2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Alvina cok hos bir isimmis. Anlami nedir?
Canim Alvina nin anlami cennet kadar guzel kiz zeki demekmis. Hic duymadigim icin etrafimda cok hosuma gitti benimde. Ilk kizima Günes ismini istemistim ama sonradan babasinin dedigi olsun dedim simdi ikinciye koymaya karar verdim

Ben de huzursuz bacak sendromundan çok cekiyorum.geceleri uyutmuyor beni hiç.zaten eskiden de vardı,hamilelikte iyice çoğalıyormuş.delirecek gibi oluyorum.dun gece de uyutmadı sabaha karşı beşte uyudum zar zor.
Benimde sol bacagim hamileligin basindan beri agriyo geceleri hele hic rahat vermiyo bende ezandan sonra dalabildim son zamanlarda hic hareket ettirememekten korkuyorum

Peki kızlar sizlere toxoplazma testi bakıldı mı rutin olarak bakılan bir test miydi? İlk bebeğimde bakılmıştı sanki ama geçmiş zaman hatırlamıyorum neye göre bakılmıştı rutin mi bakıldı

Bebeğinin hareketlerini hisseden anneler tam olarak nerede hissediyorsunuz ben bazen evet bu kızım işte diyorum bazen de yok ya saçmalama kızın orada ne işi var diyorum :)) ben kasık bölgelerimde bazen karın boşluklarım da pıt pıt atmalar hissediyorum bu bebek hareketi midir

Evet canım 7. Haftada rutin olarak bakılan testler arasındaydı benim

Ben göbek deligimin üç dört parmak altında sağ tarafımda hissediyorum hep canım.ama bebek hareketi olduğu gayet net şekilde anlaşılıyor.sen öyle hissediyorsan öyledir:)

Evet canım rutin testler arasında,kalp atışı duyulduktan sonraki haftalarda yapılıyor.

On

O kayma hissini anlıyorum içim dönüyor bi değişik o ama her hissettiğimde o kadar şükrediyorum ki o hissi yaşamayan çok isteyen ne kadar kadın vardır diye aklıma geliyor gözlerim doluyor

Bu arada kızlar hepimiz hamileyiz dualarımız makbul hep ediyorum ben ama kimin duası kabul olur dua saatine gelir bilinmez sizlerden dua istediğim iki kişi var hem yarın Arife günü
1. Kuzenim Gülcan abla 20 yıllık evli ve çocuğu olmuyor 3 kez tüp bebek denediler onlarda tutmadı eşi ameliyat oldu gene olmadı bi sorun görünmüyor ama bebek de olmuyor çok istiyor dua edin olur mu isimle
2. Arkadaşım Melike 6 yıllık evli bi kere düşük oldu bi daha da hiç hamile kalamadı kurban keseceğim hamile kalayım o kadar adadım diyor nolur dua edelim rabbim isteyen tüm kadınlara anne olmayı nasip etsin

Canm ben göbek deliğinin 2-3 parmak altında sol tarafta hissediyorum

Bizim haftamızda bebek göbek deliğine doğru yaklaşıyormuş.yukarı tırmanıyormuş yani.
Benim de alan geniş maşallah kocaman göbüşüm var ama acaba iç karnım geniş mi onu bilmiyorum işte:)
Valla benim karın da kocaman oldu daha doğrusu bel oyuntusu kalmadı yanlara doğru genişliyorum öyle hissettim, hatta kendş pantalonlarım olmuyor dün hamile pantalonu aldım ne rahat biriymiş o ya daracık kotlarıma girmeye çalışıyordum bi de

Bizim haftamızda bebek göbek deliğine doğru yaklaşıyormuş.yukarı tırmanıyormuş yani.
Benim de alan geniş maşallah kocaman göbüşüm var ama acaba iç karnım geniş mi onu bilmiyorum işte:)
Benimde 6 aylık göbişim var :/ Ben de 18. Haftama girdim hala kasıklarıma doğru hissediyorum hep daha yukarı çıkmadı demek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…