Herkeze günaydın.bacaklarda kramp yaşayan var mi bu gece ciddi bacağımda krampla uyandım uyku sersemi ölüyorum sandim desem abartmam ne yapacagimi bilemedin ovdum sıktım gecmedi ayak parmaklarimi gerdikce azala azala geçti boyle durumda ne yapılmalı bilenler varmi
Ben hic migde bulantisi yasamadim şükür ama artik rahim gobek deliginin üstüne yaklasiyo yani mideye baski artiyo belki ondan tekrar artmis olabilir bende mide yanmasi yaşıyorum ciddi oranda arrti gecmek bilmiyo dr ona bagladi
Ben hic migde bulantisi yasamadim şükür ama artik rahim gobek deliginin üstüne yaklasiyo yani mideye baski artiyo belki ondan tekrar artmis olabilir bende mide yanmasi yaşıyorum ciddi oranda arrti gecmek bilmiyo dr ona bagladi
Kızlar merhaba size bir sorum olucak doktorun verdiği vitamin ilacıni içebiliyor musunuz? Bana decavit ilacını verdi ama çok büyük olduğu için içemedim bölerek içsem olur mu bu durumu yaşayan var mı? Ilacı kırınca vitamini gidiyor bi yararı olmuyor diye okumuştum ama ne kadar doğru acaba
Nasılsınız kızlar Bayramınız mübarek olsun biraz geç oldu ama bu bayram tatili bana hiç iyi gelmedi ya canım çok sıkkın ben et yemeyen bi insanım çok da kilo almadım en son kiloya göre bir kilo aldım sadece bu ay tartılmadım ama hafif göbeğim çıktı herkeste bir şey göbeğin çok çıkmamış hiç bir şey yemiyorsun bebek gelişmez canım çok sıkıldı böyle dedikleri zaman iyice sinirlendim hele bi tanesi eşimin halası göbeğin çıkmamış bez falan koy demesin mi gelde sinirlenme sizde durumlar nasıl
Benimde hic gobegim yok canim banada ayni seyler solendi boswer takma doktor normal kilosu dedi o yuzden rahat icim demekki ic karnimiz buyuk kalcamiza dogru buyuyoruz biz hic takma canim
Kizlar doppler yaptiran oldumu aranizda bebegin renkli yuzunun resmini verdilermi ben normalde doktorum 4 biyutlu resim veriyo yuzunun cok net ama ona bu ay gitmeyim doppleri yaptiriyim baska dokrora diye dusunuyorum resim verirmi net gorebilirmiyim merak icindeyim
Bir arkadas alttan muayene de yapabiliyorlar demisti. Oldu mu canim senin vajinal muayene.bir de kimi yerlerde tatli yemeyin detayliya girmeden hareketli olursa bebek olcumler sıkıntı olur yazmislar. Boyle bir sey var mi:) hayirli olsun bu aradaaa
Kizlar doppler yaptiran oldumu aranizda bebegin renkli yuzunun resmini verdilermi ben normalde doktorum 4 biyutlu resim veriyo yuzunun cok net ama ona bu ay gitmeyim doppleri yaptiriyim baska dokrora diye dusunuyorum resim verirmi net gorebilirmiyim merak icindeyim
Canim ben iste ayrintiliya girdim resim verdilee hem renkli 6 adet sadece yuzu hem de normal ultrason resmi verdiler ayaklarini yuzunu gene. Gitmeden once arayip sor kimisi vermiyo kimisi ayri ucret aliyo kimiside ucretin icinde.
Insallah bulursun canım zeynep kamilde. ben derince devlet için arastrdim da bir kaç ay sonraya veriyorlar randevu diye yazılar okudum geç kalmış oluyorum ne yazık ki onların randevusunu beklersem.o yüzden mecburen kadıköyde zeki beyin kendi yerine randevu aldım
Insallah bende bu ayin basinda gitmistim anca randevu verirler diye yazdiriyim adimi diye o da megerse mhrs uygulamasinda dopler 20-24 diye yaziyor alabiliyorsun gece 12de nobetci gibi bekliyorum daha bulamadim ama zamanim var yakalarim gibi
Iyi geceler hanimlar nasilsiniz benim bu aralar gobegim birden cikti bana gore buyuk gibi geliyo ayina gore normalmi acaba doktorumda tayini cikti gitti su an doktor arayisindayim nasil olacak bilmiyorum acaba ne zaman gitsem ayrıntılı ya
Ozele gideceksen 21den sonra gitsen daha iyi bence cunku ben ilk cocugumda gittigimde 20 haftalikti kalbini net gorunmedi bir hafta sonra tekrar cagirmisti
Herkeze günaydın.bacaklarda kramp yaşayan var mi bu gece ciddi bacağımda krampla uyandım uyku sersemi ölüyorum sandim desem abartmam ne yapacagimi bilemedin ovdum sıktım gecmedi ayak parmaklarimi gerdikce azala azala geçti boyle durumda ne yapılmalı bilenler varmi[/QUOTE
Masallah benim sat 6nisan lekelenme oldu 7sinde geldi ama bebis 19+4 gozukuyor geriden geliyor bebis ya gec dollenme oldu daha gununu yakalayamadi 10gün geriyiz