- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Yok canım onlarda hazır kullandım ama bilgim olsa mutlaka denerdim :)
Benim 2.çocuğum canım gönlümden bu şekilde geçti bakalım ne kadar yapabileceğiz
İnşallah düşünceniz faliyete geçer bizede ışık olursunuz çalısmayan birsürü anne vardır bunlardan biri benim dogumdan sonra devam ettirebilirseniz mutlaka tavsiyeleriniz bekliyorum canmEvet, orkide için duymuştum onu. Kullanmıyorum yıllardır .
Vallahi elimden geldiğince yavrumu uzak tutmaya çalışacam kimyasallardan. Şimdiki yıkanabilir bezler iyi görünüyor . Kullananlar memnun. Annelerimizin zamanındaki gibi değil. Ayrıca elimizin altında makinalarımız var . İstedikten sonra olur. Az özveri diyorum
Senin begendigin arabayı bi bebekte gördük gercekten görünüş olarak güzel görünüyordu kullanisini bilemem ama cogu araba internette albenisi çok canli görüyoruz bumuymuş yani o havalar diyoruz Bende bunu begendim canlıda gördük ama eşim rengini begenmediKızlar travel sistem araba almak istiyorum çok hoşuma gidiyor fakat çokda büyük paralar vermek istemiyorum ablam en iyisini almasına rağmen bozulunca korktuk. Ebebek te bir model var baya uygun acaba bu araba hakkında bilgisi olan varmı?
Çift yönlü ve travel arasında çok kararsız kaldım traveller çok daha güzel malesef fakat kullanış açısını bilemiyorum..
Bittimi ayrıntılın sonuç nedir cinsiyetinizi sormadan önce sagliginiz iyidir inşallahAyy bi 10 15 dk ya ben de detayliya girecegim...bana ayni bir kiz bir erkek dediler erkek diye dolaniyorum simdi kiz derse sok olurum
Öyle canım sende artık elindeki imkanları avantaja cevirirsin bebişe ona göre sıcK tutacak tulumlar kundaklar al bu ayı gorunumlu tulumlar oluyor bebis tam bi panda yavrusu gibi çokkk tatlı ve sıcak tutuyorda tavsiye ederim biz aldık bitaneCok sukur canim gercekten sanslisun ^^ esumun isleri boyle yok olarak devam ederse oda goturur ama oldumu da ilcede calisiyor zor yani benim
Bozma moralini hemen birşey çıkmaz İnşallah. Başka bilgi vermedi mi doktorun?Karnında parlaklık çıktı ya down sendromu ya gelişimi yavaş yada enfeksiyondanmıs. Çok moralim bozuldu
Kaç dogdugunun gerçekten bi önemi yok önemli olan dogumdan sonra nasıl besleye bildigimiz bi tanıdik dogum yapti 4kilo bebek dogdu ama ne fayda enfeksiyon kapmiş eridi gitti çocuk önce saglikKızlar bebeklerin kilosunu çok sorun etmeyin, büyük bebek zor doğuyor, bisürü dikiş atılıyor felan. Ama küçük bebek hem kolay doğuyor, hem de 1-2 aya kadar diğerlerini yakalıyor :) ilkinde bende kilo takıntısı yapıyordum, ama bu sefer 3,5 u geçsin istemiyorum
yok yok canım, şükür benim oğlum yoktu arabada, ve başka bi araba bana ön yandan çarptı o şekilde oldu kazaValla şehir bilmiyorum ama kahvehaneye girmişti beyaz bir Otomobil ile yanında da küçük oğlu vardi
bence çok mantıklı :) suyum gelince hastaneye koştuk, kayıtta biri vardı bana sıranızı bekleyin dediler. , bende sinirle burda doğurcam şimdi diye bağırmıştım :)) ama bebeğim 15 saat sonra doğduay korkma korkma oyle hemen şak dıye gelmıyor bebek helekı ılk bebekler de ,
Ben bzaen dıyorum Eşim askere gıdecek dogumdan onceye denk gelırse anneme gıderım fln dıye sakaryada oturyolar babam basınca 1bucuk saate gelıyor.Orda dogum baslasa babam benı bı bucuk saate yetıstırır dıyorum dusun Nasıl kafa ama
canım ben de hep öyle düşünmüştüm, geç gideyim de çok parmaklamasınlar diye :)) ama 39+5 te akşam gezerken suyum birden boşaldı, hastaneye gittik acil, açılmam 1 cm idi, dedim bırakın gideyim , bırakamayız dediler , 15 saat sonra oldu oğlum. Bu sefer de geç gitmek istiyorum ama 2. Olduğu için çabuk doğar diye korkutuyorlar bu sefer de. Nasip bakalım hiçbirşey planladığımız gibi olmuyor zatenSen maşallah pek rahatmişsin ama dedigin gibi artik herkezi seseryana aliyorlar suni sancı bile getiremiyor dogumu başlatmiyor bende aksine normal istiyorum sancim olsun sabredim sabredim dayanamicak duruma geldigimde hastaneye gidim hemen doguma alsınlar hastanede bile bekleme yapmıyim istiyorum allahm kimseyi hastane köselerinde bırakması sabah gidelim aksama taburcu olalim
benim arkadaşım da 4.200 doğurdu, 6 ay poposunun üstüne oturamadı, kuyruk sokumu zarar görmüş Doğumda. Ama mesela geçen eltim Doğum yaptı 35 haftalık 2300. Maşallah hem çok kolay oldu doğumu, hem de bebek hemen toparladı kendiniKaç dogdugunun gerçekten bi önemi yok önemli olan dogumdan sonra nasıl besleye bildigimiz bi tanıdik dogum yapti 4kilo bebek dogdu ama ne fayda enfeksiyon kapmiş eridi gitti çocuk önce saglik
Hiç planladıgın gibi gitmez zaten su insanı korkutuyor sen yine mantıklı olanı yapmisssin bende suyum gelse sanirdimki yetisemicem diye panik olurdum sen bebisi yine riske atma ne olur ne olmaz hastanedeki yerini alyok yok canım, şükür benim oğlum yoktu arabada, ve başka bi araba bana ön yandan çarptı o şekilde oldu kaza
bence çok mantıklı :) suyum gelince hastaneye koştuk, kayıtta biri vardı bana sıranızı bekleyin dediler. , bende sinirle burda doğurcam şimdi diye bağırmıştım :)) ama bebeğim 15 saat sonra doğduokadar çabuk olmuyomuş yanii
canım ben de hep öyle düşünmüştüm, geç gideyim de çok parmaklamasınlar diye :)) ama 39+5 te akşam gezerken suyum birden boşaldı, hastaneye gittik acil, açılmam 1 cm idi, dedim bırakın gideyim , bırakamayız dediler , 15 saat sonra oldu oğlum. Bu sefer de geç gitmek istiyorum ama 2. Olduğu için çabuk doğar diye korkutuyorlar bu sefer de. Nasip bakalım hiçbirşey planladığımız gibi olmuyor zaten
aslinda hepsini bulim ben bunun sayfada dursun bi bakayim ben ona20 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 140 günlük = 4 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz.
