2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kramp degilde ayaga kalktigim zaman dizlerimin bagi cozuluyor sanki hissetmiyorum ayakkarimi yere düşecek gibi oluyorum ve bu herzaman oluyor

Canımmm 3 kez de bana oldu bağırarak uykudan uyandım kısa sürüyor evet ama o acısı çok kötü doktora gitmeyi bekliyorum soylicem bende

valla bende at kestanesı kremı var bıtkısel nanelı manelı bırsey ayaklarıma altlarına sürüyorum onu dizlerime kdr ıyı gelıyo

böl canım bısey olmaz tablet hap bu zaten içinde toz olan kapsul haplardan değilki bşey olmaz böl ıkıye yut

Insallah bende bu ayin basinda gitmistim anca randevu verirler diye yazdiriyim adimi diye o da megerse mhrs uygulamasinda dopler 20-24 diye yaziyor alabiliyorsun gece 12de nobetci gibi bekliyorum daha bulamadim ama zamanim var yakalarim gibi
hangı bölüme bakıyorsunuz tam olarak anlamadım

canım renklı doppler 2d oluyor renklı denmesının amacıda kırmızı mavı olmak uzere bebegın enneın kan damarları ıncelenebılıyor extra olarak o bende ona gircem bebegimi renklı goremıcem ama

Benim karnımın maşallahı var valla gören 6 aylık zannediyor neden böyle oldu anlamadım ilk kızımda minnacıktı bu aylarda hareketlerini 1 haftadır daha net hissediyorum öncesinde ufak hareketlerdi şimdi elimle de hissedebiliyorum maşallah yavrularımıza

bende bugün devlete gittim, gitmek için resmen salak doktor kendı odasında bıle bakmadı ultrasona aşagıya radyolojı ye gonderdı rontgenın fln oldugu yere bırde orda ayrı 40 dk sıra bekledım 20+0 olmus sadece onu biliyorum gerı kalan seyler güzelmiş arada derede boynum kopcaktı bebısı goreyım dıye malum sıze gostermıyolar devlette acıdı kadın halıme herhalde döndürdu gösterdi kocaman olmus valla mınıkom kendi doktorum cumartesı boyunu capını kılosunu artık o zman öğrenırım

Ben hiç devletten randevu alamıyorum şu ara hep dolu gösteriyor anlamadım 3-4 hastaneye birden bakıyorum hiç birinde yer yok özeldeki de 7 Eylül’de 20 gün oldu bebişimi görmeyeli (

Ben hiç devletten randevu alamıyorum şu ara hep dolu gösteriyor anlamadım 3-4 hastaneye birden bakıyorum hiç birinde yer yok özeldeki de 7 Eylül’de 20 gün oldu bebişimi görmeyeli (
senın ıcın buyuk bır bekleyıs :) ya bende de bayrama gırmeden once almıştım bayram sonraso doludur heryer bıde ıznını bayramla birleştirendde mutlaka var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…