farkında olmadan zarar vereceğim minnaka diye

Yatış pozisyonları rahatsız etmeye başladı beni.ya sağa ya sola yatmam gerekiyor.sırt üstü ve yüz üstü yasak zaten.bebege giden kan akışını engelliyormuş.

Gunaydin kizlar bi kac gündür bebegim kendini sıkıştırıp sol tarafimda hep toplanıyor neden acaba bi sorun mu var ozellikle sabahlari artik tekme atmayi birakti sadece büzusüyor yarin dr gidip tahlil sonuçlarımi alinca bi baktirsam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…