- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.220
- 598
biri yanlısıkla ısaretlemıs onu bılıyorumda otekını gormemıstım henuzüçüzler iki tane olmuş kiminki o bebişler nasil bi duygu acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biri yanlısıkla ısaretlemıs onu bılıyorumda otekını gormemıstım henuzüçüzler iki tane olmuş kiminki o bebişler nasil bi duygu acaba
aslında en ıyısı bu el dopplerınden almakta işte kocalarımız der sonra kafayı mı yedınız dıye benim saglık ocagı her gun gel ıstersen dınlerız demıstıKendi mahalleme almıyorlar doluymuş burası uzak bi mahalle veriyorlar Beylikdüzü’nde de her yer uzakcuma günü annemlerin oraya gideceğim 3-4 gün orada kalacağım o zaman oradaki sağlık ocağına gidip hem aşımı olurum hem Bebişin kalp atışını dinlerim
Acile gittiğinde dediler mi daha erken zaten hissetmek için falan gibi bişiyBenim başımada geldi aynısı sonra hissettim lütfen sştres yapma ben acile gitmiştim
Saol cnm darısı sizlere olsun inş . Bebişim gğle güle biner . Aldık geldik eve saklıycaz bi süre açıkta durmaz gelen giden bişey deray hadı hayırlı ugurlu olsun kuzum guzel gunlerde kullansın inşallah :)
Ben 4 gün önce hiç oynamadı diye gittim canm . Nst ile harketlerini dinletti . Bu haftalarda 3 gün oynamasa bile sıkıntı yapma dedi . 6 . Aydan sonra yani ortalama 26 . Haftadan sonra düzenli hareket istiyoruz dedi . Hissetmeyen anneler var dediAcile gittiğinde dediler mi daha erken zaten hissetmek için falan gibi bişiy
Kızlar içim içimi yiyor kahvaltı yaptım enerji verecek şeyler de yedim yumurta avokado bi kaşık Nutella ama gene de hissedemiyorum sanki ben, sağlık ocağına gitsem ama kaydım yok kalp atışına baktırmaya rica etsem kesin kabul etmezler kavga edip gelirim buradakiler öyle laftan anlamıyorlar![]()
Ben aldım valla çokta memnunum eşim hareketler başlayınca bak dopplere gerek kalmadı diyo o öyle sansın ilerleyen zamanlarda hareketlerde azalma oluyomuş sanırım bende ozaman telâşlanıp hastahaneye koşturmaktansa dinleriz kalp atışını rahatlarız diye düşünüyorumaslında en ıyısı bu el dopplerınden almakta işte kocalarımız der sonra kafayı mı yedınız dıye benim saglık ocagı her gun gel ıstersen dınlerız demıstı
Canım bende geçen hafta çok uğraştım sürekli elim karnımdaydi ama birşey hissedemedim .Ancak, 20 hafta doldu iki gün sonra net bir şekilde hissettim, üstuste vurdu bu sefer eşim de gördü. Seninde zamanın vardır belki, sıkıntı etme.Kızlar içim içimi yiyor kahvaltı yaptım enerji verecek şeyler de yedim yumurta avokado bi kaşık Nutella ama gene de hissedemiyorum sanki ben, sağlık ocağına gitsem ama kaydım yok kalp atışına baktırmaya rica etsem kesin kabul etmezler kavga edip gelirim buradakiler öyle laftan anlamıyorlar![]()
Ya canım markası ne nereden aldın reklam sayılıyor mu bilmiyorum buradan veya özelden paylaşır mısın benimleBen aldım valla çokta memnunum eşim hareketler başlayınca bak dopplere gerek kalmadı diyo o öyle sansın ilerleyen zamanlarda hareketlerde azalma oluyomuş sanırım bende ozaman telâşlanıp hastahaneye koşturmaktansa dinleriz kalp atışını rahatlarız diye düşünüyorum
Benimde öyle süreli yatış pozisyonda elim karnımda bekliyorum dinliyim diye bi kap yemek zor yaptım akşama kadarCanım bende geçen hafta çok uğraştım sürekli elim karnımdaydi ama birşey hissedemedim .Ancak, 20 hafta doldu iki gün sonra net bir şekilde hissettim, üstuste vurdu bu sefer eşim de gördü. Seninde zamanın vardır belki, sıkıntı etme.
