2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım Allah korusun başka bir problem daha olsa sorun olabiliyormuş ama tek başına bişey ifade etmez deniyor,bizde de kist çıktı insan korkuyor tabi Allaha emanetler bize de doktor diger hersey normal endişe etmeyin diyor ama kafamıza takılıyor yine de seni anlıyorum
Aynen cnm ya söz konusu minicik canlar olunca insan düşünmeden edemiyor ama çok şükür rahatladım kendi Dr umla da konusunca

Ya onların sıkıntısı şu. Adam çocuklarına tahammül edemiyor ve bir gece şahit oldum çıkar şunları şurdan dedi kadın cocukları balkona çıkardı kapıları kapattı. Yani kocası rahatsız olmasın uyusun diye biz uyuyamıyoruz. Sürekli saatlerce ağlayan çocuğa da yazık bir çocuk neden o kadar uzun ağlar demek ki bir sorun var. Gündüzleri de böyle balkona atıyor ev işini yapıyor kadın cocuklar ağlıyor. Sonra balkona çıkıp dövüyor. Dövdüğü cocuklarda el kadar hele biri yeni yürümeye başlamış
Işte gelde boylelerinin agzını burnunu kırma şerefsiz pislikler küçücük çocuklara verdikleri eziyete bak. Ben senin yerinde olsam birdaha bu durum olduğunda polisi aradığımda çocuklarda eziyet ediyorlar derim sosyal hız. Kur. Gelir inceleme yapar işte insan annesini babasını seçemiyor malesef. Allah sana sabır versin arkadaşım.

Göğüslerim çok dolgunlaşmış ve sertleşmişti. Az önce farkettim ki yumuşamış ve şişliği inmiş sanırım. Normal mi bu acaba :KK43: sanki eski göğüslerim geri geldi çok tuhaf
O zaman zaman değişir bende öyle hissediyorum ama bebek vurunca herşey yolunda diyorum.cok dinliyoruz kendimizi ondan.stres yapma canım bebiş hareket ediyorsa sorun yok

Aynen bende senin gibi düşünüyorum canım. Kasim-Aralik gibi başlarım eksikleri tamamlamaya... Oğlumdan kalan kıyafetlere baktıktan sonra tabii. Deneyimli bir anne olarak bebek bezi olarak ne düşünüyorsun canım?
Bende ekimi bekliyorum henüz hiç bişey almadım.bazen panik yapıyorum acaba çok mu rahat davranıyorum .okadar şey bir anda masraflı olur , yetiştirmi?ama garip bir rahatlığım var.

Ya onların sıkıntısı şu. Adam çocuklarına tahammül edemiyor ve bir gece şahit oldum çıkar şunları şurdan dedi kadın cocukları balkona çıkardı kapıları kapattı. Yani kocası rahatsız olmasın uyusun diye biz uyuyamıyoruz. Sürekli saatlerce ağlayan çocuğa da yazık bir çocuk neden o kadar uzun ağlar demek ki bir sorun var. Gündüzleri de böyle balkona atıyor ev işini yapıyor kadın cocuklar ağlıyor. Sonra balkona çıkıp dövüyor. Dövdüğü cocuklarda el kadar hele biri yeni yürümeye başlamış
Ay sabah sabah içim parçalandı ben sesimi yükseltsem saatlerce vicdan yapıyorum bebek dövmek ne ya :( boşa demiyorlar Allahın verdiği de vermediği de imtihan diye nasıl verecekler hesabını acaba

Kızlar günaydın, bayadır giremedim. Benim ayaklarım şişmeye başladı bu hafta. Herkes çok erken başladı diyor. Ayakta elde şişme yaşayan var mı?
Benim ayaklarımda da olmuştu canım. Fazla ayakta kalmamaya dikkat et ve her fırsatta ayaklarını yukarı kaldırarak dinlen. Kalp seviyesinin üzerine. Tabi bir de tuzu azaltmak lazım. Ben bu şekilde şişliklerin inmesini sağladım.

Vallahi boyleleride cocuk sahibi oluyor iste tutamuyorlar biyerleri cocuk oluncada sustur sunu polis cagir basedemiyosan birkac sikayete para cezasi veriyolar annemlerin orda da vardi bi bagirtilari bitmiyordu birdir ikidir para cezasi yiyince sus pus oldular

Göğüslerim çok dolgunlaşmış ve sertleşmişti. Az önce farkettim ki yumuşamış ve şişliği inmiş sanırım. Normal mi bu acaba :KK43: sanki eski göğüslerim geri geldi çok tuhaf
Benimkide öyle canim ilk baslarda sertti simdi eskisi gibi yumuşakligi ve buyume olmadı benim gogusler kucuktu halen daha kucuk hiç hamile gogusu gibi degil

