Yok yalniz degilsin benimde ikinci gebeliğim 17 haftadayim oglumda daha erken.hissetmistim bunda cok cok nadir acaba mi dedirtiyor her gebelik bir olmuyor aklina kötüsünü getirme
Acaba yalnız mıyımmmm 18 hafta oldum ve hala Bebeğimi hissetmiyorumm bu 2.gebeliğim olmasına rağmen artık çok sıkıldım beklemekten aklıma kötü şeyler geliyor bazen
Acaba yalnız mıyımmmm 18 hafta oldum ve hala Bebeğimi hissetmiyorumm bu 2.gebeliğim olmasına rağmen artık çok sıkıldım beklemekten aklıma kötü şeyler geliyor bazen
canım sen bebeğinin hareketlerini hissetmiyosun benim Kasılmalarım varmış onu hissetmiyorum dr nasıl hissetmezsin diyo bebek hareketlerinin 22 haftaya kadar hissetmemek normal diyolar biraz daha sabır
Gercekten anlatsamda az kalır yatıyom kalkıyorum hep aklımda Bi hareket bir kıpırtı yeter diyorum yok yani 15 haftada tekme yiyen var ne tekmesi kıpırdamıyor sanki
canım sen bebeğinin hareketlerini hissetmiyosun benim Kasılmalarım varmış onu hissetmiyorum dr nasıl hissetmezsin diyo bebek hareketlerinin 22 haftaya kadar hissetmemek normal diyolar biraz daha sabır
Kasılmalar bende var arada çok yorulunca hissediyorum çok yürüdüğüm zaman özellikle hani sağlıklı olduğunu bilsem okadar sıkıntı yapmam ki çook zor dönemlerden geçtim bugüne zor geldim sadece hissetmem kaldı
Gercekten anlatsamda az kalır yatıyom kalkıyorum hep aklımda Bi hareket bir kıpırtı yeter diyorum yok yani 15 haftada tekme yiyen var ne tekmesi kıpırdamıyor sanki
Kasılmalar bende var arada çok yorulunca hissediyorum çok yürüdüğüm zaman özellikle hani sağlıklı olduğunu bilsem okadar sıkıntı yapmam ki çook zor dönemlerden geçtim bugüne zor geldim sadece hissetmem kaldı
En son ne zaman gittin hastaneye
Kimi çocuk sakın oluyor anne karnında da.arkadas vardı oğlum hiç hareket etmiyor nasıl çocuk bişey mi var yoksa diye derleniyordu.ama doğdu çocuk yine sakın ama çok akıllı ve tatlı maşallah
Selamm. :) Özele gidiyorum basından beri. Doktora 20 temmuzda gittik en son. 15+6 iken boyu 18 cmdi.:) Doktor 19.Haftada ayrıntılı ultrasonu yaptır bebeğin boyu uygun, bakarlar demişti. :) Araştırma hastanesine yönlendirdi hiçbir ücret ödemedik. Ama normal sira almaya kalksak 3 ay sonra geliyor. Sabah 6da hastanedeydik. Isim aldilar. 9da girdim. :) Bebişim çok iyi. 21 cm, 425 gram cıktı maşallah. :))) 19+2 deyim bugun.. Kendim 2.5 kilo aldım ama maşallah bebiş çok çok iyi. Doktor da zaten kilo almaman daha iyi dedi. :) Herşey iyi şükür. Tetanos aşımı da oldum. Islerimi hallettim. :)
En son ne zaman gittin hastaneye
Kimi çocuk sakın oluyor anne karnında da.arkadas vardı oğlum hiç hareket etmiyor nasıl çocuk bişey mi var yoksa diye derleniyordu.ama doğdu çocuk yine sakın ama çok akıllı ve tatlı maşallah
ben eşlerin doğuma girmesine şahsen karşıyım , okuduğum bır bilimsel yazıda da fıkrım sabıtlestı. Evet belkı sancı cekerken yanında olabılır destek olabılır ama doğum sırasında ben istemem
Ozaman dert etme canım doktorlar olumsuz bişey görseler hemen söylüyorlar.cunku bişey çıkarsa neden söylemedin demeyelim diye.hatta olumsuz kötü ihtimalleri bile söylerler.
Doktor problem yok diyorsa yoktur inşallah
Canım bugün doktoruma tam da bunu sordum çünkü bende 18 deyim hatta bebeğe göre 19. 3. Gebeligim ve hissetmiyorum dedim. Doktor da bunun gebelik sayısı ile alakalı olmadığını bebeke göre değiştiğini söyledi. Ivini rahat tut bebeğin içinde kıpır kıpır sen hissetmiyrosun dedi. Sende rahatla canım daha 2 haftamız var bence
Hellöööö
Doktordan çıktım
Güzeller güzeli KIZIM elleriyle oynuyordu
Ay nasıl bir mutluluk nasıl bir duygu
Kız olduğunu bugün öğrendim
Oysa geçen gece rüyamda tosun esmer bir oğlan görmüştüm
Kızım ve ben çok sevindik
Ağzı burnu pek güzelmiş
Ay şu an içimde kelebekler ve çok hzuurlu mutluyum
Iyiki dediklerm canlarım
Aslında bu detaylı gibi olmadı canım radyolog baktı tek tek ölçümlerine normal bir muayeneden farksızdı tek fark bütün uzuvları tek tek ölçtü organlara falan bakmadı bu doplörmüş ayrıntılı değil ayın 29unda bakırköy sadi konukta perinatolog yapacak detaylıyı bebişim 20 cm 260g çıkmış dünki dr nin ultrasonu iyi değilmiş demek sen ne yaptın bu arada teşekkür ederim sordugun için varol