Cok sukur canim gercekten sanslisun ^^ esumun isleri boyle yok olarak devam ederse oda goturur ama oldumu da ilcede calisiyor zor yani benimUzak olması kötü olmuş allah yardimcin olsun canim sıkı sıkı giyinin artik
o yönden biz sanslıyız saglıkocagı çok yakın birde kendi işimiz oldugu için eşim getirir götürür arabayla
Tesekkur ederim bilhilenfirdugun icin anlattigun gibi yapayim yoksa sin aylar daha zor olur ❣Çağrı Gülümser’e yazmıştım yemeni azalt çay kahve tüketme dedi dün akşam yemek yemedim geçiştirdim meyve falan meyve yemeden kan hapımı da aldım erken saatte 7 falandı ondan sonra bişiy yemedim sadece su içerek günü tamamladım ama çok rahat ettim
Tesekkur eederım canım InsaAllah bu zamanlarda kazasız belasız gecer ❣Günaydın,,kızlar haftayı ay olarak hesaplarken buna dıkkat edın, coğumuz bunu karıstırıyoruz,hesaplama yaparken yanlıs soyluyoruz.ETrafımızdakılere hafta soyluyorsun kac ay yanı dıyorlar.Aslında en guzelı hafta olarak takıp etmek ama sımdı tam ne kadarlık hamıleyım dıye dusunuyorsanız aşağıyı inceleyin.Ben suan 21+2 yim yarın tam 5aylık oluyorum mesela
***********************************************************************************
20 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 140 günlük = 4 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz.
21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz.
21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.
22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz.
23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz.
24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz.
25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz.
25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.
26 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 182 günlük = 6 ay 2 günlük hamile oluyorsunuz.
27 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 189 günlük = 6 ay 9 günlük hamile oluyorsunuz.
28 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 196 günlük = 6 ay 16 günlük hamile oluyorsunuz.
29 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 203 günlük = 6 ay 23 günlük hamile oluyorsunuz.
30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz.
31 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 217 günlük =7 ay 7 günlük hamile oluyorsunuz.
32 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 224 günlük = 7 ay 14 günlük hamile oluyorsunuz.
33 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 231 günlük = 7 ay 21 günlük hamile oluyorsunuz.
34 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 238 günlük = 7 ay 28 günlük hamile oluyorsunuz.
34 hafta 2 günlük gebelik = 240 günlük = 8 aylık hamile oluyorsunuz.
35 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 245 günlük = 8 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.
36 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 252 günlük = 8 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.
37 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 259 günlük = 8 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.
38 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 266 günlük = 8 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.
38 hafta 4 günlük gebelik = 270 günlük = 9 aylık hamile oluyorsunuz.
39 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 273 günlük = 9 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.
40 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 280 günlük = 9 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz.
aklıma gelenlerı etıketlıyorum :)
@edosko @matrushcibi35 @Sevimlipanduf @bsebse A aurora_z @anneveoglusu Nurkuzusu @tanem-tane20 F Fobia @zet193 @skelebeks
Hayırlı olsun canım benimde oğlum olucak inşaAllah aramızda 1gün varmışsonunda bi oğlumuz olacağını öğrendim büğünn
Valla gerekli mi gereksiz mi bende sorgulamaya başladım artık. Üni de yaptırdım ilk bakan doktor karnında bir parlaklık var hoca da görsün ama çok önemli değil dedi. Hocası bir geldi parlaklık karında değil sadece bağırsakta da var hemen kan testleri yapılsın ikili üçlü test sonuçları bakılsın bana hiç bişey anlatmıyor dinlemiyor iyice sinirlerim bozuldu gelip internetten öğrendim herşeyiBen şu ayrıntılı işine biraz kızıyor ya hem anne karnında hiç bişey yapamıyorlar .sadece çocukta su var diyorlar.artik dogurana kadar dokuz doguruyorsun.biseyde yapamiyorsun
Tabi insallah kötü bişey yoktur canım sende
amin amin canım ınsallahhh :)Tesekkur eederım canım InsaAllah bu zamanlarda kazasız belasız gecer ❣
Karnında ve bağırsağında parlaklık varmış neden olur ne tehlikesi var hiç bişey söylemeden yolladılar. Kendi doktorum hiç böyle bişey söylememişti. İnternetten bakıyorum ya bir enfeksiyondan ya down sendromu yada gelişim yavaş olduğundan yazıyor. Her türlüsü kötü bir sebeptenCnim hayırdır İNŞALLAH kötü bişey yoktur.
Karnında parlaklık çıktı ya down sendromu ya gelişimi yavaş yada enfeksiyondanmıs. Çok moralim bozulduİnşallah kötü bir şey yoktur.
