2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Gaviscon şurubunu içebilirsin. O da işe yarıyor. Bol bol su içmek de iyi geliyor. Su mide asidini gidermekte çok yararlı. Yağlı baharatlı fazla tatlı olanları da tüketmezsen bayaa hafifler. ben de az az sık sık yemeye çok yağlı tatlı yememeye bol su içmeye çalışıyorum. şiddeti azalıyor en azından

Kızlar çarpıntı bende de var birkac gundur eşim gelsin tansiyonumu olcturecegim

bı an evvel bı doktor bul kendıne bence ama arkadasım takıp ıcın cok gereklı ozellde mı yapıcaksın dogumu normaldemı bılmıyorum ama

2 gündür çok dikkat ediyorum ama bugün abarttı su içsem yanıyorum yaa :/

bı an evvel bı doktor bul kendıne bence ama arkadasım takıp ıcın cok gereklı ozellde mı yapıcaksın dogumu normaldemı bılmıyorum ama
Özeld yapacağım nasipse, doktorum çok sert ve çok sıra bekliyoruz gittiğimizde yani o kadar devlet hastanesine gidiyorum orada bile bu kadar sıra beklemiyorum 1,5 saat bekletiyor herkesle yarım saat sohbet kapıya kadar kahkahalarla uğurluyor bize gelince 10 dk bile sürmüyor surat beş karış anlamadık ki bizde aynı parayı veriyoruz ama ilgisi eşit değil yani

o zaman hemn yenı bır doktor bul arkadasım ıcıne sınen

aynen kuzum ben ilk çocuğumda prima premium care kullandım memnundum, ama ona rağmen şuan istiflemem çünkü bu bebeğime iyi gelmeyebilir. Arkadaşın kızına aşırı pişik yapıyordu, aktif bebek iyi gelmişti mesela ona da

Kizlar bana ayrintili ultrasonda kilo ve boyu ile ilgili hic bilgi vermediler benimde aklima gelmedi sormak. Her sey yolunda dediler. Yeterli mi bu yoksa arayip bilgi alayim mi?
Elinde eger raporun varsa orda fl var 7ile carpip boyunu ogrene bilirsin canm

Kızlar geçen okudum ama yazamamıştım
Bebek arabası soranlar olmuştu
Ben casual cadillac air kullandım. Çok da memnun kalmıştım. 2 sene sürekli elimizin altındaydı, ilk aylar pusetini kullandık. Arabaya binerken oto koltuğu gibi oldu, Demir’i de çok kolay katlanıp bagaja konuyordu. Kullanımı rahat, hafif, tavsiye ederim :)

Pişik kremi olarak kesinlikle sudocrem
Şampuan ve duş jeli bübchen, 3 senedir vazgeçemedik :)
Süt , pudra boşuna almışım. En güzeli saf zeytinyağı..
aklıma gelmişken yazayım dedim :)

Benim 21+1 de 418 gr 27 cm demişti doktorum. Ama seninki de normal bence o kadar fark oluyor bu haftalarda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…