2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla canim kan aldilar ama ne testi bilmiyorum bi sayfa kan sonucu bir sayfa idrar sonucu

Ben bunlardan istiyorum.bence uzun süre kullanılır.kendi odasina geçene kadar yatak odasinda bu besikte yatabilir.hem normal beşik gibi hem yatağa bitişik anne yanı.cok kullanışlı bence.ben park yatak düşünmüyorum.

Ya arkadaşlar çok çok çoook kötü bi şey yaptımmm

Bilmeden ETLİ ÇİĞ KÖFTE yedim 1 tane
Ne olur bi şey olmaz diyin

cnim bişey olmaz,çünkü geçen yıl bi topikte okudum bi arkadaş evde misafirlerle beraber bir değil tepsi halinde yemişti onun ikizdi, o da endişeli şekilde sormuştu şuan doğurdu sağlık lar ikiside .

Bende böyle istiyorum çok tatlı duruyorlar ya ama yengemde de sepet beşiklerden var onun bebeği sığmıyor artık onu sana verelim alma boşuna dediler ama o sepet beşikler çok küçük mesela bebeğimiz 7 aylık ve sığmıyor şuanda belki odamıza sepet beşiği alıp yengemdekini koyarız, bebek odasına da böyle takım almayı istiyorum

1. De böyle değildi ufacık karnım vardı bu ayda zor belli oluyordu bundaysa 3. Ayda belli olmaya başladı
Ben 4 kilo aldım bile şimdiden :/
Canım ben de 2. Cocukta karnımın daha belirgin oldugunu hissediyorum ilk oglumda daha küçüktü karnım bu aylarda bunda kilo almadım ama karnım daha belirgin

Park yatak degil anne yano süslü sepet beşik kullandık sadece 5-6 ay yatabildi oglum ama park yatak kullananlar yıllarca kullanıyor oda yapmayacaksanız park yatak daha mantıklı

Chicconun next to me anne yanı beşiğini diyorsan çok küçük o görünüşe aldanma satıcıların 6 ay yatar demesine hiç aldanma.

En iyisi en büyük boy park yatak almak sedir katı için ek ince malzemeler satılıyor onlardan bakabilirsin. Alt kat için de satılıyor. Direk öyle yatmıyorlar.

Bir süre sonra o park yatak salona geliyor çok iş görüyor oyun bahçesi oluyor.

Benim tecrübem bu yönde :)

Ya sanki iki tane gerekiyor dimi bi tane böyle anne yanı beşik bi de mobilya beşik ayy allahım eşim önümüzdeki bir yıl bebişimize çalışacak sanırım

Eklentiler

• 0C229AB0-8551-4E5E-9951-BDD2DDD7F5C4.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 48
  • 05544956-3217-4039-BC1F-2C7F23770238.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 55

bende dün denk geldim story de erkan beyde, çok güveniyorum o doktora ya. Eğer İstanbul’da olsam kesin o doktora giderdim. Bende şeker yüklemesi yaptırcam, ablamda şeker Yok, ilk gebeliğinde de yoktu, ama 2. De çıktı malesef

bende ilk doktora gttgimde yapmisti butun testleri toksoplazma cikti tekrar test yapti cok sukur temiz cikti oda hamilelikten once gecirmissjn ama temiz dedi

canım benim ilk hamileliğim ve bu okadar farklı ki anlatamam :)) ama bu da erkekmiş, yani 2. De olsa belli olmuyor galiba

Hissetmeyle ic karnin alakasimi var canim ben genis alanda hissediyorum.gobegim disardan belli degil ama yatinca hareketini gozle bile goruyorum...yani benim ic karnim genismi simdi
İç karnın geniş demek canım benim iki oğlumda da erken çıktı karnım yattığımda bende vurduğunu görüyorum

Park yatak degil anne yano süslü sepet beşik kullandık sadece 5-6 ay yatabildi oglum ama park yatak kullananlar yıllarca kullanıyor oda yapmayacaksanız park yatak daha mantıklı
Odasi olacak ama kiraciyiz ilerde ne olur bilemem. Park yatak uzun sure kullanim ve tasima pratikligi acisindan avantajli gibi ama bazi yorumlarda cabuk.asindigi bebegin bi sure sonra rahat edemedigini fln yazmışlar ondan kafam karıştı . Bir de kumas goruntusu cok hosuma gitmedi ne bileyim. Suslu cibinlikli karyolalara aldanıp kullanissiz bir sey de almak istemiyorum tabii.

cnim bişey olmaz,çünkü geçen yıl bi topikte okudum bi arkadaş evde misafirlerle beraber bir değil tepsi halinde yemişti onun ikizdi, o da endişeli şekilde sormuştu şuan doğurdu sağlık lar ikiside .

Aayy sağ ol inşaallah öyle olur ama onunki acaba etsiz miydi?

Birşey olmaz inşallah ya, ben üçüncü ayda , eşim bol etli bol acılı yaptı , patlayana kadar yedim canım çok çekmişti. Öncesinde de çok yemistim etli çiğköfte . Sonrasında zararlı olduğunu öğrenip toksoplazma testi yapıldı sıkıntı çıkmadı çok şükür . Ama çiğ sebzeden bile bulasabiliyormus bu virüs .Allah korusun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…