Kızlar canım çok sıkkın ben pazar günleri bile çalışan biriyim. İnanın işe 8de gidip akşam yeri geliyor 9da evde oluyorum.. Arka bloktaki kadın 2 cocuğunu 2 senedir balkona çıkarıp ağlatıyor sırf eşi uyanmasın diye. Bu havada klima da açılmıyor zaten klimadan nefesim daralıyor... illa kapı pencere açmak zoruda kalıyoruz ya da yanıyoruz sıcaktan. Hadi açmadık diyelim yine ses geliyor çünkü çocuk çığlıkar atarak ağlıyor. Gündüzleri de böyle.. İnsanlar nasıl bişe demiyorlar anlamıyorum. İnanın abartmıyorum gece 1den sabah 6 ya kadar cocuk hiç susmadı. Bu her gün böyle ama herrr güüün. Gecen yıl da kriz geçirip bağırıp çağırmıştım bugün de dayanadım eşim zor tuttu. 1 saattir dön dön uyuyamadım.. Zaten stresli bi işim var uyku problemi çekiyorum zorla uyuyorum.. mideme ağrılar girdi sinirden stresten ne yapabiliriz bilmiyorum. Arsızlığın bu kadarı ..Çare arıyorum kavga etmemek için ama ilerde bebeğim bu sorumsuz insanların cocukları yüzünden uyanırsa cinnet geçiririm sanırım ortalık ayağa kalkar zor tutuyorum kendimi
Kadın eşine saygı duymayı biliyor balkona çıkarıyor rahatsız olmasın diye ee siz ne olacaksınız? Ben kesinlikle konuşur uyarırdım bütün gece uyuyamayıp sinirlenip bebeğime stres yaşayacağıma o stres yaşasın

Kızlar canım çok sıkkın ben pazar günleri bile çalışan biriyim. İnanın işe 8de gidip akşam yeri geliyor 9da evde oluyorum.. Arka bloktaki kadın 2 cocuğunu 2 senedir balkona çıkarıp ağlatıyor sırf eşi uyanmasın diye. Bu havada klima da açılmıyor zaten klimadan nefesim daralıyor... illa kapı pencere açmak zoruda kalıyoruz ya da yanıyoruz sıcaktan. Hadi açmadık diyelim yine ses geliyor çünkü çocuk çığlıkar atarak ağlıyor. Gündüzleri de böyle.. İnsanlar nasıl bişe demiyorlar anlamıyorum. İnanın abartmıyorum gece 1den sabah 6 ya kadar cocuk hiç susmadı. Bu her gün böyle ama herrr güüün. Gecen yıl da kriz geçirip bağırıp çağırmıştım bugün de dayanadım eşim zor tuttu. 1 saattir dön dön uyuyamadım.. Zaten stresli bi işim var uyku problemi çekiyorum zorla uyuyorum.. mideme ağrılar girdi sinirden stresten ne yapabiliriz bilmiyorum. Arsızlığın bu kadarı ..Çare arıyorum kavga etmemek için ama ilerde bebeğim bu sorumsuz insanların cocukları yüzünden uyanırsa cinnet geçiririm sanırım ortalık ayağa kalkar zor tutuyorum kendimi
Çok zor canım yaa anlayışsız insan komşunun kocasına sinir oldum ne demek cocuklardan rahatsız oluyor evladı bu çocuklar
Kadın ise sanki çocukları sinir bisaltma araci olarak kullanıyor çok sinir oldum
Bence aile sosyal politikalar bakanlığı temsilciligine bildir yazık çocuklara Dido44 Dido44 e katılıyorum
Evin senin mi kira ise taşın derim

Çok zor canım yaa anlayışsız insan komşunun kocasına sinir oldum ne demek cocuklardan rahatsız oluyor evladı bu çocuklar
Kadın ise sanki çocukları sinir bisaltma araci olarak kullanıyor çok sinir oldum
Bence aile sosyal politikalar bakanlığı temsilciligine bildir yazık çocuklara Dido44 Dido44 e katılıyorum
Evin senin mi kira ise taşın derim
Canım ev kendi mülkümüz yoksa taşınırdık çünkü dayanılmaz hal aldı. Ben de çocuklar için şikayette bulunmak istiyorum ama nasıl ispatlarız bilmiyorum. Artık kendimizi geçtik çocuklara üzülmeye başladık eşimle düşünüyoruz bu çocuklar ne olacak böyle yazık ya bu bir çocuk oyun oynar güler kahkaha atar acıkır ağlar düşer ağlar ama ne uyuyorlar ne güldüklerini gördüm günün yarısından fazlası ağlayarak geçiyor. Yarın bi görüşeceğiz hem site yöneticileri ile hem de yasal olarak ne yapabiliriz cocuklar için diye

Kadın eşine saygı duymayı biliyor balkona çıkarıyor rahatsız olmasın diye ee siz ne olacaksınız? Ben kesinlikle konuşur uyarırdım bütün gece uyuyamayıp sinirlenip bebeğime stres yaşayacağıma o stres yaşasın
Canım konuşulacak tipte insanlar değil. Yani biz zaten patlamaya hazır bombayız ters bir şey derlerse ortalık karışır. Kadın belli yani bunalımda zaten aklı selim insanlar olsa bu durumda olmazlardı. Allah anne babanın da hayırlısını versin yazık çocuklara

Vallahi boyleleride cocuk sahibi oluyor iste tutamuyorlar biyerleri cocuk oluncada sustur sunu polis cagir basedemiyosan birkac sikayete para cezasi veriyolar annemlerin orda da vardi bi bagirtilari bitmiyordu birdir ikidir para cezasi yiyince sus pus oldular
Canım bunu söylediğin iyi oldu. En iyisi şikayet edelim belki böyle böyle kendilerine gelirler. Hem cocuklar iyi olur hem de biz rahat ederiz

Back
X