2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ben yıldırım doruk Dr Kemal köroğluna gidiyorum çok seviyorum Dr umu çok candan sormadan anlatıyor zaten ama çok yoğun oluyor randevumu 15 gün önceden falan alıyorum diğer doğumumu da orda yaptım geçen yıl sezaryen 2000 tl idi bu yıl sormadım muayene %10 indirimli 85 veriyorum ayrıntılı usg için çekirge dorukta yaptırmıştım daha önce fiyatı hatırlamıyorum ama tlf bilgi alabilirsin cd falan veriyorlar

ya o nasil doktor sidoşum önce kendi doktorunun ilgilenmesi lazim o halinle bir devlet bir doktorun ugrasiyorsun sen her gttginde bir sonraki kontrole randevu vermiyor mu bizimki oyle yapiyor sonraki kontrol icin randevuyu veriyor hemen orda

Kizlar aşimi oldum ebe 2 doz yapmiyacagim oglunda yapmistik bunda 1 doz yeterli didii yalniz hemsire beni sinir etti gicik sinir uyuzun biri asiyi koluma yapmadan once alkollu pamukla silmedi oyle yapti napiyosun sen dedim once alkollu pamukla silinir yapilir dedim seslenmedi uyuzun biri gicik oldum

Oğlun kaç yaşında canım
Benim oğlan 11 yaşında ebe çok zaman geçmis dedi iki doz olacak benim gerekli özeni göstermeleri çok kötü gercekten

evet güzel teyzoşlarımız ilk 3 aylık kıyafetlerimiz hazır bunlar Ebebek indiriminden aldıklarım toplamda 200 lira tuttu hepsi bunlara ek olarak çorap, bi kaç eldiven, cıtcıtlı badi ve patikli picama alacağım. zaten gelenlerde bol bol kıyafet getirecek yeterli olur diye düşünüyorum. 8 sene oldu oğlumda bi günde hepsini almıştım şimdi elim ayağım birbirine giriyor suan küçük çocukları olan anneler beni aydınlatın daha neler almalıyım?

Aritmiden memnun musun canım? Ben bir araştırayım özel kliniğe gittiğimiz için hep erteledim araştırmayı ama artık ağır gelmeye başladı seans ücretleri ve doğumu da orada yapabileceğim bir hastane arayışındayım. SEN ayrıntılıya girdin mi nerede girmeyi düşünüyorsun canım birde cd rapor falan da veriliyormus verildi mi aban çok soru sordum daha hiç araştırma yapamadım teşekkürler şimdiden kuzum

Ben de izledim acaba Bebişim şimdi içerde nasıl gözüküyor diye tabi çok zor bir durum ama mahsallah hayata tutunmus kocaman olmuş yavrum . Ben de instagramda sürekli #21w3d #22weekspregnant gibi gibi bebeğimin günüyle uyumlu etiketlere hashtaglere bakıyorum böyle midir acaba diye ya da 2 hafta sonra ne kadar büyümüş olacak diye bunu tek yapan ben d ğilmişim galiba

Ben kızıma beneto travel sistemlerden almıştım ama memnun kalmadım. Pusetini arabada taşımak için kullandım. Baby max parma adında baston bebek arabası aldım. Hem hafif hem rahat sürdüm. Katlanması da kolay fiyatı da uygun. Bebek arabası alırken mutlaka gidip görerek , sürerek almanı tavsiye ederim.Zaten bebek büyüdükçe travellar çok hantal geliyor kendi başına bebeğinle dışarı çıkmak gezmek , otobüse filan binmek çok zor. Ha dersen ki sadece eşimle arabayla giderken travel kullanacağım dersen olur. Ama şehir hayatında tek başına otomobil de yoksa zor oluyor gerçekten...

