- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.220
- 598
en geç 25 e kadar yaptırman lazım dedı banada doktorum 22-25 arası dedi artık bende 23 de gitmeyi düşünüyorumBizim sağlık ocağı 24. Haftada çağırdı canım bana da geç tarih gibi geldi ama en geç o zamana kadar yaptırmak gerekiyormuş
şeker yüklemesini sağlık ocağı yapıyormuBiz 23.haftada 2. Dozu olacagiz seker yüklemesinle beraber
Evet canim eylül’ün 26 için randevu verdi aç karnina gel gebelik şekerine bakacagiz sonra şeker yüklemesini yapacagiz doktorunla konuş yaptirmak istiyorsan o gün şeker yüklemesini yapalim tetnozunda 2.dozunu yapacaklarşeker yüklemesini sağlık ocağı yapıyormu
Ya yapılıyor deyin ne olur :)şeker yüklemesini sağlık ocağı yapıyormu
canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. bende cuma gününe aldım detaylı ultrason için sen kaç haftalık iken yaptırmış oldun.Canim benim 35dk falan surduu :)) tesekkurler masallah kizlarimizaaa ❤❤
Hem ayrintiliya hemde doppler a mi gireceksiniz ?Olmazsa bu ay özeldekine gitmem nasılsa ayrıntılı da detaylı bi şekilde görecekler
Saol canimm❤❤ sata gore 20+2yim ama ultrasonda onde gidio hep 21+1-2 herseyide gorebildik ❤canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. bende cuma gününe aldım detaylı ultrason için sen kaç haftalık iken yaptırmış oldun.
Dedim gitti asil saglikocagi yapiyor hastanede yaptiracam dersen o ayriYa yapılıyor deyin ne olur :)
48. Hic kilo alamadimBirininCicegi @bebekicin S Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55 @Ygz2008 @cycas @edosko @nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi @depresif polyanna @Sss33301 @Kartanesii8892 @CrpDm12 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket bsebse @Katrina_ @kubrafatih @Dido44 @Sim10 @bebekaycali @s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn B Bonibonlukek @aymutu @Archpa @ellenchurch @oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim sedaerg9291 @lemonade_85 @Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii @Manikmidepresifmi @Beyza_2018 @ecemine @mini87 @ngokces @cibi35 T tanem-tane20 @merve969696 @yenihayat79 @delikiss @matrush @esenglvedat @neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
Canim bana kiz demislerdi sonra erkek olabilir dediler daha tam belli degil gostermiyor cnm kendini isimde erkekte çağın bulut , kızda Beste insallahBirininCicegi @bebekicin S Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55 @Ygz2008 @cycas @edosko @nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi @depresif polyanna @Sss33301 @Kartanesii8892 @CrpDm12 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket bsebse @Katrina_ @kubrafatih @Dido44 @Sim10 @bebekaycali @s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn B Bonibonlukek @aymutu @Archpa @ellenchurch @oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim sedaerg9291 @lemonade_85 @Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii @Manikmidepresifmi @Beyza_2018 @ecemine @mini87 @ngokces @cibi35 T tanem-tane20 @merve969696 @yenihayat79 @delikiss @matrush @esenglvedat @neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
Evet canjm saol netten baktim oleymisBizim sağlık ocağı 24. Haftada çağırdı canım bana da geç tarih gibi geldi ama en geç o zamana kadar yaptırmak gerekiyormuş
Unutma canim ihmal etme tetenoz onemli asi duyduguma gore dogum malzemelerinden mikrop kapmayalim diye yapiliyormusBeni sağlık ocağından hiiiç aramadılar. Ne tahlil için ne aşı için. Ben de yoğun çalışıyorum unuttummm gitti :))
Sagol canim korktum hayir ebe beni sinir etti kararsiz gbi konusuyo sinirimi bozduNormal canim korkma
Ayy sagolun kizlar herkes cevap yazmis neyseki normalmisBen 20+5 de yaptırdım canım. Ordaki hemşire de sorun değil 18. Haftadan sonra istediğiniz zaman yapabiliriz doğum çok yaklaşmadıkça sorun olmaz dedi.
