• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Herkese merhaba 17+3olduk ellerim cok ağrıyor ozekllile gece uyanip agridan ağlıyorum:KK43: parmaklarda da kalkinca uyusukluk oluyor arastirdim karpal tunel sendromu diyor hamilelikte olurmus yasayann varmi bunu
Benim de son bi kaç haftadır ellerim uyuşuyor
Acaba kalsiyum magnezyum filan mı eksik diye düşünmüştüm. Karpal tünel sendromu nasıl bişey ki

Ya arkadaşlar çok çok çoook kötü bi şey yaptımmm :KK43:

Bilmeden ETLİ ÇİĞ KÖFTE yedim 1 tane :KK43:
Ne olur bi şey olmaz diyin :KK43:

Bi taneden bişey olmaz canım,bir daha yemezsin olur biter.üzülme,içini ferah tut.ben bilmeden kelle paça içmiştim ilk haftalarda,doktor bişey olmaz bi daha içme dedi.

Bende böyle istiyorum çok tatlı duruyorlar ya ama yengemde de sepet beşiklerden var onun bebeği sığmıyor artık onu sana verelim alma boşuna dediler ama o sepet beşikler çok küçük mesela bebeğimiz 7 aylık ve sığmıyor şuanda belki odamıza sepet beşiği alıp yengemdekini koyarız, bebek odasına da böyle takım almayı istiyorum

Sepet beşik çok güzel ama alanlar hep satmanın peşinde.ben bunun yanısıra bi tane de minik beşik alcam yenidoğan için.

Canım ben de 2. Cocukta karnımın daha belirgin oldugunu hissediyorum ilk oglumda daha küçüktü karnım bu aylarda bunda kilo almadım ama karnım daha belirgin
Ay ne güzel bende Kilo almasam iyiydi ama şikayetim de yok sağlıklı olsun da kuzum veririm kiloları

bende ilk doktora gttgimde yapmisti butun testleri toksoplazma cikti tekrar test yapti cok sukur temiz cikti oda hamilelikten once gecirmissjn ama temiz dedi
Ben Eylül de gideceğim asıl doktoruma artık hem ayrıntılı ultrason doppler olacak hemde bu konuyu sorarım geçte olsa bakılmalı mı vs diye artık teşekkür ederim bilgi için

Ay ne güzel bende Kilo almasam iyiydi ama şikayetim de yok sağlıklı olsun da kuzum veririm kiloları
Canım keşke ben de bu kadar bulantı kusma tiksinti yaşamadaydım da kilo alsaydım hala ilaç kullanıyorum kilo ne ki 1 sene içinde inşallah bebişler de emerse dönülüyor eski haline saglıkla gelsin minnoşlar hersey onlar için

Odasi olacak ama kiraciyiz ilerde ne olur bilemem. Park yatak uzun sure kullanim ve tasima pratikligi acisindan avantajli gibi ama bazi yorumlarda cabuk.asindigi bebegin bi sure sonra rahat edemedigini fln yazmışlar ondan kafam karıştı . Bir de kumas goruntusu cok hosuma gitmedi ne bileyim. Suslu cibinlikli karyolalara aldanıp kullanissiz bir sey de almak istemiyorum tabii.
Ben de siz gibi düşünüp sepet beşik almıştım ondan da memnundum ben her yere tasınıyordu benimki sallanıyordu imkan varsa .İkisinden de al ;)

E bebegi gezdik bugun esimle, bir kac parca ciciler aldim ogluma :) park yataklari ve anne yani yataklari inceledik. Chicco nun anne yani beşiğini almayi dusunuyordum ama baby&plus in daha uygun fiyatli be sallanabilen bir urunu varmis o da cazip geldi. Bu iki urun hakkinda ne dusunuyorsumuz?
Bir de park yatak konusunda ne düşünüyorsunuz? Cok pratik gibi duruyorlar ama kumas olusu vs bilemedim yani. Sanki bebek rahat etmez cok gibi geldi ama bilemedim daha once kullananlar varsa yorum almak isterim.

Bizde ilk anne yanı olana baktık cidden çok küçük ve chicco olanın fiyatı normal yatak kadar neredeyse. Ahşap yataklar ise bebek ayaklanmaya başlayınca kullanılmıyor diyorlar. Ayağa kalkıp düşme tehlikesi olduğu için. Açıkcası park yatak bana çok dandik gelmişti ama biraz internette video izledim az buçuk hoşuma gitti. Hem içine yatak nevresim yastık Vs koyunca daha bir yatağa benzemiş. Hem de ayaklanınca alt kademede bebek rahatca uyuyabilir. Düşme tehlikesi yok. Ha birde mesela normal zamanda atıyorum wc ye gitcez ya da işimiz var oyuncaklarını içine koyup bebeği bırakabiliriz emekleyince işe yarar diye düşünüyorum. Ama net karar vermedik henüz araştırma aşamasındayız.

@Ytmz cnm benide listeye eklesen . Biraz geç oldu ama. Yaş 23 2. Çocuk ilki 4,5 yaşında . Cinsiyet kız . Ankara . Boy 171 . Kilo 63 ile başladım . Güncel kilo 65 eksik varsa yazarsın

Back
X