2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok canım onlarda hazır kullandım ama bilgim olsa mutlaka denerdim :)
Benim 2.çocuğum canım gönlümden bu şekilde geçti bakalım ne kadar yapabileceğiz
İnşallah düşünceniz faliyete geçer bizede ışık olursunuz çalısmayan birsürü anne vardır bunlardan biri benim dogumdan sonra devam ettirebilirseniz mutlaka tavsiyeleriniz bekliyorum canm

Senin begendigin arabayı bi bebekte gördük gercekten görünüş olarak güzel görünüyordu kullanisini bilemem ama cogu araba internette albenisi çok canli görüyoruz bumuymuş yani o havalar diyoruz Bende bunu begendim canlıda gördük ama eşim rengini begenmedi

Eklentiler

• 1F883754-475C-4F3C-8116-794C902F0D49.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 65
  • 7E416EB0-3001-4C1F-A219-2FEA4E208C3F.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 62
Ayy bi 10 15 dk ya ben de detayliya girecegim...bana ayni bir kiz bir erkek dediler erkek diye dolaniyorum simdi kiz derse sok olurum
Bittimi ayrıntılın sonuç nedir cinsiyetinizi sormadan önce sagliginiz iyidir inşallah

Cok sukur canim gercekten sanslisun ^^ esumun isleri boyle yok olarak devam ederse oda goturur ama oldumu da ilcede calisiyor zor yani benim
Öyle canım sende artık elindeki imkanları avantaja cevirirsin bebişe ona göre sıcK tutacak tulumlar kundaklar al bu ayı gorunumlu tulumlar oluyor bebis tam bi panda yavrusu gibi çokkk tatlı ve sıcak tutuyorda tavsiye ederim biz aldık bitane

Kaç dogdugunun gerçekten bi önemi yok önemli olan dogumdan sonra nasıl besleye bildigimiz bi tanıdik dogum yapti 4kilo bebek dogdu ama ne fayda enfeksiyon kapmiş eridi gitti çocuk önce saglik

Valla şehir bilmiyorum ama kahvehaneye girmişti beyaz bir Otomobil ile yanında da küçük oğlu vardi
yok yok canım, şükür benim oğlum yoktu arabada, ve başka bi araba bana ön yandan çarptı o şekilde oldu kaza

bence çok mantıklı :) suyum gelince hastaneye koştuk, kayıtta biri vardı bana sıranızı bekleyin dediler. , bende sinirle burda doğurcam şimdi diye bağırmıştım :)) ama bebeğim 15 saat sonra doğdu okadar çabuk olmuyomuş yanii

canım ben de hep öyle düşünmüştüm, geç gideyim de çok parmaklamasınlar diye :)) ama 39+5 te akşam gezerken suyum birden boşaldı, hastaneye gittik acil, açılmam 1 cm idi, dedim bırakın gideyim , bırakamayız dediler , 15 saat sonra oldu oğlum. Bu sefer de geç gitmek istiyorum ama 2. Olduğu için çabuk doğar diye korkutuyorlar bu sefer de. Nasip bakalım hiçbirşey planladığımız gibi olmuyor zaten

Kaç dogdugunun gerçekten bi önemi yok önemli olan dogumdan sonra nasıl besleye bildigimiz bi tanıdik dogum yapti 4kilo bebek dogdu ama ne fayda enfeksiyon kapmiş eridi gitti çocuk önce saglik
benim arkadaşım da 4.200 doğurdu, 6 ay poposunun üstüne oturamadı, kuyruk sokumu zarar görmüş Doğumda. Ama mesela geçen eltim Doğum yaptı 35 haftalık 2300. Maşallah hem çok kolay oldu doğumu, hem de bebek hemen toparladı kendini

Hiç planladıgın gibi gitmez zaten su insanı korkutuyor sen yine mantıklı olanı yapmisssin bende suyum gelse sanirdimki yetisemicem diye panik olurdum sen bebisi yine riske atma ne olur ne olmaz hastanedeki yerini al

aslinda hepsini bulim ben bunun sayfada dursun bi bakayim ben ona

Hiç planladıgın gibi gitmez zaten su insanı korkutuyor sen yine mantıklı olanı yapmisssin bende suyum gelse sanirdimki yetisemicem diye panik olurdum sen bebisi yine riske atma ne olur ne olmaz hastanedeki yerini al
evet canım, ben suyum geldiğini nsıl anlarım diye soruyodum herkese :) 1 lt kadar su birden boşalınca anladım :)) ama inş bu sefer Doğum anına kadar gelmez, çünkü o an doktor patlattığında Doğum daha kolay oluyormuş

Bende elimdeki bebek arabasını sattım ve bundan alacağım çunku elimde 20 aylık kızım daha var :) Abla kardeş binerler artık ve tek kişilik olarakta kullanabildigim için hoşuma gitti

Eklentiler

• 0C43BD26-15F3-4A63-90FA-EAFD47A3DE9C.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 2BED5033-019A-4955-A396-E72A3C784D05.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 48
  • A48D8F77-B7A2-4B5A-A9BF-6753E9E2D0E6.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 52
hamilelikte kalp çarpıntısı çok normal bazı insanlar bunu daha çok hissediyor. yemeğini azaltman gerekiyor karnını fazla doyurmamalısın ve yağlı yemeklerden fazla tüketmemelisin. o zaman şikayetin azalır cnm :)

21 haftalıkken gitmiştim 440 gr demişti hatta kilolu doğar bu bebek demişti her gün mutlaka kaşar peyniri beyaz peynir falan muz ceviz fındık yiyorum ve sebze yiyorum her gün meyve de tüketiyorum ama ben almıyorum çocuğun kilosu iyi ama kontrole gittiğimde soracağım artık doktora

ben bilerek 20 den sonrasını aldım ocak annelerı oldugumuz ıcın kafası karısan var cunku bugun bunu anladım daha rahat olur onlar ıcınde
yaptim ama kaydederken tekrar birlesiyor olmuyor ben aksam duzenlerim artik onu bakarim neden olmuyor birlesiyor geri aksama tekrar bi duzenlicem

Selam arkadaslar valla bu cinsiyet konusu icime.kurt dusurdu simdi benim en son 16 haftalikken gitmistim gayette guzel gordu dr kiz demisti pazartesi detayliya girecegim 20+4 oluyorum soylerler heralde orda da zeynep kamile gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…