Değilmi insan kendine laf geçiremiyor yarın 2 de detaylıya giricem orda anlaşılır artık ya biz bu evhamla dokuz dogururuz oğlumda hiç böyle değildim düşün kalp atışlarını hangi haftada dinlediğimi hatırlamayı bırak acaba sağlıklımı diye bir kez bile tedirgin olmadım araya 8 sene girdi ben büyüdüm birsürü kayıbım oldu böyle manyak bir kadın oldum allah hepimizin yardımcısı olsun cok teşekkür ederim
Kızımı da doktor o şekilde ölçtü bacak kafa karın olarak bunların hepsinin yazılı olduğu bir çizelge de verdi o çizelgede kilo ve boy da yazıyor. Bana ayrıntılıyı 5 hafta sonra yapıcaz dedi neden o kadar uzun anlamadımSelam kızlar bugün birçoğumuzun kontrol günüydü sanırım bende gördüm oğlumu gayet iyiydi yavrum boyunu anlamıyorum ben nerede yazıyor nasıl hesaplanıyor.
Kafa karın bacak ayrı ölçtü.
3eylulde de bizim ayrıntılımız var.
Allah'ım hepimizin bebeğini sağlıklı etsin inşallah
Valla bu kafayı hiç sevmedim hastalıklı bir manyak gibiyim iyimi kötümü sağlıklımı her kontrole gidene kadar kafayı yiyorum doktor iyi diyene kadar resmen nefesimi tutuyorum zaman çabuk geçsin bizde bu durumdan kurtulalım sağlıkla doğuralım sıpacıklarıSanki beni anlattın 6 yıl geçti oğlumdan sonra 3 kaybım oldu şimdi 17 haftamı bitirdim ama ne sıkıntılar ile
Rica ederim canım sağlıklı günler :)İçime su serptin dr de hatasıyla günüyle uyumlu bir sıkıntı yok dedi ama içim içimi yedi teşekkür ederim
5hafta sonra kaç haftalık oluyorsun.Kızımı da doktor o şekilde ölçtü bacak kafa karın olarak bunların hepsinin yazılı olduğu bir çizelge de verdi o çizelgede kilo ve boy da yazıyor. Bana ayrıntılıyı 5 hafta sonra yapıcaz dedi neden o kadar uzun anlamadım20 eylüle daha çok var acaba kendimiz istediğimiz tarihte gidip baktıramaz mıyız ki dayanamam ben şimdi Ayrıca allah hepimize sağlıkla Bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Bu haftaya kadar gelmişsin Allah'ın izniyle bişey olmaz canim güzel düşün güzel olsunValla bu kafayı hiç sevmedim hastalıklı bir manyak gibiyim iyimi kötümü sağlıklımı her kontrole gidene kadar kafayı yiyorum doktor iyi diyene kadar resmen nefesimi tutuyorum zaman çabuk geçsin bizde bu durumdan kurtulalım sağlıkla doğuralım sıpacıkları
oyyy ne guz3l ruyaymis tevom ❤masallah olsun ya bzmkilerde 4 er kilo ne var ben cok severim kilolu tosun bebisDün gece bir rüya gördüm @Ytmz
Doğum yapmışım
Esmer 4300 gram bir bebek tosun gibi ama nasılve yeni doğmuş ama cok akilli sasiriyiruz falan.. sonra emziriyorum cok guzel bir ruyaydi uyanmak istemedim
Sonra aaa ben çocuğun cinsiyetine bakmadım deyipaltını açıyorum ve erkek olduğunu gördüm.. Farklı ve güzel bir rüyaydı..