evet oglumdada yapildi ama hatirlamiyorum tabi :) bide ebe kararsiz konusunca sinirim oynadi pzt cagirdiniz o zaman gelecegim isterseniz hemen gelebilirim diyorum duruyo duruyo bekliyo ıııı 20. Haftada bi sikinti olmaz ya sanki olacakmis gbj konusuyo bana o zaman gel dyo bana yolacam sinir etti beni kadin neyseeetetanoz için 16 dan itibaren yapılıyor 16+5 de yaptırdım ben, geç kalmadınız birşey olmaz merak etmeyın ikinci dozuda 4 hafta sonra yapılıyor
ayy bende gittiğimde bir sorayım bakayım ne dicek tahlıllerımı fln yapıyorlardı cunku benımkıde ılgılı ıns yapıyorlardır 8 eylul de gidicem bnde 2.doza bakalım ne dıcekEvet canim eylül’ün 26 için randevu verdi aç karnina gel gebelik şekerine bakacagiz sonra şeker yüklemesini yapacagiz doktorunla konuş yaptirmak istiyorsan o gün şeker yüklemesini yapalim tetnozunda 2.dozunu yapacaklar
Canım Zeynep kamil hastanesinde ayrıntılı ultroson 20-24 doppler diye geçiyorHem ayrintiliya hemde doppler a mi gireceksiniz ?
Canım 70kg olmuşum yarim kilo almışımBirininCicegi @bebekicin S Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55 @Ygz2008 @cycas @edosko @nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi @depresif polyanna @Sss33301 @Kartanesii8892 @CrpDm12 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket bsebse @Katrina_ @kubrafatih @Dido44 @Sim10 @bebekaycali @s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn B Bonibonlukek @aymutu @Archpa @ellenchurch @oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim sedaerg9291 @lemonade_85 @Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii @Manikmidepresifmi @Beyza_2018 @ecemine @mini87 @ngokces @cibi35 T tanem-tane20 @merve969696 @yenihayat79 @delikiss @matrush @esenglvedat @neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
Sağlık ocağına kaydım bile yokDedim gitti asil saglikocagi yapiyor hastanede yaptiracam dersen o ayri
yapıyormus arkadasın kıYa yapılıyor deyin ne olur :)
kuzum doktorun adı neydi bende arkadasıma baktım ama gec kaldım sanırım bulamadım , yarın birdaha bakıcam onun yerıne pc den o da hep telden bakıyormus belkı ondan cıkmamıstırCanım Zeynep kamil hastanesinde ayrıntılı ultroson 20-24 doppler diye geçiyor
Aynen canım uygulama hata veriyor hep dolu gösteriyormuş, Pınar kumru dan aldım 10 nuna 11 için falan yarın açılır belki ama son 10 gündür bunlar açık değildi bugün 2 doktor en azından sistemlerini açtılar and yavuz ve Pınar kumru, sen doktor ismine odaklanma boşver yeter ki alabilsin de 20-24 doppler diye seç kim çıkarsa doktor seçersinkuzum doktorun adı neydi bende arkadasıma baktım ama gec kaldım sanırım bulamadım , yarın birdaha bakıcam onun yerıne pc den o da hep telden bakıyormus belkı ondan cıkmamıstır
Arkadasin bana bosluk var al dediginde telden baktim hic randevu gorunmuyor hemen pc actim baktim orda gorundu ve aldim eylul 10a pcden baksinkuzum doktorun adı neydi bende arkadasıma baktım ama gec kaldım sanırım bulamadım , yarın birdaha bakıcam onun yerıne pc den o da hep telden bakıyormus belkı ondan cıkmamıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?