2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Acik degil bende dopleri onun
Tüh ya hatta ben cuma olanı değiştirdim 10 nda olan vardı onu aldım Pınar kumru dan, ama bak bugün sürekli açılıyor doktorların sistemleri 2 doktor açıldı bugün and yavuz ve Pınar kumru bitti daha diğerleri var sürekli dene bence

Aldim aldim :))

Kizlar ben 20+4 te tetenoz olacagim szce cok mu gec ebe ideal dedi ama bilemedim yani pazartesi gdcegim szce cok mu gec sz kacinci haftalarda yaptirdiniz
Bizim sağlık ocağı 24. Haftada çağırdı canım bana da geç tarih gibi geldi ama en geç o zamana kadar yaptırmak gerekiyormuş

Allah senden razi olsun tlf mhrs uygulamasinda cikmadi hemn pc actim baktim var aldim 10 na
Aynen telefon uygulaması uyuz bişiy çıkmıyor gerçekten, ama çok sevindim almana çok şükür 250-300 ona verene kadar bebişimize bi sürü kıyafet alırız

Kizlar ben 20+4 te tetenoz olacagim szce cok mu gec ebe ideal dedi ama bilemedim yani pazartesi gdcegim szce cok mu gec sz kacinci haftalarda yaptirdiniz
Beni sağlık ocağından hiiiç aramadılar. Ne tahlil için ne aşı için. Ben de yoğun çalışıyorum unuttummm gitti :))

Bizde bugün kontrole gittim kızlar, Dr. Altıncı ayın ilk haftasindasin dedi. Bebik 330 gram, 24 cm olmuş hızla büyüyor :)
Ayrıntılı ultrason yaptır dedi ama çok zamanım kalmamış fiyatlarda çok yüksek geldi bana, sürekli ultrason vs. Araştırmak danda sıkıldım doğrusu çok önemli değilse yaptirmam belki , haftaya bakicam artık :)

Nerde oturuyorsun senin anca ozelde biryer bulman lazim hemn gorunmen icin istanbul anadolu yakasindaysan sana detayli ogrenip sana biryer tavsiye edebilirim

Masallah benim sat 6nisan lekelenme oldu 7sinde geldi ama bebis 19+4 gozukuyor geriden geliyor bebis ya gec dollenme oldu daha gununu yakalayamadi 10gün geriyiz
Bana da dr. Erken döllenmiş dedi.olamaz, adetlerim hep düzenlidir deyince. O zaman babadan kaynaklı dedi . Baba uzun da maşallah. Bizim bebişe onun için yeni doğan grubundan bişey almayacaz.

Ben 20+5 de yaptırdım canım. Ordaki hemşire de sorun değil 18. Haftadan sonra istediğiniz zaman yapabiliriz doğum çok yaklaşmadıkça sorun olmaz dedi.

tetanoz için 16 dan itibaren yapılıyor 16+5 de yaptırdım ben, geç kalmadınız birşey olmaz merak etmeyın ikinci dozuda 4 hafta sonra yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…