2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ya o nasil doktor sidoşum önce kendi doktorunun ilgilenmesi lazim o halinle bir devlet bir doktorun ugrasiyorsun sen her gttginde bir sonraki kontrole randevu vermiyor mu bizimki oyle yapiyor sonraki kontrol icin randevuyu veriyor hemen orda
Canım doktorum normalde söylüyor şu kadar vakit sonra görüşelim diye. Ama ben ayrıntılı ultrason için devlet hastanesine gideceğimi söyleyince 'o zaman sonucuna burda bakarız' dedi. Maddi açıdan zorlamak istemiyor anladığım kaadariyla. Tarama usg vs. dışında gerekmedikçe illa gel demiyor.

Ctesi gunu kendi drum.gittim ama .pek bisey anlamadim canim..) insallah renkli usgde yuzunu gorebiliriz..heyecanliyim.valla..
Her dakka ozluyo insan.

Masallah canim...resim alabildin mi.bende yarin gidicemde merak ediyorum :))

Ben de hoplaya zıplaya gülme krizlerine giriyorum. Ama biraz da korkuyorum

Iyi akşamlar kızlar
Ayrıntılı ultrason devlet hastanesinde de yapılıyo mu.?
Benim bu üçüncü çocuğum öncekilerde hiç ayrıntılı ultrason duymadım da yaptırmadım da bu yeni mı çıktı ki ila gerekli midir ?

Oğlun kaç yaşında canım
Benim oğlan 11 yaşında ebe çok zaman geçmis dedi iki doz olacak benim gerekli özeni göstermeleri çok kötü gercekten
3 yasina girecek canim aynen

Aa süper görünüyor hem de mor en sevdiğim renk:) Güle güle kullanın ben de mor, gri ve asker yeşilini beğendim bakalım:)
evet cok hafif bende moru cok severim.bu tonunu

Iyi aksamlar hanimlar

Bende 2 gun sonra ayrintili ultrasona girecegim ve cinsiyeti ogrenecegim. 12 haftalik ultrason resminden cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?2 gun sonra belli olacak ama Ben bu nub ve kemik yapisindan cinsiyet analizinide test etmis olurum burayada sonucu yazarim

Eklentiler

• Screenshot_20180903-215433_Gallery.webp
    4 KB · Görüntüleme: 70
Güle güle kullanın canım çok güzeller bende aynı ürünlere bakiyorum

Evet canım eskiden yoktu. Yeni çıkmış nedense

Masallah canim...resim alabildin mi.bende yarin gidicemde merak ediyorum :))
Evet kuzum eşim vidio çekti doktorda foto verdi ama uzaylı gibi buda ayaklarimiz

Eklentiler

• 61CDFE4C-B379-49BA-9987-A70C3F716C84.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar gögüs ucu için doktorlarınız krem verdi mi benimki gecen kontrolde hametan yazdı ama hiç gebelikte kullanımını duymadım var mı aranızda kullanan

Canım ben Cerrahpaşa da 122 TL ye yaptircam. Zeynep Kamil de ücretsiz yapanlarda var. İstanbuldaysan. Dr.lar mutlaka yaptırın diyorlar bende düşünmüyordum ama yaptircam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…