Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Ayy iyi bari sevindim. Gereksiz birşeyse iade de edelim diyemezdim gönlü kırılırdı eşimin. Biraz baktım ben de evet güzel yorumlar var. Tek olumsuz yanı çok uzun süre kullanılamıyormuş galiba
Evet canım biraz kısa kullanılıyor ama bebekler bunun içinde çok rahat ediyormuş özellikle bel bölgesindeki kemeri bağlayınca bebek kendini anne karnındaki gibi sıkışık hissettiği için rahat uyuyormuş 😍 yeni doğan zamanında hayat kurtarır gibi geldi 🤗
Kızlar fetal dna testim temiz çıktı şükürler olsun 🫠🧿
Cinsiyeti doktora göndermişler ben de galiba pasta yaptıracağım 😬😬 yapmam dediğim her şeyi yaptıracak bu gebelik bana 🤣🤣
Yarın arkadaşım doktordan öğrenip pastaneye söyleyecek bakalım sonrasında size de haber veririm 🥰🥰😍😍

sepide sepide sen çarşamba darlamaya başla 🤣
Yaptır kız yaptır içinde kalmasın ben 1 gün daha sabrettim ama güzel bir anı kaldı ilerde oğluma da göstereceğim tatlı bir videosu var 🥹🥹

Kızlar 🌸
Eşime bir arkadaşı bu yatakları önermiş o da hemen sipariş vermiş 😅 Yataş juno diye geçiyor. Var mı kullanan? Tecrübesi olan?
Canım ben almadım ama önceki grubumda alan arkadaşların tamamı pişman oldu diyebilirim. Hiç kullanamadik dediler ama eşinin arkadaşı önerdiyse belki o memnun kalmıştır. Bebeğe göre değişiyor belki sen memnun kalırsın 🥰

Canim cok korkulacak birsey yok merak etme. En fazla cok tuketme tatli falan diyecektir doktor. Seninde aran yoksa sorun yok. Tokluk 88 gayet iyi bu arada sorun yok. 3 aylık seker degerinden dolayi tedbirli davranmak isteyebilir doktor ona da dikkat edersin zaten birsey olmaz. Rica ederim kuzum ne demekk 💗💗
Ya ben direkt ekmeği sıfırladım. Deli gibi aç geldik yoldan ama ekmeksiz tavuk salata yedim sadece. Çok tırstım 🙈🙃 inşallah sorun yoktur dediğin gibi 😀🙏🏼

Herkese merhaba
Yaş 27
2 ikinci bebeğim
Sat 19 mart
Kese 5+2
Kalp atışı 6+4
Tahmini doğum tarihi 24 aralık
Bir haftada önden gidiyoruz şuan 14+5
Cinsiyet erkek💙💙
annabelica annabelica
Hoşgeldin canım🥰 Erkek bebek gelince sevinir oldum ya pespembe oldu tablomuz iyice 🤣🤣

Ya ben direkt ekmeği sıfırladım. Deli gibi aç geldik yoldan ama ekmeksiz tavuk salata yedim sadece. Çok tırstım 🙈🙃 inşallah sorun yoktur dediğin gibi 😀🙏🏼
Ekmek zaten hic yemeyin diyorlar da iste doymuyoruz alışmışız 😄 biraz diyet iyi gelir canim dikkat edersin bir sorun oldugunu sanmiyorum ben.

Ekmek zaten hic yemeyin diyorlar da iste doymuyoruz alışmışız 😄 biraz diyet iyi gelir canim dikkat edersin bir sorun oldugunu sanmiyorum ben.
Ya işte ben de bi kahvaltıda yiyorum ekmeği ama genel tabir olarak ekmek diyorum. Yoksa pilav makarna onlari da kastediyorum 🤣🤣 inşallah böyle düzelir kuzum ben kendimi tutarım da bebeğime bişey olmasın. Enfeksiyonla bir arada olunca çok üzüldüm. Ama elimden geleni yapicam

Cinsiyeti doktora göndermişler ben de galiba pasta yaptıracağım 😬😬 yapmam dediğim her şeyi yaptıracak bu gebelik bana 🤣🤣
Yarın arkadaşım doktordan öğrenip pastaneye söyleyecek bakalım sonrasında size de haber veririm 🥰🥰😍😍

Kızlar benimde çıktı fetal dna sonucum😂😂 doktoruma yazdım 😂😂bebeğimiz kız. Her şeyi negatif çıktı çok şükür 😍😍

Kızlar benimde çıktı fetal dna sonucum😂😂 doktoruma yazdım 😂😂bebeğimiz kız. Her şeyi negatif çıktı çok şükür 😍😍
Ayy ne güzel haberler peşpeşe 🌸🌸 gözünüz aydın canlar🌸🌸 kaç günde çıktı bu arada benim 3 günde çıkmıştı fetal dna bazen çok geç çıkabiliyormuş

Hayatım aynısı bende de oldu kurban bayramından 2 gün önce yüksek riskli çıktı ama hiç inanmadım risk olacağına hep sağlıklı hissettim fetal dna verdim çok şükür orda da temiz çıktı sen içini ferah tut bence çok sağlıklı bir kızın olacak 🌸🌸
yaa cok sevindim adına 🙌 umarım benim de temiz gelir ama bu sonuc cıkana kadar benim 1-2 haftam felaket zor gecicek elimde degil. İnsallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagımıza cok tesekkur ederim 💗

yaa cok sevindim adına 🙌 umarım benim de temiz gelir ama bu sonuc cıkana kadar benim 1-2 haftam felaket zor gecicek elimde degil. İnsallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagımıza cok tesekkur ederim 💗
Bana da 10 günü bulur demişlerdi bazen erken çıkıyor dediğim gibi içini ferah tut temiz gelecek 🌸 sağ salim de kucağına alıcaksın🌸🌸

kızlar ben 13+4’teyim 10 gun önce ikili test verdim bugun sonucu down sendromu yüksek çıktı çok moralim bozuldu. okuduklarıma göre yanlıs sonuc alan cok varmıs o yuzden fetal dna verdim yine de durup durup ağlıyorum durduramıyorum kendimi. ense kalınlıgı 10 gun once 1.40 çıktı bugun bilmiyorum. boyle olan var mı ikilide problem çıkıp fetalda temiz çıkan ? değerleri de ekliyorum maalesef ki cok yüksek
Canım bende önümüzdeki ay 34 yaşımda olacağım. Banada 2li testte %85 down sendromlu dediler. Nasıl ağladım bir ben bir Allah biliyor. Ama fetalde bişey çıkmadı Allah’a şükür 🙏 bende çok araştırdım ve herkezin böyle çıktığını öğrendim bu 2 li testte. Sonra fetalde temiz çıkınca bu sefer kendime kızdım nasıl ağladım bebeğimde üzüldü diye😭 hiç canını sıkma bu 2 li test hep böyle çıkıyormuş. Hatta Allah izin verirde 2. Bebeğim olursa asla 2li test yapmam direk dna vereceğim. Sende bebeğini üzme lütfen 🙏

Gözünüz aydın canım 🥰

Ya %90 dedi ama ben bile eminim her açıdan baktı 3 çizgiyi bile gördüm sürpriz yaptık ailemizle birlikte öğrendik ama zaten anlamıştım bacak arası boştu😅🥹
Evet canım hayırlı olsun tekrardan:)
Hayırlı olsun canım :)

Back
X