Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Aşko suyla şekillendiriyorum, seninki gibi doğal değil 😂🤣🤣🤣
Bende çok eriyorum, ona mısır, lokum olan tokalardan alıcam🥹😂🤣
hahahahaha ayy birden büyüyor göbüş biz 17.haftalık olcaz bu hafta baktım internetten 5 aylık oluyormuşum🫣

yaaa al tabi annesiii😍 atın sizde alış veriş yaptıkca💞

Hızlı çıktı kuzum seninki cidden. Benimki de saglikla hemencecik cikar insallah.
Cuma günü verdim kuzucum bende. Panoramaya verdim insallah saglik haberleri alırız bizde 🙏💗
Aşkım seninde bu hafta belli olur Allahın izniyle güzel güzel sonuçların 😍, bende bu kadar hızlı beklemiyordum kendimi kavgaya hazırlamıştım, çat diye msj geldi yetkiliden 😁

hahahahaha ayy birden büyüyor göbüş biz 17.haftalık olcaz bu hafta baktım internetten 5 aylık oluyormuşum🫣

yaaa al tabi annesiii😍 atın sizde alış veriş yaptıkca💞
Atarım atarım, ben süslüyüm onuda süslerim 😂😂🎀🎀
Tam olarak göbek büyüme evresine geçmek istiyorum artık, penguen yürüyüşü falan 😂

IMG_8135.webp
cinsiyet tahmini yapa bilecek varmı acaba kızlar

Aşkım seninde bu hafta belli olur Allahın izniyle güzel güzel sonuçların 😍, bende bu kadar hızlı beklemiyordum kendimi kavgaya hazırlamıştım, çat diye msj geldi yetkiliden 😁
İnşallah cok bekletmeden çıkar sonucumuz kuzum temiz sağlıklı sonuclar aliriz İnşallah amiiin🙏🙏
Hahahah😅 iyi bari bosa kavga etmene gerek kalmadi cok iyi olmus 😍

bunları okudukça içime su serpiliyor umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza 🙌 ben de kendimi ve bebegimi uzmemeye calısıyorum biliyorum cunku hissediyor. insallah 2’li test yanılmıstır ve fetal dna test temiz gelir o vakte kadar sakin kalmaya çalışıcam
2’li test annenin yaşı vs. gibi faktörlerin etkili olduğu sadece bir olasılık bildiren bir testtir .Bu olasılık %75-%80 gibi bir olasılık .Yani bence güvenirliliği aşırı düşük .O yüzden sakın canını sıkma .Ultrason bulgularında sorun yoktuysa ense kalınlığı burun kemiği gibi bence için hepten rahat olsun.Fetal dna da çıktığı zaman Allah’ın izniyle göreceksin zaten bir şey olmadığını .Bebeğin sağlıkla gelsin sana inşallah canım .

Güzel düşmüş canim deger. Gebelikte bu tiroid hormonlari degisebiliyor. Yine 1 ay icerisinde yeniden baktir ama yükselme vs olduysa ilac baslayabilir doktor. Merak etme ilaçla da hemen dengeleniyor 😊 ay az kalmis ogrenirsin yakinda.
Erkek sanki seninki oyle hissettim 😍
🫠🫠😍yaa erkek hisseden çok var bakalım ne olacak siz ne durumdasınız isim falan düşünüyor musunuz oğluşunuza 🩵

bunları okudukça içime su serpiliyor umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza 🙌 ben de kendimi ve bebegimi uzmemeye calısıyorum biliyorum cunku hissediyor. insallah 2’li test yanılmıstır ve fetal dna test temiz gelir o vakte kadar sakin kalmaya çalışıcam
Benim dr ikili test asla yaptırma işe yarayan bir şey değil, genelde yanlış sonuçlar geliyor insanın canını sıkılıyor direk fetal dna ver demişti. Sizinde öyle olacak inşallah, endişenizi anlıyorum ama hiç canınızı sıkıp bebeğinizi üzmeyin her şey tertemiz gelecek Allahın izniyle

Ya ben direkt ekmeği sıfırladım. Deli gibi aç geldik yoldan ama ekmeksiz tavuk salata yedim sadece. Çok tırstım 🙈🙃 inşallah sorun yoktur dediğin gibi 😀🙏🏼
Çok geçmiş olsun 💐 yeni okudum yazdıklarını. Son zamanlarda pek giremiyorum buralara. Eve bir tane şeker ölçüm cihazı alabilirsin belki. Evde açlık, 1. Saat tokluk, 2. Saat tokluk ölçüp takip edebilirsin. İstersen ölçüm cihazı için marka da önerebilirim.

Back
X