Rabbim hayırlara çıkarsın yarın kontrolüm var bu rüya sonrası daha da heyecanlandım
Sağol canım benim inşallah atacağım bu kasveti üzerimdenBu haftaya kadar gelmişsin Allah'ın izniyle bişey olmaz canim güzel düşün güzel olsun
Amin kuzum çok sağol. etiketlerim canım benim ne demek insan zaten mutluluğunu üzüntüsünü paylaşmadan duramıyor.. iyiki varsınız..oyyy ne guz3l ruyaymis tevom ❤masallah olsun ya bzmkilerde 4 er kilo ne var ben cok severim kilolu tosun bebis
Kiiiizz yoksa erkek miii geliyooo ayy bende heyecenlandim simdi hee benide etiketle rabbim gonlune gore versin kuzum yarin hayirli guzel habaelerini bekliyoruzz canim benimm
Aaa cinsiyetini biliyormusunuz yoksa nasip olursa yarin mi ögreneceksinizDün gece bir rüya gördüm @Ytmz
Doğum yapmışım
Esmer 4300 gram bir bebek tosun gibi ama nasılve yeni doğmuş ama cok akilli sasiriyiruz falan.. sonra emziriyorum cok guzel bir ruyaydi uyanmak istemedim
Sonra aaa ben çocuğun cinsiyetine bakmadım deyipaltını açıyorum ve erkek olduğunu gördüm.. Farklı ve güzel bir rüyaydı..
Rabbim hayırlara çıkarsın yarın kontrolüm var bu rüya sonrası daha da heyecanlandım
Yok canım bilmiyorum 13. Haftada gitmistim arkası dönük yatıyorduAaa cinsiyetini biliyormusunuz yoksa nasip olursa yarin mi ögreneceksiniz
Bana da 17 cm 147 gr dedi bana ağırlığını ilk defa söylediği için çok takılamistim ama sizleri okuyunca benimki baya zayif geldi. Dr bana hersey ideal haftasiyla uyumlu ne onde ne geride demisti bende yarın detaylıya gireceğim merak ettim simdiMerhaba kızlar cok yazamıyorum ama her gelişmenizi takip ediyorum doktordan geldim dr hersey yolunda dedi ama kafam çok karıştı ayın 28inde oğlum 16 cm 177 gramdı bugün 18 cm 210 g cıktı sizcede cok az gelişmemişmi yarrın için ayrıntılı ultrasona gün verdiler orda daha net çıkacaktır
Benimkisi yalnizliktan oluyor akşama kadar ugraşacak birşey bulamiyorum böyle boş işlere kafa yoruyorumDeğilmi insan kendine laf geçiremiyor yarın 2 de detaylıya giricem orda anlaşılır artık ya biz bu evhamla dokuz dogururuz oğlumda hiç böyle değildim düşün kalp atışlarını hangi haftada dinlediğimi hatırlamayı bırak acaba sağlıklımı diye bir kez bile tedirgin olmadım araya 8 sene girdi ben büyüdüm birsürü kayıbım oldu böyle manyak bir kadın oldum allah hepimizin yardımcısı olsun cok teşekkür ederim
Doğrudur. Ben bu yüzden gardırop tipi aldım. Yapandan alandan allah razı olsun. Büyük kolaylıkYa buzluk çok daha pratik oluyordur ama benim ekstra bir dondurucum yok malum buzdolabı derin dondurucusuna da hiç sığmaz
2 hafta önceki domatesi beğenmedim . Bir kaç gün önce aldım, güzeldi. 1,5 tl. Bana az lazım, pazardan getirtecem. Yoksa halde ucuzkonserve canım annemde hep öyle yapıyordu bu sene ilk defa bende yapıcam inşallah bi bakayım bugün pazarda kac peraaa domateskaç para olursa iyi olur onuda bilmiyorum da @Sevimlipanduf 3 dediğine göre o cıvarlar ıyıdır herhalll
Allahimin işine yoksa gercekten oglunmu olacakki kiz ruya bile olsa iyi akil etmisin altini açip bakmayiYok canım bilmiyorum 13. Haftada gitmistim arkası dönük yatıyordu
Nasipse yarın öğrenecez
bende farkında olmadan yatıyorum valla ne yalan soyleyım ama bu aralar uykuda bıle olsam rahatsız etmeye basladı donuyorum hemen toparlanıyorum ıstemsızce
Bende çok deli yatıyorum uykuda unutuyorum bebişi tabi daha karnımızda fazla buyumediği için hareketlerimiz sınırlanmadı ama korkuyorum farkında olmadan zarar vereceğim minnaka diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?