He kuzum bizimde öyle minik ucu var birde benim goguslerim Çok küçük bilemiyorum artık süt falan gelirmi birde benim gögüslerim ucu sıkıntılı gibi randevu aldim
Bi doktora gosterecegim iplik iplik bakalim hakkimizda hayirlisi olsun canm
canım küçüklükle hiç alakası yok, çok şükür benim sütüm çoktu göğüsler 75 ken :) hatta 6 aylıkken sadece anne sütüyle 10 kg idi oğlum, obez olcak diye korkmuştuk :)) inş bu sefer de olur, kendime maşallah diyeyim :))
Kızlar bu arada sizi gördükçe alışverişe hevesleniyorum ama kararlıyım Ekim'i beklemeye
Ben hazır bez yerine yıkanabilir bebek bezi kullanacağım. Şimdilik tek alış verişim bu. Merak edenler olursa sosyal medtada grupları da var YBB diye inceleyebilirsiniz
Kızlar demir hapını bana eczane sabah yemekten yarım saat önce ic dedi ama ben çok erken kalkıp kahvaltı ediyorum birde süt ürünleri tüketiyorum, gün içinde kullansam olur mu acaba siz nasıl kullaniyorsunuz
yıkarsa yazmıştım canım, ben casual cadillac air aldım , 2 sene kullandım çok memnunum. Benden sonra 3 arkadaşım daha aldı, onlar da çok memnun kaldılar
Özeld yapacağım nasipse, doktorum çok sert ve çok sıra bekliyoruz gittiğimizde yani o kadar devlet hastanesine gidiyorum orada bile bu kadar sıra beklemiyorum 1,5 saat bekletiyor herkesle yarım saat sohbet kapıya kadar kahkahalarla uğurluyor bize gelince 10 dk bile sürmüyor surat beş karış anlamadık ki bizde aynı parayı veriyoruz ama ilgisi eşit değil yani
Canım ilk gebeliğimde bende doktoruma demiştim aynısını :) herkese gelince 1 saat ilgileniyosunuz beni 10 dk da çıkarıyosunuz çıkmıcam demiştim o da iyi otur da sohbet edelim demişti :) sonra kaynaştık, şimdi muayene bitiyor ben çıkmak istiyorum adam bizi lafa tutuyor :)
Dün kaza yaptım diye bgn heryerim ağrıyor , dayak yemiş gibiyim, hiç kalkmıyorum yerimden. Sıkıntıdan gruba sardım, ilk kez bukadar yorum yazıyorum :))
Canım ilk gebeliğimde bende doktoruma demiştim aynısını :) herkese gelince 1 saat ilgileniyosunuz beni 10 dk da çıkarıyosunuz çıkmıcam demiştim o da iyi otur da sohbet edelim demişti :) sonra kaynaştık, şimdi muayene bitiyor ben çıkmak istiyorum adam bizi lafa tutuyor :)
Canım özel hastane sonuçta eşimde bebeği görebilsin diye gidiyoruz oraya ki her gittiğimizde video çekiyoruz ultrason da geçen suremiz video süresi 1 dakika 30 saniye sonra hemen kalkabilirsin diyor daha düzgün bebeği görmedim bile sallamaktan ultrason aletini şurası bacağı şu karnı bitti hadi kalkın böyle masaya geçtiğimizde de hemen bi sonraki aya randevu verme telaşında bi sonraki randevunuzu da yazayım ben size falan diyor bi sor dimi nasıl gidiyor ne yiyorsun ne içiyorsun ya da şunu yemelisin bunu içmelisin falan tansiyonu ölçtüler 10/6 çıktı demiyor ki duşuk ya da atıyorum gebelikte normal falan sadece öylesine sekreterine ölçtürüyor ama yorum bile yapmıyor, bakalım bir dahaki ay başka doktora gideceğim hatta 3 aylık randevularımı bile aldım diğer doktordan, üzülüyorum yani yazık verdiğimiz paraya değmiyor kesinlikle sırf devlette eşimi almıyorlar içeri diye mecburen gidiyorum
Günaydın hanımlarr, ben bebişimin hareketlerini hissedemiyorum hala. Aslında bunun ilk gebelikte daha sonraki haftalarda olacağını biliyorum fakat şu konu komşu yokmuu.. Hissetmiyormusun? Aaa nasıl olurda hissetmezsinleri beni çok bunaltı. Siz kaçıncı haftanızda net bir şekilde hissetiniz acaba?
Canım özel hastane sonuçta eşimde bebeği görebilsin diye gidiyoruz oraya ki her gittiğimizde video çekiyoruz ultrason da geçen suremiz video süresi 1 dakika 30 saniye sonra hemen kalkabilirsin diyor daha düzgün bebeği görmedim bile sallamaktan ultrason aletini şurası bacağı şu karnı bitti hadi kalkın böyle masaya geçtiğimizde de hemen bi sonraki aya randevu verme telaşında bi sonraki randevunuzu da yazayım ben size falan diyor bi sor dimi nasıl gidiyor ne yiyorsun ne içiyorsun ya da şunu yemelisin bunu içmelisin falan tansiyonu ölçtüler 10/6 çıktı demiyor ki duşuk ya da atıyorum gebelikte normal falan sadece öylesine sekreterine ölçtürüyor ama yorum bile yapmıyor, bakalım bir dahaki ay başka doktora gideceğim hatta 3 aylık randevularımı bile aldım diğer doktordan, üzülüyorum yani yazık verdiğimiz paraya değmiyor kesinlikle sırf devlette eşimi almıyorlar içeri diye mecburen gidiyorum
Canım geçmiş olsun öncelikle kaza yapmışşsın galiba herşey yolundadır inşallah.24. Haftada nöbetten muaf oluyoruz ya 23+larda mi 24+larda mı başlıyor onla ilgili net bilgin var mı ilk gebelikte kaçta alfım belgeyi unuttum
Günaydın hanımlarr, ben bebişimin hareketlerini hissedemiyorum hala. Aslında bunun ilk gebelikte daha sonraki haftalarda olacağını biliyorum fakat şu konu komşu yokmuu.. Hissetmiyormusun? Aaa nasıl olurda hissetmezsinleri beni çok bunaltı. Siz kaçıncı haftanızda net bir şekilde hissetiniz acaba?
Canım bende daha yeni yeni hissetmeye başladım hatta geçen hafta o kadar kafama takmıştım ki sağlık ocağına mı gitsem acile mi gitsem neden hissetmiyorum oturup kuruyordum kendi kendime merak etme hissedeceksin şimdi gayet ayırt ediyorum bebişimin hareketlerini
aynen kuzum ben ilk çocuğumda prima premium care kullandım memnundum, ama ona rağmen şuan istiflemem çünkü bu bebeğime iyi gelmeyebilir. Arkadaşın kızına aşırı pişik yapıyordu, aktif bebek iyi gelmişti mesela ona da
Evet canın primanın da çeşitleri var onlarda bile fark ediyor. Biz sadece yeni doğan prima alacağız doğuma 1 ay kala. Memnun olmazsak deneyeceğiz diğerlerini
Ben şu ayrıntılı işine biraz kızıyor ya hem anne karnında hiç bişey yapamıyorlar .sadece çocukta su var diyorlar.artik dogurana kadar dokuz doguruyorsun.biseyde yapamiyorsun
Tabi insallah kötü bişey yoktur canım sende
Dün kaza yaptım diye bgn heryerim ağrıyor , dayak yemiş gibiyim, hiç kalkmıyorum yerimden. Sıkıntıdan gruba sardım, ilk kez bukadar yorum yazıyorum :))