2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım bende bakıyorum indirim falan yakalamaya çalışıyorum ama marka olarak kafamda oturttum
Pişik kremi sudocrem alacağım
Şampuan ve bebe yağını mustela alacağım
Mustelanın da pişik önleyici kremi çok iyi vitamin bariyer krem aklında olsun

Canım bende bakıyorum indirim falan yakalamaya çalışıyorum ama marka olarak kafamda oturttum
Pişik kremi sudocrem alacağım
Şampuan ve bebe yağını mustela alacağım
Pişik kremi olarak sudocrem almıştım ben de. Sonra içinde fare zehiri var dediler. Doktorun yazdığı kremleri kullandım ama sudocremi de bir araştırayım yine.

Bende tost falan cok severim kasarda cok yag var ben kilo alirim diye yemiyordum muzda ayni sekilde ne yapsam :kk77::kk77:
olsjn bise olmaz bebise yarasin yeter ki ben cheedar peyniri cok severim oda bayagi yagli ama tadi cok guzel yariyorsa insallah tavsiye ederim

Canım o fosfor eksikliğinden oluyor diye biliyorum. Şimdi balık sezonu da açıldı. Haftada en az 2 kez balık yemeliyiz. Sen de balık yemeye dikkat et bence
hmm baligi sadece kizarmis yerim baska turlu yiyemem en iyisi kizarmis;)

Kızlar kuzenimin bebeği pişik olmuş sudocrem normalde iyi gelir ama hiç bi işe yaramamış her markayı denemişler. En son annesi demiş git pudra al gel aynı gün pişiği geçmiş bebeğin. Ben genel olarak bakım losyonlarını mustela alacağım set olarak. Ama bence erken almayın çünkü kozmetik ürünlerinin süresi çabuk doluyor krem vs gibi.

Kız basıl asagı yukarı aynı benle aynı olan yok hepsının kı baya ıyı benımkıne gore :KK70:
22+4te randevum var sana özellikle yazacagim kilosunu canim papatyamavis arkadaşimizda kilosunu paylaşmiş 22 haftada 537 gram kendine evham yapiyorsun bircok bebegin kilosuna gore daha öndesin

Kızlar kuzenimin bebeği pişik olmuş sudocrem normalde iyi gelir ama hiç bi işe yaramamış her markayı denemişler. En son annesi demiş git pudra al gel aynı gün pişiği geçmiş bebeğin. Ben genel olarak bakım losyonlarını mustela alacağım set olarak. Ama bence erken almayın çünkü kozmetik ürünlerinin süresi çabuk doluyor krem vs gibi.
Oglumdan biliyorum pisik kremleri olusmus pisige iyi gelmiyor genelde en guzeli hamaten+travazol dr onu onermisti bize bi iki gune iyi geldi

canım ben girdim ayrıntılıya , aksine doktor çok güleryüzlüydü gösterdi anlattı 20 dk kadar sürdü çok şükür bır sıkıntımız yok güzel geçti :)
Aaa çok sevindim ya bana karşı olan bi durumdu herhalde sevindim canım senin adına bana o kadar bakmadı bile aman neyse önemli değil bebişler sağlıklı ya ona şükür :)

Göğüslerim çok dolgunlaşmış ve sertleşmişti. Az önce farkettim ki yumuşamış ve şişliği inmiş sanırım. Normal mi bu acaba :( sanki eski göğüslerim geri geldi çok tuhaf

merhaba kızlar dün biraz yoğun bır gün gecırdık yagmurdu camurdu doktordu derken bırazda gezındık yoruldum ama iyi geldi, ayrıntılımıza girdik.Sol böbreğimiz biraz büyük çıktı ama erkek bebeklerın bır cogunda gorulebılıyormus cokta onemlı degıl yınede doktorun takıp etsın dedı. 28 cm 537 gram olmus minik oğluma maşşallahh :) :) yüzümüzü cok göstermek istemedik ama tek bir kare yakalayabıldık çok sükür ki :)
Maşallah Maşallah beyfendiye)) darisi bana ve benim gibi bekleyenlere olsun inşaAllah...
cnim biraz beslenmenden bahsedermisin sana zahmet

Benim de gobegim minnakcik :) ama annemde doguma kotla gitmis ip baglayip ic karni genismis baya pek cikmamis muhtemel ona cektim:) bende cok dusunuyorum bunu ama hareketlerinin artisi cok daha fazla hissetmek vs olumca cok sukur buyuyo galiba diyorum. Bide benim plasentada bant cikti. Cok onemli bisey degil belki bebekte gelisim geriligi olabilir diye bi durumum var
Annemde bana.oyle diyo.. 6 aydan sonra cikmis onunda :) aslinda iyi biseyde.
Biri bisey soleyince iste hemen modum.dusuyo :işsiz:

