2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay yerimmm :)
Evet ya esim saniyo vesikalik resim vercekler .hahahha
Renkli yüzünü verdiler ama inan uzaylı gibi çikiyor eşin korkmasin söylede herkesinkinin ôyle oldugunu bilsin bide sana tavsiyem esin vidioya çeksin evde kuçuk fotolar alirsin vidiodan ben ayagı o şekilde aldim
Kuzum şiMdiden inşallah hayırlî haberlerle dönersin kuzum

Kızlar gögüs ucu için doktorlarınız krem verdi mi benimki gecen kontrolde hametan yazdı ama hiç gebelikte kullanımını duymadım var mı aranızda kullanan
günaydın, ben Lansinoh'un göğüs ucu kremini kullanmıştım, sıkıntısız atlatmıştık o dönemi. Lansinoh sürdüğünüzüde temizlemeye gerek kalmadan bebek emebiliyor ama Hametan'ı sürdükten sonra bi silmek gerekir sanıyorum kimyasal olduğu için.

Gunaydin bende ayin onunda ayrintiliyi Zeynep kamilde yaptiracagim ucretsiz devlet hastanelerinde yapılıyor tabi günü bulabilirsen

Bence yaptır canım ben ayrıntılıya gidince iyi ki gitmişim dedim. Orda suyuna kadar her şeyine bakılıyor bence çok önemli

Canım ben de arabamla gidiyorum hiç otobus kullanmıyorum. Her yere de eşimle gidiyorum. Doğum iznime ayrıldığımda da yanımda hep kayınvalidem olacağı için bu kez de onunla gideriz her yere arabayla. Bu nedenle ben travel sistem aldım. Çünkü daha konforlu daha rahat bebekler için. Bel destekleri vs. Daha sağlıklı. Eğer otobus kullanıyor olsaydık asansörsüz evde yaşıyor oldaydık ya da ben tek başıma dışarı çıkıyor olsaydım gb pockit plus alırdım. Eğer düşünen arkadaslar varsa jokerde falan 2000 tl olan ürün şuan operaistanbul sitesinde 1500 tl. Tesadüf gezerken gördüm :))

Reactions: Otb
Kızlar bebek arabası için hala kafası karışık olanlar var. Yaşam şartlarınıza göre ürün alın. Yok o memnun kalmamış yok bu şunu almış bunları boşverin. Herkesin ihtiyacı olan farklı bir özellik. Kiminin bütçesi kısıtlı kimi otobüs dışında vasıta kullanmıyor. Kiminin arabası küçük vs vs. Bunda bu kadar düşünecek bir şey yok. Bir de bebek arabası için mutlaka gezin bakın. Dokunun uyduruk malzeme hemen kendini belli ediyor öyle ürünler almayın. Güvenlikli ürünler seçin orta nokta bu olmalı en başta. Hem konforlu olsun hem pratik olsun dersenizde yiğenime biz gb pockit plus puset kullanıyoruz. Onların pierre cardin twist travel sistem bebek arabalarıda var. Gb pockiti kayınvalidem için aldılar asansör yok ve sitenin bahçesi var cocuğu gezdirmek için indir bindir zor oluyor diye. Bu da bir örnek olur umarım :)

Ya bizim ki de çok çirkin görünüyordu doktor çok çirkin dimi dedi nasıl yani çirkin mi diyiverdim gülmeye başladı adam
Yani sonuçta içimizde yaşayan birini görmemiz bile mucize anca okadar gösteriyor bebişler çok tatlidirda dışardan içeri bakilinca öyle gözüküyorlar bizim doktorda bana benzetti bende neresi bana benziyor uzaylı bu dedim olurmu ne kadar tatlı benim olsun diyor buna sükür allaha sükür heyecanimizi atıyoruz siyaha beyazda olsa renkli uzaylida olsa mutlu ediyorya bizi şükür allahima

Kızlar gögüs ucu için doktorlarınız krem verdi mi benimki gecen kontrolde hametan yazdı ama hiç gebelikte kullanımını duymadım var mı aranızda kullanan
Canım ben zeytinyağı kullanmıştım hiç sıkıntı yaşamadım. Doğumdan 10 gün önce sürmeye başlamıştım.

lansinoh emzirme öncesi temizlenmeye gerek duyulmadığı için öneriliyor
ama 32 hafta itibariyle doğuma kadar e vitamini kapsülü ve bepanthene uygulayanlar yara oluşmadığını söylüyorlar.

Teşekkür ederim yazdıgın için :) bende heryere arabayla gidiyorum hafta içi eşim yanımda olmuyor tabi. Birtek pazar günleri ve akşamları çıkarsak eşimle oluyoruz onun dışında genelde tekim :) Ama bende ulaşım kullanmadıgım için rahat edeceğimi düşündüm travel alırsam. Ve sende onaylamış oldun teşekkürler hep kafama takılıyordu bu konu. Zorlanırmıyım acAba diye. ZTen bebek arabası şasesini bagajdan eve çıkarmam pusetle indirir çıkarırım dışardaykende lazım oluncada bagajdan alırım diye düşündüm. Bir aydır bu konuyu araştırıyorum iyi oldu yazdığınız

benım bebişin doktor dun bı resmını verdı yuzu herseyı bellı sıyah beyaz ama cok net yerım ya oyle gorunce o kadar değişik oldum kıı :))

Faydalı olduysam ne mutlu :) Ben de hep araçta bırakacağım şaseyi pusetle indir çıkar daha kolay olur. Sonradan arabadan eve kucakta gidip gelcez zaten başka şekilde olmaz :)

Reactions: Otb
Hahahhaha yaaa kıyamam miniğe :))) Hepsi melek bunların daha ben çirkin bebek görmedimAllahım esirgesin hepsini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…