2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Kıza hamile olduğumuz için öyle canım.ben de yanlara doğru yayılıyorum.zaten karnıma bakan kız diyor :)

Kalp sesinden sonra benden istenmedi ilk öğrendiğimizde testler bakıldı ama o yoktu :/
Artık geç kaldık zaten galiba :&
Düzenli bir doktorum olmayınca böyle oluyor demek ki
Canım düzenli doktora gerek yokki devlet hastanesinde hiç daha önce gitmediğim doktor yaptırdı bana bu testleri kalp atışına bakmak için gittiğimde baktık var kalp atışları kan idrar hepsine baktırdı

Benimde 6 aylık göbişim var :/ Ben de 18. Haftama girdim hala kasıklarıma doğru hissediyorum hep daha yukarı çıkmadı demek :)

Sanırım tahmin ettiğimizden daha geniş bir alan kaplıyorlar.yoksa bu haftada bebeğimiz turp kadarsa bu koca göbek neyin nesi diyesi geliyor insanın.rahmimiz çok büyük demekki.

Keyiflerine baksınlar valla,her şey onların rahatı için :) bir an önce sağ salim doğsalar da doya doya koklasak prenseslerimizi :)
Aynen ya hemen doğsun o evreye geçelim minicik ellerini ayaklarını öpelim ısıralım, hep seneye bu zamanları düşünüyorum hayali bile çok güzel yanımda olacak öpüp koklayacağım 8 aylık falan tam toparlanmış etrafa gülücükler saçan iki tel saçına da minicik toka kondurduğumuz bebişlerimize bayramlık alacağız allahımmmmm çok guzelll

Sanırım tahmin ettiğimizden daha geniş bir alan kaplıyorlar.yoksa bu haftada bebeğimiz turp kadarsa bu koca göbek neyin nesi diyesi geliyor insanın.rahmimiz çok büyük demekki.
1. De böyle değildi ufacık karnım vardı bu ayda zor belli oluyordu bundaysa 3. Ayda belli olmaya başladı
Ben 4 kilo aldım bile şimdiden :/

Son düzenleme:
Verdiği İlk tahlilleri Asm de bakarlarsa orada yaptırırım dedim Bana bakarlar dedi sonuçları gösterdim şuna şuna bakılmamış bu önemli bakılmalı vs demedi hiç garip

Bizim haftamızda bebek göbek deliğine doğru yaklaşıyormuş.yukarı tırmanıyormuş yani.
Benim de alan geniş maşallah kocaman göbüşüm var ama acaba iç karnım geniş mi onu bilmiyorum işte:)
Bizimki parmak ucuyla yürüyor rahatsiz olmim diye

İki haftaya devlet özel gezdim kimse istemedi önemli bi testmiydiki kan testi yaptilar hormon okadar
Canım yapılmıştır bence ya emin misin yapılmadığına gebelik başında yapılan rutin testlerden bana da hormon falan bakılmadı, Demir bakıldı hemogram bakıldı tekzoplazma bakıldı bi de idrarda enfeksiyon falan var mı diye bakıldı böyle 2 sayfa çıktı vermişti sonuçları 4 tüp kan verdim bi de idrar aldılar hatta 14. Haftada gene devlete gittiğimde bi daha aldılar bu testleri bi daha yaptılar doktor istemişti yeniden

Göbek deliğinin 2-3 parmak altında sag kasıkta hissediyorum

Herkese merhaba 17+3olduk ellerim cok ağrıyor ozekllile gece uyanip agridan ağlıyorum parmaklarda da kalkinca uyusukluk oluyor arastirdim karpal tunel sendromu diyor hamilelikte olurmus yasayann varmi bunu
Canım çok geçmiş olsun internete bakma Druna itibar et canım

Yaaaa hayali bile çok güzel seneye allah nasip ederse anneler gününde,ramazan bayramında,kurban bayramında kucagimizda olacaklar inşallah

E bebegi gezdik bugun esimle, bir kac parca ciciler aldim ogluma :) park yataklari ve anne yani yataklari inceledik. Chicco nun anne yani beşiğini almayi dusunuyordum ama baby&plus in daha uygun fiyatli be sallanabilen bir urunu varmis o da cazip geldi. Bu iki urun hakkinda ne dusunuyorsumuz?
Bir de park yatak konusunda ne düşünüyorsunuz? Cok pratik gibi duruyorlar ama kumas olusu vs bilemedim yani. Sanki bebek rahat etmez cok gibi geldi ama bilemedim daha once kullananlar varsa yorum almak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…