2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Süt sağma makinesi aldım ben. İlk bebek olacak illa lazım olur zaten çalışıyorum. Birde göğüs kalkanı diye birşey varmış ondanda alacağım, emzirirken sonra vakumlu gibi durduğu için sonraki emzirmeye kolay oluyor yazmışlar hemde yaralara iyi geliyormuş.

Yıkamak çok zahmetli değil mi? o vakti bebeğine ayırırsın yenidoğan günde 5-6 kez kaka yapıyor
böyle tercih etmenin bir sebebi var mı?

Hazır bezleri sevmiyorum. Hem ekonomik açıdan hemde çevre kirliliği bakımından bana çok uzak geliyor. Çalışmayıp evde olsam bezsiz bebek bile büyütmeyi düşünebilirdim :) Bunu başaran bir arkadaşımız var Ateş topiğinde :))
Yıkanabilir bezler hem sağlıklı, hem ekonomik hemde ekolojik
Sırf bu bezler için de böyle bir makine aldım. Ozon dezenfektasyonu var. Bebeğe kv bakacağı için akşamdan yıkayıp hazır bırakmayı düşünüyorum. En fazla yarım saatimi harcarım

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-09-03 at 17.14.27.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 66

Bu sayfayı hemen inceleyeyim o zaman. Sağol canım Ben çoğu şeyde aşırı kararsızım. Hep tavsiyeye ihtiyaç duyuyorum

Normal canim. Cok nadir olmakla birlikte bazi kisilerde ates yaparmis orasi limon kadar kizarip sisebilirmiste
Benim suan tamda öyle atesim de cıktı ayakta duramıyorum hani grip olmadan once belirtiler olur ya onun gibi oldum ayakta duracak halim yok

Çevre kirliliği kısmına katılabilirim ama ekonomik mi bilemedim:)
Ayrıca bunun dışarısı var kirli bezleri toplayıp eve gelmen lazım sonrasında tatili var uzun vadede bilemedim

Çevre kirliliği kısmına katılabilirim ama ekonomik mi bilemedim:)
Ayrıca bunun dışarısı var kirli bezleri toplayıp eve gelmen lazım sonrasında tatili var uzun vadede bilemedim

Bakalım bende henüz acemiyim bol bol araştırma yapıyorum söylediğin konularla ilgili ve tabii ki kafamda bir sürü soru var :)) deneyimleyip sizinle de paylaşırım inşallah :)

Benim suan tamda öyle atesim de cıktı ayakta duramıyorum hani grip olmadan once belirtiler olur ya onun gibi oldum ayakta duracak halim yok
Korkma boyle olursa demisti ebe bana
Uzun zaman gecmezse o zaman doktoruna danisabilirsin demisti gecmis olsun canim dinlen guzelce

RAGGISARsepet seti, gri
29,99t

şifonyerımızın ustunede bunlardan alacagım kızlar grı sıyahdetaylar olacak ve yanına renklendrıcı renklerle oda renklerını kararlastıracağız.Bunlardan bırını bez ıslak mendıl pısık ıcın bır kutu yapmak istiyorum brını banyo bakım ıhtıyacları olarak kulanırım dedım.dolap ıcınde veya sıfonyer ustu fln kullanılabılır ben sıfonyer ustu kullanmayı dusnuyorum yukseklıgıde ayarlanıyor zaten. Odadan odaya gecerken alt degıstırmce ıhtıyaclarıda hepsı bıyerde dursun kı o nerde bu nerde dıye aramayım dedım fıkır olsun sızede kuzular

Canım stres yapma ,internette de araştirma.tek bant varsa sorun olmaz inşallah.

Hastaneden geldik şimdi minnak kızım 350 gr olmuş 23 cm de boyu varmış, normal dedi doktorum, kalp çarpıntım için hiç bişiy söylemedi doktorumdan da çok memnun değilim değiştireceğim bi dahaki ay ona gitmeyeceğim

Kizlar bana ayrintili ultrasonda kilo ve boyu ile ilgili hic bilgi vermediler benimde aklima gelmedi sormak. Her sey yolunda dediler. Yeterli mi bu yoksa arayip bilgi alayim mi?

14.20 de kontrolüm var ama kalbimden dolayı hazırlanacak dermanım yok sadece kahvaltı yaptım ve mutfağı toparladım ağır iş falan yapmadım ama kalbim 115 atıyor
Canım geçmiş olsun sıkıntı yapma.arkadaslarin dediği gibi kansizliktan olabilir bende aniden uzandigimda hissediyorum.
Streste iyice tetikler.gecen gece bebeğimin hareketlerini alamadım 32yasindayim ilk defa uçuk çıktı dudağımda.stresten tamamen.o yüzden sende stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…