Reactions: Otb
Yalnız olmadığımı görmek çok güzel :)

Yıldırım doruk a gitmeyi çok düşünmüştüm kuzum nette hastane için pek iyi yorumlar yazmamışlar ondan gözüm korktu ama doktor daha önemli benim için ve seans ücreti de çok iyi ayrıntılı için çekirge doruk benimde aklımdaydı aslında hangi doktora gitmiştin canım ve kaç dakika sürüyor acaba her şeyine ayrıntılı bakılıyor mu memnun kaldın mı

suan koıe nın brısk lx dıye bır pastonu kestırdım gozume yenıdogandan ıtıbaren kullanılıyormuş pusatte takılıyomus 7 kg agırlıgı varmıs ıncelemek lazım kı bızde suan araba yok malesef toplu tasıma kullanıyoruz epey zor olur zaten ben travel sıstem taraftarı degıl tek ıstedıgım tek tusla kapanması

ultramed cd verıyor kendı doktorundan baska bı doktor gdıyorsa rapor zaten mcbur verıyolar. ben 3d yada 4d ye gırmıcem kuzum, hastanenın radyolojı uzmanı var renklı dopplerle ayrıntılı bakıyormus tek farkı dedıgım gıbı bebegımı renklı goremıcem onun harıcınde sanırım 65 tl gıbı bı tutarda yapılacak arkadasım yaptırdı 2 bucuk ay once tabı zam geldıyse bılemem ama 15 dk bouyunca baktı dedı herseyıne parmaklarına vs canım , dısardan yapıtılmıyor bu doppller doktorun yonlendırıyo o sekılde olıuyor estagfurullah sor tabı :)

Oğlum şuan 4 yaşında çok oldu o yüzden isim hatırlamıyorum ama zaten ayrıntılıya bakan tek Dr vardı diye hatırlıyorum 20-25 dk sürmüştü ve evet herşeyine bakıyor tüm organ parmak o zamanda uygundu diğer yerlere göre fiyatı şuanki durum kendisi bakıyor çünkü kendi usg cihazını kullanıyor biraz daha kaliteli sanırım herhangi birşeyden şüphelenirse radyoloğa yönlendiriyor

Dr uma ve tecrübesine çok güveniyorum o yüzden ayrıntılı istemezse bende baktırmıyorum 2. Oğlumda kendisi baktı kalbinde ufak bi parlama var ama Doğumdan sonra geçecektir birçok bebekte görülebilir dedi Doğum sonrası çocuk uzmanıda aynısını söyledi ve çok şükür dedikleri gibi oldu

İnşallah canım doğru söylüyorsun valla. Herşey gönlümüzce olur umarım. Zor zamanlarımızda olucaktır illa ki ama herşeye değer bence. Hergün takvime girip hangi gün kaç haftalık olucaz diye bakmaktan zaman hiç geçmiyor haftasını sayınca bile mutlu oluyorum deli miyim neyim inşallah dediğin gibi olur ve hepimiz sağlıklı hamilelik ve güzeeel bi annelik yaşarız

Merhaba kizlarrr nasilsiniz? dun aksam bebisimin arabasini aldik internetten. Maxi Cosi Dana ve pusetini tercih ettik. Cok zam gelmisti. Puset ve arabasini farkli sitelerden aldim, daha uyguna denk geldi. Bugun de ogretmenler icin okulun ilk gunuydu, bebisim okula girer girmez kipirdamaya basladi. Anladi mi ne okula geldigini sevdi okulu cocugum

Merhaba. Çok merak ettiğim bi konu. Bende travel sistem bebek arabası almak istiyorum. Çok beğendiğim bi kaç model var. Genelde herkes ağır oldugunu ve yanında biri yoksa zorlanacagını söylemiş. Siz tecrübelisiniz kullanmışsınız. Benim kendi arabam var ve heryere arabayla gidiyorum birazda bu yüzden travel istiyorum pusetini arabada kullanabilmem için. Çünkü araba dışında ulaşım kullanmıyorum. Hep puset hem bebek arabası ayrı almakta istemiyorum zateb bebek büyüynce otokoltugunuda ona göre alıyoruz. İlk aşamada ikisini ayrı almak istemiyorum. Eşimle olucaksak da yine araçla oluyoruz. Acaba ben alsam bende mi zorlanırım kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…