2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben hiç bisey hatırlamıyorum desem yeri. Dr kasılman var deyince bende ipler koptu zaten plesenta aşağıda bide kasılma denince ne bilim bayılacak gibi oldum.bebekle ilgili herşey yolunda gibi böbrekte çok az bi birikinti var ama önemli değil dedi Cd verdi yarin izliycem artık detayi

Insallah sanada nasip olur ben de nerelerden nerelere geldim hala inanamiyorum pkos,7 yillik ozlem sonrasinda bir oglym ve 5 yil arayla tekrardan hamilelik yani hersey nasip kismet
Hamd olsun gebe kalmada sorun yaşamadım inşallah hiç te yaşamam.
Kızının abisi varmış. Bu benim duam . Ne çok istiyorum bir bilsen. Nasip eder inşallah Rabbim

Ne kasılması daha çok erken bol bol yat dinlen ayaklarını dik havaya derin nefesler al geçecektir inşallah gönlünü ferah tut

Kızlar birşey sormak istiyorum normalde ultrason görüntülerinden anlarım ama bunu almadım bu bebeğimin neresi oluyor.?

Ne kasılması daha çok erken bol bol yat dinlen ayaklarını dik havaya derin nefesler al geçecektir inşallah gönlünü ferah tut
Bende anlamadım dr bide nasil hissetmiyosun agrın yokmu diyo var ama hep vardı agrım demekki bu kasilmayi ayırt edemiyorum.en zoruma giden yazık yavrucuğum da kasilmayla zipliyodu cok zoruma gitti

Günaydın kızlar, şuan 18+4 deyim mide bulanti kusma bir aya yakın yoktu ancak dün yine oldu. bugün de o zamanlar gibi midem bulanır gibi oldu.
Dunde, bir arkadaşın yedi aylık bebeğini kordon dugumlenmesinden kaybettiğini öğrendim devlette Dr.a gitmiş kalp atışı varmış halbuki ,sonra ozeldeki Dr. U anlamış, kötü oldum epey. Psikolojik mi kendi bebeğim icin endiselenir oldum bilemedim . Tekmesi vs. Yok diye boyle oluyor sanırım, hamile degilmisim gibi . zamanda geçmiyor hiç , başka bir belirti de yokki bebeğim iyi bileyim, doktor randevusu da bayramdan sonra daha beş hafta olcak o zaman bebisi gormeyeli
Sizin yaşadığınız belirtiler var mı peki hamile olduğunuzu hissettiren?

Bende anlamadım dr bide nasil hissetmiyosun agrın yokmu diyo var ama hep vardı agrım demekki bu kasilmayi ayırt edemiyorum.en zoruma giden yazık yavrucuğum da kasilmayla zipliyodu cok zoruma gitti
Geçmiş olsun herhangi bir tedavi planı var mı kasılmaları önlemek için?
Hissettiğiniz sğrı hangi bölgede?

Ah kuzum üzülme nolur birşey olmaz allahın izniyle dik ayaklarını öyle uyu bol bol soluna dön cok su iç dr magnezyum vermiştir zaten inşallah çabucak atlatırsınız bu durumu

Merhaba kizlar ben sizin grubu arada okuyorum bende eski bi ocak annesiyim:)simdide subat Rabbim nasip ederse..konusmalari gordum tesadufen yazmak istedim cunku banada Daha once biri soyleseydi esimi tembihlerdim.normal dogum ile dunyaya geldi kizim esimi dogumda istemedim doktorum erkekti cagiralim esini dedi destek olsun yok dedim tamam dedi neyse esim dayanamamis tabi Benim dogum siramda bakmis dogumdan ciktiktan Sonra bana sariliyodu surekli uzuluyodu Sonra bi gun dedi ki askim snei yorgan gibi diktiler bi baktim nasi kotu olmus sen nasil gordun dedim ama uzulmedim degil esim bana Cinsellik anlaminda yaklasamadi uzun bi sure Sonra kizim biraz buyuyunce dikislerin gercekten gecmis midir dedi Ve cok zorlandi bana yanasirken cok uzuldum tamam sariliyodu opuyodu ama cinsellik yoktu arastirdim bende bazi erkeklerde goruluyormus Bu problem bilginiz olsun istedimtabi hepsinde gorulmez ama bilin istedim

Ay
ay hic noktalama isareti kullanmamisimkusura bakmayin

Bende hissetmiyorum bişey sadece göbeğim var arada bir sırt ağrım kasık ağrım oluyor hareketlenmeyi hissetmeyi bekliyorum sende benim gibi olumsuz şeyleri kafana takıyorsun hiç sevmem bu huyumu

Bende hissetmiyorum bişey sadece göbeğim var arada bir sırt ağrım kasık ağrım oluyor hareketlenmeyi hissetmeyi bekliyorum sende benim gibi olumsuz şeyleri kafana takıyorsun hiç sevmem bu huyumu
Aynen canım ya çok fena bir huy halbuki , birşey yoksa da boş yere can sıkıntısı. Ama hamilelik zor şeymiş rahat geçse bile kafada düşünceler bitmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…