2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bizimki hayal hayatlar farklı tabiki hakkimizda hayirlisi hangi tarafsa o olsun bizim için en hayırlı olan nasipnolsun bizlere

H
Hic minicik suphem yok varsa da bnm evladim allah ona uzun omurler versin herseyiyle kabulum

Negatif şeyleri düşünme çikar hayatından ben bu konuda çok rahatım galiba ne verdilerse içiyorum araştırma bile yapmıyorum çok uysalim ayyy ciger konusunu çok kafama takıyorum arada aklıma geldikçe kendime kızıyorum ciger sevmem yememde ama hamileligimin başinda ciger dogradim ben bilmiyordum ama hamile oldugumu yok bebekte leke çikar ciger ellemeyin yazılarıni okudum duydum o canimi sıkmıştı

csnim anlamadim neyi sabitliyeyim sayfays

Öyle.canim hastaligiyla sagligiyla cinsiyle rabbimin verdigi başimizin üstüne
Aynen oyle ama su durum bni rahatsiz ediyo ilk gittim kiz dediler kiz dedim sorana sonra erkek dediler erkekmis dedim dun ayrintili usg de kiz diyince icime bi suphe dustu ne ki cinsiyeti diye artik kesindir dediler insallah kesindir

csnim anlamadim neyi sabitliyeyim sayfays

20 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 140 günlük = 4 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz.

21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz.

21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.

22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz.

23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz.

24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz.

25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz.

25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.

26 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 182 günlük = 6 ay 2 günlük hamile oluyorsunuz.

27 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 189 günlük = 6 ay 9 günlük hamile oluyorsunuz.

28 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 196 günlük = 6 ay 16 günlük hamile oluyorsunuz.

29 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 203 günlük = 6 ay 23 günlük hamile oluyorsunuz.

30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz.

31 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 217 günlük =7 ay 7 günlük hamile oluyorsunuz.

32 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 224 günlük = 7 ay 14 günlük hamile oluyorsunuz.

33 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 231 günlük = 7 ay 21 günlük hamile oluyorsunuz.

34 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 238 günlük = 7 ay 28 günlük hamile oluyorsunuz.

34 hafta 2 günlük gebelik = 240 günlük = 8 aylık hamile oluyorsunuz.

35 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 245 günlük = 8 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.

bunu canım haftalarımız gectıkce ustten sılersın

Ben soranlara 5 aylık diyorum 21. Haftadayım diye ama aslında daha 5 ay bitmedi :)

Amin insallah oyle olur esime kalsa bni 2 hafta onceden hastaneye yatiracak annemde 5 dogum yapmis cok rahatti diyo hemde normal evde dogum
ayy amanın benımkıde rahat olacak sanırım esım nabza gore serbet verır herhalde bılmıyorum kı hıc ya o guner gelsın gorcez sezeryana falan gıreersem kesın hüngür hüngür ağlayarak gırerım herkesıde aglatırım gıbı gelıyor

Aynen oyle ama su durum bni rahatsiz ediyo ilk gittim kiz dediler kiz dedim sorana sonra erkek dediler erkekmis dedim dun ayrintili usg de kiz diyince icime bi suphe dustu ne ki cinsiyeti diye artik kesindir dediler insallah kesindir
Çok tatlı ya ayrıntılıda cinsiyet konusunda pek yanılma olmadıgı hakkında yorumlar okumuştum tabi doktorun ve cihazininda önemi çok canm

Ben soranlara 5 aylık diyorum 21. Haftadayım diye ama aslında daha 5 ay bitmedi :)
aynen boşver cevrendekılere anltamıyorsun kı desen 20 haftalık ama 10 gun sonra tam 5aylık olcam aa nıye 4 hafta bır ay edıyo ya 5 aylıksın ıste fln fılan yaparlar ondan bosver bende 2 haftadır sorana 5 aylıgım dıyorum hala 5 aylıgım

kadın pedleri içinde aynı şeyi diyorlar canim artık saglık olarak birşey kalmadı allaha emanet canlarimiz
Evet, orkide için duymuştum onu. Kullanmıyorum yıllardır .
Vallahi elimden geldiğince yavrumu uzak tutmaya çalışacam kimyasallardan. Şimdiki yıkanabilir bezler iyi görünüyor . Kullananlar memnun. Annelerimizin zamanındaki gibi değil. Ayrıca elimizin altında makinalarımız var . İstedikten sonra olur. Az özveri diyorum

Gun içerısınde mi oluyır sejın veya yemeklerden sonra mı bunu takıp et .. ben gun ıcerısınde fark etmıyorum ama gece magnezyım ve kan ılacını aldıktan sonra sanlı daha cok artıyor
Canım takip ettim aslında yemek sonraları oluyor genellikle akşamları dün sadece gun içinde oldu ama dün akşam çok rahat yattım artık ilaçların etkisinden midir bilmiyorum

Canım takip ettim aslında yemek sonraları oluyor genellikle akşamları dün sadece gun içinde oldu ama dün akşam çok rahat yattım artık ilaçların etkisinden midir bilmiyorum
Dun benımde aksam yemegınden sonra oldu bırde ılacları yatmadan yarım saat arayla atıyorum ondan sanırum .. sende gece mı ıcıyorsun ılacları

Doğana kadar emin olamayız sanırım. Bize de önce erkek sonra kız dediler . Geçen erkek gibi göründü bana. Duygu karmaşası. Oda yapmaktan korkar oldum. Yapma zaten diyorlar.
Kasıma kadar beklerim odası için. Her muayenede de sorarım.

Dun benımde aksam yemegınden sonra oldu bırde ılacları yatmadan yarım saat arayla atıyorum ondan sanırum .. sende gece mı ıcıyorsun ılacları
Çağrı Gülümser’e yazmıştım yemeni azalt çay kahve tüketme dedi dün akşam yemek yemedim geçiştirdim meyve falan meyve yemeden kan hapımı da aldım erken saatte 7 falandı ondan sonra bişiy yemedim sadece su içerek günü tamamladım ama çok rahat ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…