2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tamam o zaman canım. Onların kaydı vardır. Kimliğinle git, kaydı olan yalının da yanında olursa iyi olur. Yoksa sen verirsin istedikleri bilgileri.Ama gelsin senle bence.
Misafir diye yapıyorlar.
Teşekkür ederim canım dr eşimin tanıdığı çıktı hiç sorun çıkmadı şükür verdim tahlilimi

benımde acıyor canım ara ara rahım artık yukarı cıkıyor bbek buyuyor ondan olsa gerek bi ara iöimden tırmalıyolardı sankı bı 2 gun surdu dedım nolıyıı

ben vıdeoya cekmeye calıstıgımda kendısı şak dıye duruyor henuz yakalayamadım 17 den berı net hssedıyorum bende denk gelırsem dısardan da dalgalanmalar goruluyor cok guzel yaa

Çağrı hoca bambaşkadır, hamılelıgımın basından beri aklıma takılan bısey oldumu sorarım cok gecmeden cevap verır hemen sagolsun , görüşlerinede cok önem verırım kendısının

Ayy dimi disardan o minik dalgari hormek nasilda mutlu edio insani :)) benimki gece basliyo ama uyku saatlerimde 1den sonra iyife :)))
ben vıdeoya cekmeye calıstıgımda kendısı şak dıye duruyor henuz yakalayamadım 17 den berı net hssedıyorum bende denk gelırsem dısardan da dalgalanmalar goruluyor cok guzel yaa

Evet bacaklar yazmisim ama aslinda ayak tabanlari ceker tum yuku. Benim ozellikle tek bir ayak tabanimda yere basinca topuk kisminda agri hissediyorum ara ara. Bende 20.haftamdayim 2 kilo aldim ama karin buyuyor. Kac kilo ile hamile kaldin?
bendede son 1 -2 haftadır aynı durum oluyor ayak tabanlarım agrıyor

baby plus anne yanı- 500 dü sanırım fıyat , chıccoya 1000 lira verene kadar hem ayrıyetten muzık kutusu var ve ıc pedı yatak kısmı daha kalın daha konforlu ben tercıhımı bundan yana yapıcam bakın istersenız Archpa

benımde acıyor canım ara ara rahım artık yukarı cıkıyor bbek buyuyor ondan olsa gerek bi ara iöimden tırmalıyolardı sankı bı 2 gun surdu dedım nolıyıı
Bayramda annemlerdeydik Kurban hazırlıklar derken çok yoruldum ondan sanıyordum sonra ablam dedi vücudun gerilmeye çatlamaya başlıyordur bol bol kremle dedi aksi gibi kremimi de kendi evimde bırakıp gitmiştim nasılsa 2 gün diye yanıma almamıştım, orada artık yağlı krem ne bulursam sürdüm bazen Arko krem bazen Nivea bazen zeytinyağ

canım normal bı durum bu bende cok endıselendım noluyor fln dıye ama 1 2 gundur yukarda anca hıssetmeye basladım, bazılarının 6 ayda fln anca yukarı cıkıyormus haatta

bende badem yagı, hındıstan cevizi yagı takılıyorum. Ay banyo yaparken bıle gerıldıgını okadar net hıssedıyorumkı hemen nemlendırme yaglama ıhtıyacı duyuyorum deli gibi bide son bir haftada bir pırtladı karnım benım sorma

Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlar , çok yoğun bir bayram gectı etlerle ugraş akraba ziyatet et, memlekete git orda gez dolaş yollar fln filan derken bu tatıl hıc olmadı bol yorgunlukla işe start verdik bugün.Birde ilk defa bir damlada olsa kan geldı ardından bıraz da leke , artık herhalde benım boyle oluyor yattım dınlendım Allahtan kıprasıyor bebısım de sabredıp bekleyebılıyorum randevumu bizim paşa yaramaz cıktı sımdıden

canım normal bı durum bu bende cok endıselendım noluyor fln dıye ama 1 2 gundur yukarda anca hıssetmeye basladım, bazılarının 6 ayda fln anca yukarı cıkıyormus haatta
Ay inşallah cnm ya valla insan korkuyor çok aşağıda olunca da 5. Aydan sonra yukaeı çıkar diye biliyorum bende ama yinede endişelendim şu alıntı işini halledeyim de hem bebişide görmüş olurm

Bende gün sayıyorum 1 ayı geçti görmüyorum daha 15-20 günüm var gitmişken ayrıntılıya gidicem diye bekliyorum ama merak ediyorum ne kadar büyüdü diye
Bende ay basında gitmiştim ayrıntılı usg 15 eylül randevum ama şu akıntı olayı korkutuyor enjeksiyon falan olmasında onun için gidicm bakalım bi

Arkadaşalr merhaba. Ya Son 2-3 gündür falan bebek bildiğiniz aşağı tarafımda hareket ediyor sanki ya.. Afedersiniz sanki çıkış yerine o kadar yakın gibi ki şimdi doğacak diyorum.. böyle olan var mı aranızda? Yukarıda da oluyor ama aşağıda da çok oynuyor. Ayaklarını danki aşağıya tepiyor gibi oluyor..

benım oluyor yanı nasıl desem tuylerın basladıgı yerlerde hıssedebılıyorum sanırım normal herkes bundan korkuyor cunkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…