Anlıyorum canım benim iki gün sonra gece atmıştı ,inşallah senin de çok bekletmezBenimde öyle süreli yatış pozisyonda elim karnımda bekliyorum dinliyim diye bi kap yemek zor yaptım akşama kadarinşaallah bugün 19. Haftamız bitti bakalım güçlü güçlü tekmeler atsın ben buradayım desin
![]()
Evet hemşire asla bakmayız burası acil senin gibi hastaya bakarsak halimizi düşün diyerek fırça çekti zaten 20 haftada nadir hissedilir dedi benim daha önce 3 düşüğüm oldugunu söyleyince doktoru çağırdı doktorda sitemli bir şekilde baktı sorun yoktu şimdide arada hissediyorum herzaman değilAcile gittiğinde dediler mi daha erken zaten hissetmek için falan gibi bişiy
Kredi kartının geçtiği heryerde paracartlarda geçiyor canım gönül rahatlığıyla yap alışverişiniDenizbank karti gecerli olurmu ki bilgin varmi canim
Evet hemşire asla bakmayız burası acil senin gibi hastaya bakarsak halimizi düşün diyerek fırça çekti zaten 20 haftada nadir hissedilir dedi benim daha önce 3 düşüğüm oldugunu söyleyince doktoru çağırdı doktorda sitemli bir şekilde baktı sorun yoktu şimdide arada hissediyorum herzaman değil
Canim baston puset yeni doganlar icin pek rahat olur mu emin olamadim. Ben ogluma ilk bebek arabasi aldim agirdi ama kullanimi cok rahatti. Kesinlikle 4 tekerlikli oneririm 3 tekerlekli modellerde var ve kullanimi rahat degil. Zaten bebek arabalari belli bir aydan sonra otururak kullanimada uygun oluyor. Benim aldigim bebek arabasida oturularak kullaniyordu ama agir oluyordu o zaman baston puset aldim bugaboo nun. Benim icin cok rahat,cok hafif surumu guzel ama on tarafinda koruyucusu olmamasi,oglumun biraz iri yapili bir bebek olmasindan dolayi popusunun anca sigmasi,yaslanmak istediginde kaymasi gibi nedenlerden cok icime sinmiyor. Bence bebek arabasi almalisin daha sonra markete falan gitmek icin ya da kisa mesafeler icin hafif bir baston puset alabilirsin, daha ucuzlari zaten.Kızlar gunaydin
Benim bebek arabası konusunda hiç fikrim yok nasıldır hangisi daha kullanışlıdır?kimi baston daha kullanışlı diyor.ne yapayım bilemedim.olmadi artık eşimle mağaza mağaza dolaşacagiz.
Beşik azbucuk kafamda şekillendi
bende bunu ıstıyorum 1100 tlıken 1350 tl suan zam gelmıs ya
Turkiye'de de cok iyi hastaneler ve doktorlar var. Her zaman her yerde boyle degil. Bizde de sigortasiz sayisi az. Devlet sehir hastaneleri kurarak saglik konusunda adimlar atiyor. Bizim tesislerimizde fazla nufustan dolayi sikinti olabiliyor. Bir de Turk insani genelde memnuniyetsizdir. Sosyolojik boyutlari da var bu konunun. Konussak ohooo. Yasadiginiz yer tabii ki bizik standartlarimizin uzerinde olabilir. Ama bizde de hepten kotu degil.Turkiye de ki saglik sistemini yeterli bulmuyorum. Ben isvicre de yasiyorum,burada sadece hamilelere ozel devlet hasteneleri var ve herkesin zorunlu saglik sigortasi oldugu icin tum masraflari sigorta karsiliyor. Keza sigortayi karsilayacak maddi yeterliliginiz yoksa, belli yerlere belgelerle basvuru yaptiginizda sigortanizin maddi gucunuze gore bir kismini ya da tamamini karsilayabiliyorlar. Ozel doktora gittiginizdede cok yuksek fiyatlar odemiyorsunuz,faturanin sadece yuzde 10u size ait oluyor geri kalan yine sigortanin. Her turlu sorunuz icinde hamilelere ozel devlet hastanelerinin 24 saat ulasabileceginiz telefon hatlari oluyor. Aradiginizda sorununuzu ya da sorun olarak dusundugunuzu anlatiyorsunuz onlarda bir kac soru soruyorlar,verdiginiz cevaba gore hastaneye gelmenizi ya da gelmenizin gerekmedigini soyluyorlar. Ama aramadan gidersenizde asla azarlayip geri cevirmiyorlar. Ama burada okudugum kadariyla tr de bazi yerler gercekten hamile bir kadini anlamaktan cok uzak davranislar sergiliyorlar.