Benim ki cok panik hastaneye yetistircem diye arabanin motorunu kucagina alacakti o dereceayy amanın benımkıde rahat olacak sanırım esım nabza gore serbet verır herhalde bılmıyorum kı hıc ya o guner gelsın gorcezsezeryana falan gıreersem kesın hüngür hüngür ağlayarak gırerım herkesıde aglatırım gıbı gelıyor
Cok iyi bir doktor ve cihazı da cok guzllÇok tatlı ya ayrıntılıda cinsiyet konusunda pek yanılma olmadıgı hakkında yorumlar okumuştum tabi doktorun ve cihazininda önemi çok canm
Doğana kadar emin olamayız sanırım. Bize de önce erkek sonra kız dediler . Geçen erkek gibi göründü bana. Duygu karmaşası. Oda yapmaktan korkar oldum. Yapma zaten diyorlar.
Kasıma kadar beklerim odası için. Her muayenede de sorarım.
Ayy bi 10 15 dk ya ben de detayliya girecegim...bana ayni bir kiz bir erkek dediler erkek diye dolaniyorum simdi kiz derse sok olurumAynen oyle ama su durum bni rahatsiz ediyo ilk gittim kiz dediler kiz dedim sorana sonra erkek dediler erkekmis dedim dun ayrintili usg de kiz diyince icime bi suphe dustu ne ki cinsiyeti diye artik kesindir dediler insallah kesindir
Ben de bunları çok beğeniyorum ama çocuk ayaklarını uzatacak büyüklüğe geldiğinde o metal kısım ayaklarına zarar verecek diye düşündüm . Küçük geldi bi de gözüne. Peg perego bebek arabası beğendik Ama fiyatıKızlar travel sistem araba almak istiyorum çok hoşuma gidiyor fakat çokda büyük paralar vermek istemiyorum ablam en iyisini almasına rağmen bozulunca korktuk. Ebebek te bir model var baya uygun acaba bu araba hakkında bilgisi olan varmı?
Çift yönlü ve travel arasında çok kararsız kaldım traveller çok daha güzel malesef fakat kullanış açısını bilemiyorum..
gelınımız aldı yegenım ıcın canyon modelı degıl ama baby plusun kuması farklı olan aynı bun benzerı bı modelı aldı yegenım 5 aylık letgoda satmayı dusunuyor puset alcam dıyor hıc kullanıslı degıl bıyere goturemıyorum ana unıte kucuk dıyor daha sımdıden banada ozellıkle dıyor abla travel alma kolay kapanabılen guzel bırsey al dıye zaten kıs bebegı olacak dısarı cıkacagı vakıtlerde buyumus olur dedı bende suan kraft pocket, ve kraft cabın var aklımda ama henuz ınceleyemedımKızlar travel sistem araba almak istiyorum çok hoşuma gidiyor fakat çokda büyük paralar vermek istemiyorum ablam en iyisini almasına rağmen bozulunca korktuk. Ebebek te bir model var baya uygun acaba bu araba hakkında bilgisi olan varmı?
Çift yönlü ve travel arasında çok kararsız kaldım traveller çok daha güzel malesef fakat kullanış açısını bilemiyorum..
ahahaha o da ıyıymıs keske o anı kamerlara kaydetseelerBenim ki cok panik hastaneye yetistircem diye arabanin motorunu kucagina alacakti o derece
Benim 2.çocuğum canım gönlümden bu şekilde geçti bakalım ne kadar yapabileceğizYıkama planları yapan arkadaşların ilk bebekleri galiba insan sagligi için herşeyinyapmak istiyor ama iş başa düstumu zor sabah kahvalti bulaşikları aksama kalan mi ararsin uykusuzluktan bir gozu kapalı bebegi sallayanmı buna temizlik bulaşık ütü eve gelen misafiri agirla falan ya benim gözümde çok büyüyor bu işler şuan bile zorlaniyorum temizlik konusunda
dogumdan sonra hala yıkamayı düsünüyorlarmı sormak lazim Ama taktir ettim yapamasalar bile düşuncesi bile güzel
Bebeğin kilosu ne kadar ki eğer iyiyse telaş yapacak bişey yok. Protein ağırlıklı beslenmek bebeğe kilo aldırıyor. Bunun dışında muz, kaşar peyniri, tereyağı, pekmez ve bulgur pilavı da kilo aldırıyor hem sana hem bebişe:) deneyebilirsin:)Kızlar ilk sayfaya kilo takibine baktım biraz rahatladım ama aklıma takıldı yine geçen sağlık ocağına gitmiştim orda ilk haftalarda 66 kilo gelmiştim 23. Haftada 67 geldim sadece bir kilo almışsın dedi beslenmene dikkat etmiyor musun dedi ebe canım sıkıldı bendimde doktorum çocuğun kilosuna falan herşeye iyi demişti benim kiloma da bir şey demedi bir kilo iyi falan dedi siz ne yiyip içiyorsunuz ya bu kilo alanlar falan ben kilo almak istiyorum ama alamıyorum canım sıkılıyor
Zaten tebrik ettik yukaridada canim maşallah digerlerindede yikayabildiniz mi bundamı deneyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?