2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Uzak olması kötü olmuş allah yardimcin olsun canim sıkı sıkı giyinin artik
o yönden biz sanslıyız saglıkocagı çok yakın birde kendi işimiz oldugu için eşim getirir götürür arabayla
Cok sukur canim gercekten sanslisun ^^ esumun isleri boyle yok olarak devam ederse oda goturur ama oldumu da ilcede calisiyor zor yani benim

Tesekkur ederim bilhilenfirdugun icin anlattigun gibi yapayim yoksa sin aylar daha zor olur ❣

Tesekkur eederım canım InsaAllah bu zamanlarda kazasız belasız gecer ❣

Valla gerekli mi gereksiz mi bende sorgulamaya başladım artık. Üni de yaptırdım ilk bakan doktor karnında bir parlaklık var hoca da görsün ama çok önemli değil dedi. Hocası bir geldi parlaklık karında değil sadece bağırsakta da var hemen kan testleri yapılsın ikili üçlü test sonuçları bakılsın bana hiç bişey anlatmıyor dinlemiyor iyice sinirlerim bozuldu gelip internetten öğrendim herşeyi

Cnim hayırdır İNŞALLAH kötü bişey yoktur.
Karnında ve bağırsağında parlaklık varmış neden olur ne tehlikesi var hiç bişey söylemeden yolladılar. Kendi doktorum hiç böyle bişey söylememişti. İnternetten bakıyorum ya bir enfeksiyondan ya down sendromu yada gelişim yavaş olduğundan yazıyor. Her türlüsü kötü bir sebepten

Soylemkşmıydım bılmıyorum meryem otu varmış sancıların basladı mı duaları var onu okuyup içince bebegın hemen doguverıyormus

Benim ki cok panik hastaneye yetistircem diye arabanin motorunu kucagina alacakti o derece

Bende bekliyorum valla ama kesin kiz dedi ayrintilida bakcaz artik dogunca anlariz

Kızlar travel sistem araba almak istiyorum çok hoşuma gidiyor fakat çokda büyük paralar vermek istemiyorum ablam en iyisini almasına rağmen bozulunca korktuk. Ebebek te bir model var baya uygun acaba bu araba hakkında bilgisi olan varmı?
Çift yönlü ve travel arasında çok kararsız kaldım traveller çok daha güzel malesef fakat kullanış açısını bilemiyorum..

Eklentiler

• Screenshot_20180908-120425.webp
    10 KB · Görüntüleme: 68
Aynen oyle ama su durum bni rahatsiz ediyo ilk gittim kiz dediler kiz dedim sorana sonra erkek dediler erkekmis dedim dun ayrintili usg de kiz diyince icime bi suphe dustu ne ki cinsiyeti diye artik kesindir dediler insallah kesindir
Ayy bi 10 15 dk ya ben de detayliya girecegim...bana ayni bir kiz bir erkek dediler erkek diye dolaniyorum simdi kiz derse sok olurum

Ben de bunları çok beğeniyorum ama çocuk ayaklarını uzatacak büyüklüğe geldiğinde o metal kısım ayaklarına zarar verecek diye düşündüm . Küçük geldi bi de gözüne. Peg perego bebek arabası beğendik Ama fiyatı

gelınımız aldı yegenım ıcın canyon modelı degıl ama baby plusun kuması farklı olan aynı bun benzerı bı modelı aldı yegenım 5 aylık letgoda satmayı dusunuyor puset alcam dıyor hıc kullanıslı degıl bıyere goturemıyorum ana unıte kucuk dıyor daha sımdıden banada ozellıkle dıyor abla travel alma kolay kapanabılen guzel bırsey al dıye zaten kıs bebegı olacak dısarı cıkacagı vakıtlerde buyumus olur dedı bende suan kraft pocket, ve kraft cabın var aklımda ama henuz ınceleyemedım

Benim 2.çocuğum canım gönlümden bu şekilde geçti bakalım ne kadar yapabileceğiz

Bebeğin kilosu ne kadar ki eğer iyiyse telaş yapacak bişey yok. Protein ağırlıklı beslenmek bebeğe kilo aldırıyor. Bunun dışında muz, kaşar peyniri, tereyağı, pekmez ve bulgur pilavı da kilo aldırıyor hem sana hem bebişe:) deneyebilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…