• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de dunden beri yogun bicimde arastiriyorum icime sinen bir tane model bulamadim daha. Hem anne yani olarak kullanılabilen hem de 6 ayliktan biraz daha fazla kullanabileceğim bir besik bir de park yatak alayim diyorum su an. Anne yani icin uygun bir sey bulabilirsem tabii.
20180820_131831.webp
ben oğlumda bunu 7. 8. Ayina kadar kullandim cok hafif ve cok guzel sallaniyor cibinligi de var ici genis ve buyuk bir bak istersen ben cok memnunumm yanimda oldugu ver her yere tasidigim icin zor olmadi bana hafif ve yani basimda sonrada mobilya besik aldik onda yatiyor kardeside bunda yatacak kizimiz rabbimin izniyle insallah ben memnnunjm bide buna bak istersen

Ben hala bütün evimin işini kendim yapıyorum.esim normalde çok yardımcıdır,ben çalışırken hep beraber yapardık ama şimdi ben evdeyim o gece gündüz çalışıyor.kiyamiyorum ben de.yardima ihtiyaç duysam söylerim.ama şimdilik gerek yok.belki ilerleyen aylarda.sagolsun eşlerimiz çok iyi.
Aynen allah eşimden razı olsun her fırsatta yüzüne de söylerim çok yardımcıdır, başımızdan eksik olmasınlar :dua:

Kızlar bugun hiç ii değilim çok şiddetli baş dönmem var ne yediysem kustum ve gebelikle alakalı değil sanırım karnımımı üşüttüm bilmiyorum. Akşam iş çıkışı acile gidecez inşallah bayram burnumdan gelmez :(

Kızlar netten güvenip alışveriş yaptığınız sayfaları mı yazsak en azından referans almış oluruz güvenilir olur
Benim instagramdan baktığım çok sayfa var ama alışveriş yaptığım sayfalar yok henüz alışverişe başlamadım

Canım ben iki doktorumun da dediğini söylüyorum,amacım yanlış bilgi vermek değil.keske bana da serbest deselerdi kelle pacaya kalamara bayılırım.benim doktorlarım yasak dedi ben de yemiyorum.herkes kendi doktoruna danışsın yemek istiyorsa yesin.
Canım kelle paça normal etten farksız zaten nesini doktor yasaklıyor anlayamadım ki:)) Ben mumbar bile yedim anneme hazırlattım. Hmm gerçi yazın her yerden kelle paça yenmez bozuk olabilir diye belki ondwn yasaklamıştır

Normal bir insanda bile birtakım sağlık sorunlarına yol açan sakakat ürünleri,hamilelikte kesinlikle tüketilmemesi gereken gıdalardır.İşkembe,paça,dalak,böbrek,kokoreç,ciğer gibi sakatat yemeklerini seven bir kadınsanız,bu damak tadından da bir süreliğine vazgeçmeniz gerekli.

Diğer bir bilgi;Hijyenik olduğundan emin olsanız bile hamilelikte karaciğer yemeyin.Çünkü ciğer yüksek miktarda A vitamini içerir.Gereğinden fazla alınan A vitamini anne karnındaki bebeğe zarar verir.
KuZum yaZina muhalefet olmak için yazmadim ama pek önerilmiyor bazi bakteriler nekadar kaynatirsan pişirirsen pişir ölmüyormuş yük ısıya dayaniklilarmiş hamile olmayanlarda bile birtakim saglik problemlerine yol açiyormuş bizim doktorda söyledi yememen gerektigini
Hepsini anlıyorum da paçayı anlayamadım yani. Paça “çürük” dediğimiz yer yanak ve normal etten gerçekten farksız. Acaba başka şehirlerde paçaya başka sakatatlar mı karıştırıyorlar anlamadım

Polyannacım neden yasakmış ben kaç kez içtim hatta geçen gün yine içtim hiç duymamıştım ama yasak olduğunu midye kokoreç ton balığı vs biliyorum da onu bilmiyordum
Sakatat olduğu için dimi :/ toksoplazma olayı yine zaten mimliyim tahlilini de yapmamışlar bana ben daha dün farkettim üzüldüm şimdi yaaaa
Niye üzülüyorsunuz ki ya kelle paça bozuk olmadığı sürece hiç bişe olmaz. Ben 2 doktorla görüşüyorm biri uzakta çok bilgili bir doktor ve aşırı temkinlidir. Sakatat yasak dedi ama paça da çürük güvendiğin yerden tüket bozuk olmasın dedi. Üf belki dil mil koyanlar oluyor ya ondan yasak yazılmıştır diye düşündüm :))

