2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim de son bi kaç haftadır ellerim uyuşuyor
Acaba kalsiyum magnezyum filan mı eksik diye düşünmüştüm. Karpal tünel sendromu nasıl bişey ki
Firuzem bir beniş dahamı geliyor .
Rabbım sağlıkla kucagına verssin inş.

10. Takımdayım canım uğra bizede .
Doğumdan sonra lazım olacak

günaaayydddııınnn
9 günlük yazışmaları okumadım herkes iyidir umarım. biz de her şey yolunda tek sorun gece gündüz farketmiyor uyuyunca kabus görüyorum

gunayfin sidos nasilsin nasil gdyo
İyiyim çok şükür canım bulantılarım halsizliklerim azaldı. Hareketleri de hissetmeye başladık elhamdülillah
Burayı hep takip ediyorum tek bir mesajı kaçırmıyorum. Ama gel gör ki çok aktif olamıyorum.
Tek sıkıntım çok çabuk yoruluyorum. Magnezyum kalsiyum içeren bir ilaç kullanıyorum içinde vitamin de var ama sanırım sağlam bir vitamin ilacı almam gerekiyor çünkü şimdiden bu kadar yorgunluk fazla geliyor bana.

Ben de oralarda hissediyorum.arkadasim bana bebeğin aşağıda.sen aşağıda taşıyacaksın belli dedi.beni de düşündürdü.onun erkekti acaba kız diye mi öyle geldi.
Benim ilkim kızdı onu da ilk aşağılarda hissettim sonra yukarılarda Belki zamanla değişir bizimkilerin yeri değişmese de sıkıntı yok sağlıklı olsunlarda yerleri önemli değil :))

Yazlıkta yapıyoruz hanede bir biz varız akrabamız var ama çevrede
Tamam o zaman canım. Onların kaydı vardır. Kimliğinle git, kaydı olan yalının da yanında olursa iyi olur. Yoksa sen verirsin istedikleri bilgileri.Ama gelsin senle bence.
Misafir diye yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…