2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimdde artık belli karnım hatta avm de falan güvenlik siz yandan geçin dedi artık ben buradayım diyor benim kız

Kuyruk sokumum ağrıyor. Kalçama vuruyor .
Calsiyum eksikliği denmişti bir Dr. Tarafından . Kullanmadım, Kendi Dr. Sormadan.
Sordum, alakası yok dedi . Kullanma dedi . Bu ağrı nasıl geçer, Amannn

Kuyruk sokumum ağrıyor. Kalçama vuruyor .
Calsiyum eksikliği denmişti bir Dr. Tarafından . Kullanmadım, Kendi Dr. Sormadan.
Sordum, alakası yok dedi . Kullanma dedi . Bu ağrı nasıl geçer, Amannn
geçmez , internetten bak sakrolıak eklem ağrsı denılıyor buna , hamılelıkte ortaya cıkıyor bazılarında erken bazılarında son aylara doğru gebelıgın basından berı bu durumdayım bende alışmaya calısıyorum hala çok şükür halımıze yinede yatakta bıle donemıyorum bazen otururken bıle agrıyor acıyor.Kuyruk sokumu dıye bahsettıgınız yer zaten kalça kemıklerı oluyor poponun baslangıcına doğru olan kısım.Kuyruk sokumu poponun el eltında ve ıcerde bı yer. fızık doktoruna ortopedıye ve kendı doktorumun soyledıklerınden yola cıkarak bunları soyluyorum

Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar çok aktif değiliz ama takibe devam benim 2. Hamilelik ama göbeğim çok yok bellide olmuyor kiloda almadım heralde daha gören nerde bebek nerde göbek napayım canım çıkmıyorsa öncekinde baya büyüktü göbeğim şimdide öylemi olması lazım yani ben gayet memnunum böyle kalacak değil ya

Ben bugün sonuç göstermeye kontrole gittim tekrar,kısa sürede yine gördüm yavrumu.masallahi vardı şükür.gecen hafta yuzde doksan kiz demisti bugün yuzde yuz kiz dedi :) benim de aşağıda bebegim,özellikle sordum doktora yeri gayet iyi dedi önemli olan rahim ağzıymış.rahim ağzı kapalı olduğu sürece bir risk yokmuş.nöral tüp defekti taramam yapılmış ve sonucu gayet iyi çıktı şükür.risk düşük çıktı.saglik ocağına da gittim tetanoz aşımı yaptırdım.ayrintili ultrason için randevu verdiler 15 eylül e,ücreti 150 liraymış.ben de durumlar böyle:)

maşallah canım ne güzel :) hayırlı ugurlu olsun :)

150 lira cok iyiymis neresi orasi acaba hangi ildesin

Kızlar ayrıntılı ultrason için doktorum 22. Haftada randevu al dedi. Ben ya 21+4 de müsait olacağım ya da 22+4 de. Sizler hafta gün olarak ne zaman yaptırdınız

Ben 69 kilo ile hamile kaldim. En son kontrolum 5 hafta onceydi 68 kiloydum suan 21.haftamdayim bugun tartildim ve 74 kilo olmusum. Ilk aylarda hic kilo almamisken 5 haftada 6 kilo gozumu korkuttu. Daha mi az yesem acaba?

Evet okudum netten canım . Artmasa bari diyorum. Calsiyum eksikliği neden dediki Diğer Dr. anlamadım.
Bir iğne önerdi Doktorum ama bende iğne fobisi var, mümkün değil!

Ben 69 kilo ile hamile kaldim. En son kontrolum 5 hafta onceydi 68 kiloydum suan 21.haftamdayim bugun tartildim ve 74 kilo olmusum. Ilk aylarda hic kilo almamisken 5 haftada 6 kilo gozumu korkuttu. Daha mi az yesem acaba?
canım bazen vermıs oldugun kılolar su fln iştahsızlık derken eksık gözukuyor ama hıc vermemıs gıbı anında topluyor ıstah geldıgı zaman belkı oyle bırsey olmustur sen kaldıgın kılonun ustune say bence , bende 2 kılo kadar gerılemıstım ama ıstahım yerıne gelınce anında kaldıgım kılonun ustune almaya basladım

Sanirim tamda Boyle oldu. Ilk aylarda istahsizlik cok vardi. Son 1 aydir hayli istahim acildi hicte kisitlamadim kendimi onun sonucu geldi kilolar. Yine de ipin ucunu sıkı tutmak lazim

Evet okudum netten canım . Artmasa bari diyorum. Calsiyum eksikliği neden dediki Diğer Dr. anlamadım.
Bir iğne önerdi Doktorum ama bende iğne fobisi var, mümkün değil!
kalsıyum eksıklıgı değilde genelde bıldgıım kadarıyla kasıkta agrı kramp falan oldugunda magnezyum eksıklıgı dıyorlar.
artan hormonlardan dolayı kalca kemıklerı esneklesip cok fazla oynuyormus buda agrı yapıyormus halıyle kadın dopum doktorum öyle anlattı ama bırde dedıkı normal dogum ıcın aslında aranan bırsey dedı kalca kemıklerının esneklesmesı daha rahat olabılırmıs doğum demıstı. Fizik doktoruda fıtık baslangıcıda olabılır sende dedı ama film cekemedıgımız ıcın bılemeyız dedı kan testı verdı ama yaptırmadım üstüne bıde ılerleyen aylarda daha da zorlanıcaksın kızım bol bol ıstırahat et dedi dicektim cok sağol ya nsı moral verdınız ama takmıyorum pek dedıklerıne Rabbım kolaylık verır bı sekılde napalım

58 KİLO İLE HAMİLE KALDIM
aman bebek kiolu olsun dedim yedim de yedim
20 kilo aldım
son günlerde yürüyemiyordum 78 kilo ile doğum yaptım
sana tavsiyem tatlıları ve hamur işlerini çok yeme
zaten bebek için demişti dr geç ögrensemde kaşar peyniri muz ve yumurta kilo aldırıyormuş

artmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…