2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaa kilo demeyin siz çoğunuz tüy sikletsiniz kilo 80-90-100 dür. Ben 84 kilo ile basladim 90 ni vurdum Allah sonumu hayır etsin sherkin karısı prenses fiona gibi olacağım doğuma giderken boyuna enine Allah muhafaza
Al benden de o kadar. 92yle basladim 96 yim. Doktorum 100le doguma gitmemi istiyor daha cok bekler

Sen abur cubur ekmek yemezsen zaten kilo almazsın . Ben hamile kalmadan önce 73 ten 63 e diyet yaparak 3 ayda indim. karatay diyetinde ekmek pirinç makarna şeker yok ama yumurta et balık doyana kadar meyve sabahları yeniyor yiyerek kilo veriyosun . Zaten çok sağlıklı beslendigim icin süpriz bebişim geldi bence. Ama 1.5 aydan sonra çok tiksintim olduğu için yiyebildigim herşeyi yedim.son ayda tiksinmem azalinca 3 kilo bir anda geldi keşke hamilelikte karatay diyetine devam edebilseydim senin gibi kilo almazdım zaten hamileliklerimin hepsinde yarı dünya sivri bir göbeğim oluyor şimdiden korkuyorum

Yok ben değildim canım. Ben eskiden de böyle yiyodum da kilo almıyodum. Şimdi işler degişti :) herkesin bünye farklı oluyo demek ki
Öyle oluyormuş demekki bunada şükür ki şanslisin kilolu biri degilmissin bakalim doguma kaçar kilo girecegiz aşa yukari kilolarimiz ayni arasira haber ver kilodan bebisin kaç kilo bu arada pardon gram

Gunaydin hayirli cumalar arkadaslar doktora gidecek olanlara hayirli haberlele gelin insallah. Ben pazartasi girdim ama birkac organi detayli goremedi tekrarini istedi bendeki stres daha bitmedi acikcasi

Ay hiç deme 158 le popo bi yandan fırladı göbek yani bebek bi yandan şimdi böyleyim daha 4 ay var yuvarlancam heralde aldıgım kilo 4 şimdilik

şimdilik 4 kilo nolucak:) 10 kiloyu geçiyorum ben:) ben de yuvarlanarak hacıyatmaz gibi dolanıcam herhalde diyorum:) daha 4 ayda bi 10 kilo daha alırsam 20 kiloyla kapatıcam. ana olucam da dev anası dediklerinden herhalde:))

bu arada göbekler büyüdükçe yatması kalkması da zorlaşıyor. hamile yastığı kullanan var mı aranızda, memnun musunuz?

Öyle oluyormuş demekki bunada şükür ki şanslisin kilolu biri degilmissin bakalim doguma kaçar kilo girecegiz aşa yukari kilolarimiz ayni arasira haber ver kilodan bebisin kaç kilo bu arada pardon gram

Bakalım kaç kilo olcaz haber ederim tabii bebiş şu anda kaç oldu bilmiyorum ama en son 21+2 iken 466 gramdı. Hala kilosu boyu bi hafta önden gidiyo

Kadın doğum doktoruna danışmadan kullanma canım uzman doktorun yaklaşımı daha farklı olur belki testi tekrarlar geçmiş olsun

tek seferlık kullanılanlardansa kullan canım ben kullandım yani

depresif polyanna doktoruna tl ac canim o onermedikce icme ilacin ismini soyle banada aile hekimi ilac yazdi doktoruma sormadan icmedim doktoruma sordum icebilirsin deyince iciyorum banada kalsiyum yazmis

Hepinize teşekkürler kızlar.internette uzun uzun araştırdım ve ilacı içtim ama geçmedi galiba.simdilik bol bol su içiyorum.haftasonu da geçmezse pazartesi hastaneye gidecem.enfeksiyon çok önemli hamilelikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…