• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar karnınıza sürdüğünüz kremleri üst bacaklarınıza da sürüyor musunuz üst bacak da kilo aldıkça çatlar mı bilemedim :işsiz:

Ben de bio oil kullanıyorum canım,tüm vücuduma sürüyorum.hemen emiyor vücut,kıyafetimi de hemen giyiyorum bulaşmadı hiç.

58 KİLO İLE HAMİLE KALDIM:dua:
aman bebek kiolu olsun dedim yedim de yedim:dondurma:
20 kilo aldım :olamaz:
son günlerde yürüyemiyordum 78 kilo ile doğum yaptım:spor:
sana tavsiyem tatlıları ve hamur işlerini çok yeme :hamarat:
zaten bebek için demişti dr geç ögrensemde kaşar peyniri muz ve yumurta kilo aldırıyormuş :emir_bebek:
:KK200:
Ilk hamileligimde bende 20 kilo almistim galiba kimi kadinlarin hamilelikleri boyle oluyor vucut her seyi depoluyor:)

Kizlar bende ayrintili ultrasona gittim 3 gibi simdi anca eve gir ust bas degis dinlendim biraz. Cok guzeldi bebisimizi gorduk ailecek dr sorun yok dedi herseyi normal dedi Allah hepimizinkini sag saglim saglikli kucagimiza.almayi nasip etsinnnn. Boyu 24 cm olmus kilosu 378 gr agzini acip duruyodu ilk kizimi boyle goremedigim icin cok hosuma gitti :anneadayı::KK200:

Kizlar bende ayrintili ultrasona gittim 3 gibi simdi anca eve gir ust bas degis dinlendim biraz. Cok guzeldi bebisimizi gorduk ailecek dr sorun yok dedi herseyi normal dedi Allah hepimizinkini sag saglim saglikli kucagimiza.almayi nasip etsinnnn. Boyu 24 cm olmus kilosu 378 gr agzini acip duruyodu ilk kizimi boyle goremedigim icin cok hosuma gitti :anneadayı::KK200:
Bir arkadas alttan muayene de yapabiliyorlar demisti. Oldu mu canim senin vajinal muayene.bir de kimi yerlerde tatli yemeyin detayliya girmeden hareketli olursa bebek olcumler sıkıntı olur yazmislar. Boyle bir sey var mi:) hayirli olsun bu aradaaa:KK200:

Maaşalah

Back
X