Kızlar netten güvenip alışveriş yaptığınız sayfaları mı yazsak en azından referans almış oluruz güvenilir olur
Benim instagramdan baktığım çok sayfa var ama alışveriş yaptığım sayfalar yok henüz alışverişe başlamadım
Canım ben n11 ciyim. Satıcı güvenilir olmasa dahi n11 tüketicinin her zaman yanında

Niye üzülüyorsunuz ki ya kelle paça bozuk olmadığı sürece hiç bişe olmaz. Ben 2 doktorla görüşüyorm biri uzakta çok bilgili bir doktor ve aşırı temkinlidir. Sakatat yasak dedi ama paça da çürük güvendiğin yerden tüket bozuk olmasın dedi. Üf belki dil mil koyanlar oluyor ya ondan yasak yazılmıştır diye düşündüm :))
Ben başlarda 1 TANE şırdan yemiştim. Geçen aydı sanırım çeyrek kokoreç te yedim . :halay:
Doktorum temizse sorun yok dedi. Aksi halde ishal olursun dedi . Az yemişsin bişeycik olmaz dedi. Hergün yemiyoruz sonuçta Midye severim mesala ama hiç canım çekmedi bu süreçte.

merhaba anneler bende kısmet olursa 3.kez anne olacağım ikinci defada şubat annesi oluyorum,size bi şey sormak istiyorum doktor bana 12+3 günlükken kız dedi sizce değişme durumu var mıdır böyle bi durumla karşılaştınız mı E bebk te beğendiğim şeyler var ama cesaret edip alamıyorum tekra ki kontrolümede 10 gün var ozamana indirim bitiyor galiba,hepinize sağlıkl doğumlar dilerim

merhaba anneler bende kısmet olursa 3.kez anne olacağım ikinci defada şubat annesi oluyorum,size bi şey sormak istiyorum doktor bana 12+3 günlükken kız dedi sizce değişme durumu var mıdır böyle bi durumla karşılaştınız mı E bebk te beğendiğim şeyler var ama cesaret edip alamıyorum tekra ki kontrolümede 10 gün var ozamana indirim bitiyor galiba,hepinize sağlıkl doğumlar dilerim
Benim ilk hamileliğimde kız demişti. 16. haftada erkek dedi. Değişebiliyor yani.

Kızlar bugun hiç ii değilim çok şiddetli baş dönmem var ne yediysem kustum ve gebelikle alakalı değil sanırım karnımımı üşüttüm bilmiyorum. Akşam iş çıkışı acile gidecez inşallah bayram burnumdan gelmez :KK43:
Geçmiş olsun İnşallah düzelirsin.

Benim ilk hamileliğimde kız demişti. 16. haftada erkek dedi. Değişebiliyor yani.
aaaa,ya aslında gittiğim doktor baya tecrübeliymiş bu konuda 2 aylıkken bile ne dediyse doğrudur diyorlar ama ya bende yanıldıysa diye düşünüyorum.teşekkür ederim yorumunuz için

Kızlar bugun hiç ii değilim çok şiddetli baş dönmem var ne yediysem kustum ve gebelikle alakalı değil sanırım karnımımı üşüttüm bilmiyorum. Akşam iş çıkışı acile gidecez inşallah bayram burnumdan gelmez :KK43:
Çok geçmiş olsun
İnşaallah hemencecik iyilesirsin..

ben instagramdan koza bebek ve alp bebe sayfasindan alisveris yaptim kaliteli ve guvenilir

aaaa,ya aslında gittiğim doktor baya tecrübeliymiş bu konuda 2 aylıkken bile ne dediyse doğrudur diyorlar ama ya bende yanıldıysa diye düşünüyorum.teşekkür ederim yorumunuz için
12. haftafa kesin diye birşey yoktur dediler bana. Benziyor ya da yüzde şu kadar erkek veya kız gibi der doktorlar da. Hayırlısı olsun sizin için.

Back
X