2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allahım aksiliğe bak ya 7 sinde özeldeki doktora muayenem var aynı güne de ayrıntılı buldum aldım biri Üsküdar da biri Beylikdüzü’nde ben kaç yere bölüneyim

Allahım aksiliğe bak ya 7 sinde özeldeki doktora muayenem var aynı güne de ayrıntılı buldum aldım biri Üsküdar da biri Beylikdüzü’nde ben kaç yere bölüneyim
Doktorunu simdiden bir gun sonraya falan erteleyemez misin daha bayagi gun var dopler daha onemli bulunmuyor cunku

Şimdi kontrolde çıktım Allaha şükür herşey yolunda kasilma ve kramp için magnezyum başladı sağlık ocağı bana tetanoz aşısından bahsetmişti düşüklerin olduğu için dr izin alın demisti bu hafta cagiracaklardi ama kendi doktorum izin vermedi ben onay vermeden aşıda verecekleri ilacı da alma dedi

Yok canım ben karyola aldım odam geniş karyolayı yanıma kurduk zaten :)

Ya kızlar ayrıntılı ultrason içim sıra beklorm ne uzun sürüomuş ya 2 saattir 2 kişiye baktılar

Kizlar ben 20+4 te tetenoz olacagim szce cok mu gec ebe ideal dedi ama bilemedim yani pazartesi gdcegim szce cok mu gec sz kacinci haftalarda yaptirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…