Normal normal annelık dıyelım ıcımızde can tasıyoruz kızzz uzuntu hormonu dıye bısey vat mı bılmıyom varsa o artıyordurAma ben çok ağlak bir insanım ya sürekli gözlerim doluyor niye böyle oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal normal annelık dıyelım ıcımızde can tasıyoruz kızzz uzuntu hormonu dıye bısey vat mı bılmıyom varsa o artıyordurAma ben çok ağlak bir insanım ya sürekli gözlerim doluyor niye böyle oldum![]()
Hele dün kına da kuzenime kına yakılıyor gören ben yeniden gelin oluyorum sanır ben başladım ağlamaya gelinden önceNormal normal annelık dıyelım ıcımızde can tasıyoruz kızzz uzuntu hormonu dıye bısey vat mı bılmıyom varsa o artıyordur![]()
Yok dr nırmal dıyorbana gore zayıf
![]()
e kuzum bunun neyı az Allah askına programda bıle 24 haftalık 630 gram vermıs ortalama kendını bosyere sıkma yanı24 haftalık680 gram
merhaba kızlar dün biraz yoğun bır gün gecırdık yagmurdu camurdu doktordu derken bırazda gezındık yoruldum ama iyi geldi, ayrıntılımıza girdik.Sol böbreğimiz biraz büyük çıktı ama erkek bebeklerın bır cogunda gorulebılıyormus cokta onemlı degıl yınede doktorun takıp etsın dedı. 28 cm 537 gram olmus minik oğluma maşşallahh :) :) yüzümüzü cok göstermek istemedik ama tek bir kare yakalayabıldık çok sükür ki :)
Uzaga gıdıyor olsa barı oyle derdın ınsanlaraHele dün kına da kuzenime kına yakılıyor gören ben yeniden gelin oluyorum sanır ben başladım ağlamaya gelinden önce![]()
Cok kılolu ıyı bısey degıl cok zayıfta ıyı bısey degıl ama ben erken dogumdan korkuyorum da ondan hemen kılo almasını ıstıyorumhee iyi o zaman yaaa.bende ole dusunmustum ama dr banada normal dedi.
Aslinda ole dusunmem gobegimin minikliginden.biri olumsuz yorum yapsa etkileniyorum. Ay kucukmu acaba buyumedimi vs diye...![]()
TAKıp ettıgın baska bır sıte var en az benımkının kılosu ben de 8-9kılo aldım cocuga hıc yaramıyor yaramamıse kuzum bunun neyı az Allah askına programda bıle 24 haftalık 630 gram vermıs ortalama kendını bosyere sıkma yanı
Canım benim titizse yardımcı olsun o zaman erkek gücü kadın gücünden daha iyi zaten bizim kadar yorulmuyorlar bile. Kalksın kendi temizlesin sakın aman yorma kendini. Bizim evde de gerginlik oldu bi kaç kez eşime dedim oflayıp puflayacaksan temizlik için yardımcı birini bulursun. Ben hamile olmadan önce hem çalışıp hem ev temizliyordum şimdi hem çalışıyorum hem hamileyim akıllı düşün şikayetlenirken dedim. İnsan utanır şikayet etmeye söylenmeye bide erkeksin kadından daha güçlü erkekler daha az yoruluyorlar dedim. Umrumda olmaz valla beğenmeyen eline toz bezini alsınHaklısın zor bir gebelik yaşıyorum sadece üstten yapıyorum dip köşe girmedim hiç ablam gelir bazen yardıma ben öyle ay yoruldum karnıma ağrı girdi denilecek şekilde iş yapmıyorum eşim çok titiz hep konuşurdu oda sustu mecburen bikaç düştükten sonra şimdi de bişey olmasın diye çok dikkat ediyoruz
Bende okumuştum muz ve kaşar peynir inanılmaz kilo aldırıyormuş. Ben hem muz yiyorum hem muzlu süt içiyorum zaten kaşarı çok tüketirim normalde ama bu aralar pek aram yok .. haftaya kontrolum var meraktayım kaç gram çıkcakGünaydın güzel anneler :) internetteki hamile sayfalarında görmüştüm.bebege kilo aldıran şeyler kaşar peyniri,muz ve nesquik miş.ben şu anda pek takılmıyorum.son haftalarda az olursa normale göre,doktor az derse o zaman takviye yaparım.fazla kilolu olması da iyi değil.
Bu arada benim de en büyük korkum erken doğum.bu düşünceyi kafamdan nasıl atarım bilmiyorum.kafamda hep kötü senaryolar dönüyor.