21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz.
21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.
22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz.
23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz.
24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz.
25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz.
25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.
26 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 182 günlük = 6 ay 2 günlük hamile oluyorsunuz.
27 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 189 günlük = 6 ay 9 günlük hamile oluyorsunuz.
28 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 196 günlük = 6 ay 16 günlük hamile oluyorsunuz.
29 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 203 günlük = 6 ay 23 günlük hamile oluyorsunuz.
30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz.
31 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 217 günlük =7 ay 7 günlük hamile oluyorsunuz.
32 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 224 günlük = 7 ay 14 günlük hamile oluyorsunuz.
33 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 231 günlük = 7 ay 21 günlük hamile oluyorsunuz.
34 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 238 günlük = 7 ay 28 günlük hamile oluyorsunuz.
34 hafta 2 günlük gebelik = 240 günlük = 8 aylık hamile oluyorsunuz.
35 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 245 günlük = 8 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.
bunu canım haftalarımız gectıkce ustten sılersın
evet canım, ben suyum geldiğini nsıl anlarım diye soruyodum herkese :) 1 lt kadar su birden boşalınca anladım :)) ama inş bu sefer Doğum anına kadar gelmez, çünkü o an doktor patlattığında Doğum daha kolay oluyormuşHiç planladıgın gibi gitmez zaten su insanı korkutuyor sen yine mantıklı olanı yapmisssin bende suyum gelse sanirdimki yetisemicem diye panik olurdum sen bebisi yine riske atma ne olur ne olmaz hastanedeki yerini al
hamilelikte kalp çarpıntısı çok normal bazı insanlar bunu daha çok hissediyor. yemeğini azaltman gerekiyor karnını fazla doyurmamalısın ve yağlı yemeklerden fazla tüketmemelisin. o zaman şikayetin azalır cnm :)Canım sorma ne çekiyorum o çarpıntıdan nefes alamıyormuşcasına evden balkona dışarı kaçmalar, kan hapına başladım dün sabah ve akşam 2 tane aldım, bi de kan yapıcı şeyler aldım organik keçiboynuzu pekmezi ve şekersiz organik nar suyu(ayni sirke gibi ıyy) şimdi de kan ilacımı aldım pekmezden falan yiyeceğim, çarş günü de kardiyolojide randevum var bakalım o ne diyecek ya da belki azalır o zamana kadar
21 haftalıkken gitmiştim 440 gr demişti hatta kilolu doğar bu bebek demişti her gün mutlaka kaşar peyniri beyaz peynir falan muz ceviz fındık yiyorum ve sebze yiyorum her gün meyve de tüketiyorum ama ben almıyorum çocuğun kilosu iyi ama kontrole gittiğimde soracağım artık doktoraBebeğin kilosu ne kadar ki eğer iyiyse telaş yapacak bişey yok. Protein ağırlıklı beslenmek bebeğe kilo aldırıyor. Bunun dışında muz, kaşar peyniri, tereyağı, pekmez ve bulgur pilavı da kilo aldırıyor hem sana hem bebişe:) deneyebilirsin:)
ben bilerek 20 den sonrasını aldım ocak annelerı oldugumuz ıcın kafası karısan var cunku bugun bunu anladım daha rahat olur onlar ıcındeaslinda hepsini bulim ben bunun sayfada dursun bi bakayim ben ona
yaptim ama kaydederken tekrar birlesiyor olmuyor ben aksam duzenlerim artik onu bakarim neden olmuyor birlesiyor geri aksama tekrar bi duzenlicemben bilerek 20 den sonrasını aldım ocak annelerı oldugumuz ıcın kafası karısan var cunku bugun bunu anladım daha rahat olur onlar ıcınde
tamam canım olmazsada artık ara ara paylasıım ben dogum ıznıne kadaryaptim ama kaydederken tekrar birlesiyor olmuyor ben aksam duzenlerim artik onu bakarim neden olmuyor birlesiyor geri aksama tekrar bi duzenlicem
kesın soylerler canım ayrıntılıda soyluyorlarSelam arkadaslar valla bu cinsiyet konusu icime.kurt dusurdu simdi benim en son 16 haftalikken gitmistim gayette guzel gordu dr kiz demisti pazartesi detayliya girecegim 20+4 oluyorum soylerler heralde orda da zeynep kamile gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?