Valla iğneyi sokmasıyla çıkarması bir oldu ben hiç birşey anlamadım sonradan ağrır şişer dedi saat 2de yaptırdım hala birşey yok demekki birşey olmayacak :) sen nasılsın bi şikayetin varmı
Bir arkadas alttan muayene de yapabiliyorlar demisti. Oldu mu canim senin vajinal muayene.bir de kimi yerlerde tatli yemeyin detayliya girmeden hareketli olursa bebek olcumler sıkıntı olur yazmislar. Boyle bir sey var mi:) hayirli olsun bu aradaaa
Mesajları okurken denk geldim cevap yazayım dedim :)
Benim önce vajinal muayene ile rahim ağzı ölçümü yapıldı sonra ultrasona geçildi.
Normalde çok hareketli olduğu için yüz fotosu falan asla alamadı doktor ama ayağını bacağını elini sürekli oynatıp uzattığı için de daha kolay baktı. Bazı kısımları biraz incelemesi gerekiyor yakınlaştırıp, onları yapmakta zorlandı sabit durmadığı için. Kalbi için 24te tekrar çağırdı. Hareketsiz olması da iyi değil, arkadaşım 3 gün üst üste gitmişti bir el parmaklarını açmıyor diye bir sırtını dönmüyor diye.
Mesajları okurken denk geldim cevap yazayım dedim :)
Benim önce vajinal muayene ile rahim ağzı ölçümü yapıldı sonra ultrasona geçildi.
Normalde çok hareketli olduğu için yüz fotosu falan asla alamadı doktor ama ayağını bacağını elini sürekli oynatıp uzattığı için de daha kolay baktı. Bazı kısımları biraz incelemesi gerekiyor yakınlaştırıp, onları yapmakta zorlandı sabit durmadığı için. Kalbi için 24te tekrar çağırdı. Hareketsiz olması da iyi değil, arkadaşım 3 gün üst üste gitmişti bir el parmaklarını açmıyor diye bir sırtını dönmüyor diye.
Esim normal kontrol eden doktorumu bile erkek istememisti. Gidecegimiz perinatolog erkek vajinal baktiginda tavirlara girmez umarim hareketli olup olmama durumu da zormus yaa en iyisi tatli yemeden gideyim, baktim hareketlenmiyor atarim bi tatli 5 dk ya oynuyor zaten:) tesekkurler bilgilendirme icin
Esim normal kontrol eden doktorumu bile erkek istememisti. Gidecegimiz perinatolog erkek vajinal baktiginda tavirlara girmez umarim hareketli olup olmama durumu da zormus yaa en iyisi tatli yemeden gideyim, baktim hareketlenmiyor atarim bi tatli 5 dk ya oynuyor zaten:) tesekkurler bilgilendirme icin
Benimki de once esimi almadi, vajinal muayeneden esler hoslanmiyor biraz sonra cagiririz dedi oyle bakti
Bakan doktor da esimin tanidigi zaten ona ragmen almadi iceri, hemsire vardi sadece. Aslinda bir sey gordugu de yok ortu oluyor zaten. Alttan bir kac saniyede aleti yerlestrip kapatiyor ortuyu hemen. Bence de hareket etmezse bir seyler yemek daha mantikli zaten 45 dk suruyor rahat, rica ederim.
@Ytmz canim.ctesi kontrolum.var..doktorun baskulu baz aldigim icin onu bekliyorum :) cok merak ediyorum tabi ne kadar aldim
Bu arada kizlar bebis alttami usttemi fazla ayirt edemiyorum ben..sizi okudukca dikkat edeyim dedim ama.ne kadar ustte ya da altta cozemedim
Kızlar karın buyuklugunuz ne durumda. Ben öyle çok büyümedi daha. Hele sabahları göbek gibi duruyor. Aksama.dogru göbeğim şişiyor. Hareketleri çok güzel. Kımıldıyor. El ayak mi onu anlayamıyorum. Ama 2.ci kez yaşıyor olmak çok güzel. Oğluma hamile iken hatırlayamıyorum bu dönemlerimi. Elim sürekli Karnimda. Oturup arkama yaslandigimda hareket ediyor. Cok güzel coookkkk
iyi akşamlar kizlar, rutin kan tahlilerunizi ac mi veya yokmu veriyorsunuz.ben yok verdim ve hepsi yüksek çıktı ne onerirsiniz?dok.tok olduğun için dedi muhtemelen.içinde toxtoplazma testide vardi.bişey demedi doktor bir daki kontrolünde ac gelirsin tekrar kan verirsin sizce yarin sağlık ocağına gidip versemmi? birde 5tup kan aldılar.
iyi akşamlar kizlar, rutin kan tahlilerunizi ac mi veya yokmu veriyorsunuz.ben yok verdim ve hepsi yüksek çıktı ne onerirsiniz?dok.tok olduğun için dedi muhtemelen.içinde toxtoplazma testide vardi.bişey demedi doktor bir daki kontrolünde ac gelirsin tekrar kan verirsin sizce yarin sağlık ocağına gidip versemmi? birde 5tup kan aldılar.
Ben de bugün tetanoz aşısı oldum. Herhangi bir ağrısı acısı olmadı. Ama bir süredir ellerim uyuşuyor. Bir de sağ ayak kemiğim çok ağrıyor üzerine basamıyorum bile Çarşamba detaylı ultrasonum var. Akabinde kendi doktoruma gideceğim. Bu şikayetlerime çözüm bulmak istiyorum çünkü çok rahatsız ediyor