2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
:super: hee iyi o zaman yaaa.bende ole dusunmustum ama dr banada normal dedi.
Aslinda ole dusunmem gobegimin minikliginden.biri olumsuz yorum yapsa etkileniyorum. Ay kucukmu acaba buyumedimi vs diye... :KK23:
Benim de gobegim minnakcik :) ama annemde doguma kotla gitmis ip baglayip ic karni genismis baya pek cikmamis muhtemel ona cektim:) bende cok dusunuyorum bunu ama hareketlerinin artisi cok daha fazla hissetmek vs olumca cok sukur buyuyo galiba diyorum. Bide benim plasentada bant cikti. Cok onemli bisey degil belki bebekte gelisim geriligi olabilir diye bi durumum var

Kızlar kakao kalsiyumu bağlar yani bağırsaklarınızdan emilimini engeller ondan sütü kalsiyum almak amaçlı içiyorsanız o şekilde içmenizin bi faydası olmaz tadını sevdiğiniz içinse ona bişey diyemem bu yüzden varsa küçük çocuklarınıza filanda sade vermeye çalısın

Kızlar kakao kalsiyumu bağlar yani bağırsaklarınızdan emilimini engeller ondan sütü kalsiyum almak amaçlı içiyorsanız o şekilde içmenizin bi faydası olmaz tadını sevdiğiniz içinse ona bişey diyemem bu yüzden varsa küçük çocuklarınıza filanda sade vermeye çalısın
cnim senin kaç haftalık oldu? gerçi takvimde yazıyor ama)) hareketleri nasil bebeginin?

cnim senin kaç haftalık oldu? gerçi takvimde yazıyor ama)) hareketleri nasil bebeginin?
Bugun 20+5 olduk canım, her gün hissediyorum bikaç kez ama öyle uykularımdan filan uyandırmıyo veya burda bazı arkadaşlar diyor ya tekme atıyo irkiliyorum diye benimki öyle değil hala pıt pıt şeklinde, sürekli hareket etmiyo heralde diyodum ama detaylı ultrasonda ekranda yarım saat sürekli kıpır kıpırdı ama ben hissetmedim demek ki ben hala çok hissedemiyorum

Kızlar bazılarınıza çok kızıyorum. Yok temizlik yaptım yok bilmem ne yaptım. Ya 9 ay da yapmayıverin yormadan öylesine yavaşça bir ev silin süpürün wc banyo domestoslayın yıkayın bitti gitti. Napıosunuz da kanama gelecek kadar?? Canınızın kıymeti yok bebeğinizi düşünün bari. Ben hamile kaldığımdan beri 2 kez ev süpürdüm o da üstün körü. Onun dışında eşim yardımcı oluyor o olmasa maddi olarak sıkışsam da bi yarım günlü yardımcı alırdım hani. Canımızdan kıymetli mi! Hele ki canımızın içinden..
Çok doğru diyorsun ben 15 tqe bir yarım gün ayda bir tam gün kadın alıyorum kaybetme korkusu yaşadım Allah korusun tekrarından

Kaçinci haftada kaç geldiki üzülme son ay alir çok kiloyada gerek yok rahat dogurabilecegimiz bisey olsun
24 haftalıkken 680 gramdı su 2bucuk kılıyu gecse rahatlarım ılk gebelıgımde bobrek rahatsızlıgı cekıp 8.ayımda cocugu dogurcaktım yıne aynı sey olursa dıye koruyorum cok zayıf oldu mu bakılması zor oluyor kuveZede alıyorkar

Kızlar az once sokakta oturuyordum kalktıgımda gıc bela yurudum ayaklarım cok zor tuttu neden olabılır sız bılıyır musunuz

Hanımlar benım bebıs zayıf InsaAllah cok zayıf dogmaz :KK1:
pozitif dusunelim kizlar m etmeyin insallah sag salim alicaz kucagimiza muz kasar pekmez kilo aldirirmis hergun 1 tane muz yiyorum kasarida kahvaltilarda pekmezide severim arada lifli gidalar tuketiyorum ki o dengeliyo kabiz olmami engelliyo ve bol su

Kızlar az once sokakta oturuyordum kalktıgımda gıc bela yurudum ayaklarım cok zor tuttu neden olabılır sız bılıyır musunuz
kramptir o canim

pozitif dusunelim kizlar m etmeyin insallah sag salim alicaz kucagimiza muz kasar pekmez kilo aldirirmis hergun 1 tane muz yiyorum kasarida kahvaltilarda pekmezide severim arada lifli gidalar tuketiyorum ki o dengeliyo kabiz olmami engelliyo ve bol su

kramptir o canim
Agrı olmadı ama yınede kramp mı oluyor ? Acıkmıstım da hemen gelıp yemek yedum

valla bende biliyorum duydum muz kaşar peynir pekmez , her sabah 1 kasık pekmezde efsane dıyorlar kansızlık ıcınde bırebır kaşar da öyle diyolar. Ben muz tüketiyorum ama sırf kılo alsın dıye değil işyerinde benı en tok tutan meyve o oluyor 3 gün falan yiyorum haftada genelde ama bu zamanlardan sonra bebıs daha hızlı buyumeye baslıcakmıs bu haftada ve bız annelerın de ıstahları daha artacakmıs aman dıkkat :D

Back
X