- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet degisik.yerlerde oluyor.bugun is yogundu pek ilgilenemedm ne kadar oynadi :) ama.genelde sag taraftan ses yapiyo benimki. :)bence sureklı degısıyor suan yerı cok oldugu ıcın takla atıyor bı oyana bı buyana donuyor alttada hıssedıyorum usttede genelde altta ama![]()
88 kilo canım isim Omer Mete olarak düşünüyoruzBirininCicegi @bebekicin @Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55 @Ygz2008 @cycas
edosko @nursena A anneveoglusu @mrskulkedisi
depresif polyanna S Sss33301 @Kartanesii8892 @CrpDm12 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket @bsebse @Katrina_ @kubrafatih @Dido44 @Sim10 @bebekaycali
s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu @Archpa @ellenchurch @oozzee @Ebruzerm D defne1453 @Nehculferadis @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim @sedaerg9291 @lemonade_85 @Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii @Manikmidepresifmi @Beyza_2018 @ecemine @mini87 @ngokces
cibi35 @tanem-tane20 @merve969696 @yenihayat79 @delikiss
matrush @esenglvedat @neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
Ben de bugün aşı oldum.simdilik bir sorun yok gibi şükür.
Kızlar karnınıza sürdüğünüz kremleri üst bacaklarınıza da sürüyor musunuz üst bacak da kilo aldıkça çatlar mı bilemedim![]()
Aynen bende ağrı falan olur diye düşündüm ama şimdilik iyi :) Sana da geçmiş olsun canım.
benım hıc bellı olmuyor bır sağda bır solda bı asagıda bı yukarda mubarek sımdı bol genıs alanları rahat rahat haraket edıyorlar :)Evet degisik.yerlerde oluyor.bugun is yogundu pek ilgilenemedm ne kadar oynadi :) ama.genelde sag taraftan ses yapiyo benimki. :)
Ilk hamileligimde bende 20 kilo almistim galiba kimi kadinlarin hamilelikleri boyle oluyor vucut her seyi depoluyor:)58 KİLO İLE HAMİLE KALDIM
aman bebek kiolu olsun dedim yedim de yedim
20 kilo aldım
son günlerde yürüyemiyordum 78 kilo ile doğum yaptım
sana tavsiyem tatlıları ve hamur işlerini çok yeme
zaten bebek için demişti dr geç ögrensemde kaşar peyniri muz ve yumurta kilo aldırıyormuş![]()
benım hıc bellı olmuyor bır sağda bır solda bı asagıda bı yukarda mubarek sımdı bol genıs alanları rahat rahat haraket edıyorlar :)
Bana 21 Aralık için randevu verdiler. 21+1 haftalık oluyoruz o tarihteKızlar merhaba, detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz/ gireceksiniz?
Aynen cok iyiymis gercekten. Benim doktorum ozellikle perinatolog dan detayli istedi 420 den basliyor fiyatlar . Yer istanbul:))150 lira cok iyiymis neresi orasi acaba hangi ildesin
Benim 94.3 canım 5 kilo aldım şimdiden 1.60 boya ne ara nasıl aldım anlamadım bile bakalım son günler nasıl olacak :)BirininCicegi @bebekicin @Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55 @Ygz2008 @cycas
edosko @nursena A anneveoglusu @mrskulkedisi
depresif polyanna S Sss33301 @Kartanesii8892 @CrpDm12 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket @bsebse @Katrina_ @kubrafatih @Dido44 @Sim10 @bebekaycali
s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu @Archpa @ellenchurch @oozzee @Ebruzerm D defne1453 @Nehculferadis @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim @sedaerg9291 @lemonade_85 @Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii @Manikmidepresifmi @Beyza_2018 @ecemine @mini87 @ngokces
cibi35 @tanem-tane20 @merve969696 @yenihayat79 @delikiss
matrush @esenglvedat @neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
Aynen cok iyiymis gercekten. Benim doktorum ozellikle perinatolog dan detayli istedi 420 den basliyor fiyatlar . Yer istanbul:))
Ben göğüs ve karın kadar dikkat etmesemde sürüyorum canım benim anne ve ablamın bacakları çatlamış çünkü , dikkat etmekte fayda varKızlar karnınıza sürdüğünüz kremleri üst bacaklarınıza da sürüyor musunuz üst bacak da kilo aldıkça çatlar mı bilemedim![]()
21+2 de girecegim ben... 22.haftaya yeni girmis olacagimKızlar merhaba, detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz/ gireceksiniz?
Bir arkadas alttan muayene de yapabiliyorlar demisti. Oldu mu canim senin vajinal muayene.bir de kimi yerlerde tatli yemeyin detayliya girmeden hareketli olursa bebek olcumler sıkıntı olur yazmislar. Boyle bir sey var mi:) hayirli olsun bu aradaaaKizlar bende ayrintili ultrasona gittim 3 gibi simdi anca eve gir ust bas degis dinlendim biraz. Cok guzeldi bebisimizi gorduk ailecek dr sorun yok dedi herseyi normal dedi Allah hepimizinkini sag saglim saglikli kucagimiza.almayi nasip etsinnnn. Boyu 24 cm olmus kilosu 378 gr agzini acip duruyodu ilk kizimi boyle goremedigim icin cok hosuma gitti![]()
MaaşalahKizlar bende ayrintili ultrasona gittim 3 gibi simdi anca eve gir ust bas degis dinlendim biraz. Cok guzeldi bebisimizi gorduk ailecek dr sorun yok dedi herseyi normal dedi Allah hepimizinkini sag saglim saglikli kucagimiza.almayi nasip etsinnnn. Boyu 24 cm olmus kilosu 378 gr agzini acip duruyodu ilk kizimi boyle goremedigim icin cok hosuma gitti![]()