O zaman idrar yolu enfeksiyonun var kuzum lökosit 5-6 üstüne ilaç veriyorlar monurol saşe verirler belki antibiyotikte verebilir, benim 6 lökosit ve bol bakteri çıkmıştı doktor hem bakteri hem lökosit olduğu için antibiyotikte kullanmamın uygun olacagını söylemişti sonrasında testi tekrarladı bakteri çıkmado lökosit 3 çıktı sadece bol su içmemi söyledi 5 in altı için su içmek yeterli demişti25kuzum
Günaydın güzel anneler :) internetteki hamile sayfalarında görmüştüm.bebege kilo aldıran şeyler kaşar peyniri,muz ve nesquik miş.ben şu anda pek takılmıyorum.son haftalarda az olursa normale göre,doktor az derse o zaman takviye yaparım.fazla kilolu olması da iyi değil.
Bu arada benim de en büyük korkum erken doğum.bu düşünceyi kafamdan nasıl atarım bilmiyorum.kafamda hep kötü senaryolar dönüyor.
Kaçinci haftada kaç geldiki üzülme son ay alir çok kiloyada gerek yok rahat dogurabilecegimiz bisey olsunKıyaslama yapıyorumsımdılık zayıf dıyım ozaman
![]()
Anladim benimkisi baya var ozaman saglikocagindaki doktor ilaç verecekti bende pazartesi randevm var dedim tamm ozaman doktorun. Versin dedi bisey olmaz dimi ozamana kadar dedim yok bisey olmaz bol su iç dediO zaman idrar yolu enfeksiyonun var kuzum lökosit 5-6 üstüne ilaç veriyorlar monurol saşe verirler belki antibiyotikte verebilir, benim 6 lökosit ve bol bakteri çıkmıştı doktor hem bakteri hem lökosit olduğu için antibiyotikte kullanmamın uygun olacagını söylemişti sonrasında testi tekrarladı bakteri çıkmado lökosit 3 çıktı sadece bol su içmemi söyledi 5 in altı için su içmek yeterli demişti
Bende okumuştum muz ve kaşar peynir inanılmaz kilo aldırıyormuş. Ben hem muz yiyorum hem muzlu süt içiyorum zaten kaşarı çok tüketirim normalde ama bu aralar pek aram yok .. haftaya kontrolum var meraktayım kaç gram çıkcak![]()
O zaman idrar yolu enfeksiyonun var kuzum lökosit 5-6 üstüne ilaç veriyorlar monurol saşe verirler belki antibiyotikte verebilir, benim 6 lökosit ve bol bakteri çıkmıştı doktor hem bakteri hem lökosit olduğu için antibiyotikte kullanmamın uygun olacagını söylemişti sonrasında testi tekrarladı bakteri çıkmado lökosit 3 çıktı sadece bol su içmemi söyledi 5 in altı için su içmek yeterli demişti
Merhaba canım hayırlı güzel haftasonı olsun hepimize inşaAllah.
Merak ettim nesquik süte koyduğumuz kakao mu acaba yoksa mısır gevrekleri vardı onlarmı? Bilgi için teşekkür ederim
Fazla düşünmemek gerek, bende korkuyorum inanki.. Gebelikten önce arkadaşlarım vardı hamile bakıp derdimki nekadar güzel rahat keyifli bir dönem. Hamd olsun yine rahatımız yerinde lakin ilk aylar düşük korkusu şimdi de erken doğum korkusu.. Herkesin bildiği çok iyi bildiği birşey var hatta,.. Bunu duymak beni sadece rahatlattı yani hatırlatıyorum kendime sık sık.. Herkesin doğacağı ve öleceği gün kaderde şaşmazmış ya Rabbim bebişlerimizi vaktinde nasio etsin ve uzun bereketli hayırlı ömürler versin..
Bir olumsuz görünen arkadaşımın başına gelen olayı paylaşmak istiyorum birde..
Doğum yaptı yurt dışında arkadaşım.. 28haftasına yeni girmişti.. Fakat bebişi çok sağlıklı ve hızla kilo alıp büyüyor yaşatan Rabbim yaşatıyor inşaAllah biz iyi düşünelim iyi olsun herşey hepimiz için
Aynen canım 2-3 litre su mutlaka içmelisin hergünAnladim benimkisi baya var ozaman saglikocagindaki doktor ilaç verecekti bende pazartesi randevm var dedim tamm ozaman doktorun. Versin dedi bisey olmaz dimi ozamana kadar dedim yok bisey olmaz bol su iç dedi