Kızlar bazılarınıza çok kızıyorum. Yok temizlik yaptım yok bilmem ne yaptım. Ya 9 ay da yapmayıverin yormadan öylesine yavaşça bir ev silin süpürün wc banyo domestoslayın yıkayın bitti gitti. Napıosunuz da kanama gelecek kadar?? Canınızın kıymeti yok bebeğinizi düşünün bari. Ben hamile kaldığımdan beri 2 kez ev süpürdüm o da üstün körü. Onun dışında eşim yardımcı oluyor o olmasa maddi olarak sıkışsam da bi yarım günlü yardımcı alırdım hani. Canımızdan kıymetli mi! Hele ki canımızın içinden..
kesinlikle katılıyorum canım. Kim ne derse desin. Ben normalde de Çan’ımın kıymetini çok bilirim de şu süreçte çok daha hassasım. Hamile kalalı 2 kere mutfak süpürgesi açtım okadar :) ama domestoslayın lafına katılmadım bi tek, normalde bile zararlı. Hele ki hamilelikte .. bitkisel çamaşır suyu kullanıyorum ben. Yeşilanne ürünleri, şiddetle tavsiye ederim. İçine sinmezse haftada bir eşine söyle tuvaleti domestoslasın, ama sen hiç kullanma bence

kızlar bir sorum var. bebek bakım ürünlerini hangi marka düşünüyorsunuz? ben Sebamed düşünüyorum. başka marka önerisi olan var mı? Joker'de ay sonuna kadar indirim varmış. Fikirlerinize göre alıcam.
Ben bübchen kullanıyorum canım oğlumda 3 yıldır. Bitkisel çok memnunum. Pahalı gibi geliyor ama okadar uzun süre gidiyor ki. Senede 3 kutu anca kullanıyoruzdur
Oglumdan biliyorum pisik kremleri olusmus pisige iyi gelmiyor genelde en guzeli hamaten+travazol dr onu onermisti bize bi iki gune iyi geldi
travazol çok ağır bi krem dedi bana doktorumuz, zaten piştikten ziyade mantar için verilir, ama çabuk geçirdiği için doktorların da kolayına gidiyor galiba, en fazla 2 gün kullanılmalı canım. Biz sudocrem den memnunuz. Ama birkaç kere ilerleyen pişikte fayda etmedi, onda da bi arkadaş tavsiyesi ile kırmızı kantaron yağı sürdüm. Aman allahım bu nasıl bir mucize. O gün bugündür evimden eksik etmem. Düştüğünde bile sürüyorum. Morarmayı bile alıyor. Şimdiden ayarlayın derim ;)

Kızlar maşallah bitmiş alışverişler :halay: ben daha başlamadım, kasım aralık civarı yaparım galiba
Oğlumun eskilerini çıkarıp düzenleyip yıkayıp eksikleri belirleyip öyle yapıcam inş. İlk çocuğumdaki gibi gerekli gereksiz bisürü masraf yapıp sonra pişman olmak istemiyorum bu sefer nasipse :) inş çok eksiğimiz yoktur, herşey ateş pahası olmuş resmen ya
En büyük sıkıntım ilk çocuğum yaz bebesi, bu kış. Tam ters denk geldi

mustela'yı çok duydum ama kullananı görmediğimden emin olamadım. Sebamed'in ürünlerini kullandığımdan biliyorum. Çoğu doktor da bebeklerde onu öneriyormuş. Bir de kokusuna bayılıyorum :KK68:
set olarak nerelerde satılıyor? set belki daha mantıklı gelir
Kızım 6 yaşında doğduğu günden bu yana mustelanin şampuanı ve nemlendiricisini kullanıyorum. Çok çok güzel. .. ilk zamanlar zaten şampuan o kadar az kullanıyorsun ki çok uzun süre gidiyor..

Kızlar maşallah bitmiş alışverişler :halay: ben daha başlamadım, kasım aralık civarı yaparım galiba
Oğlumun eskilerini çıkarıp düzenleyip yıkayıp eksikleri belirleyip öyle yapıcam inş. İlk çocuğumdaki gibi gerekli gereksiz bisürü masraf yapıp sonra pişman olmak istemiyorum bu sefer nasipse :) inş çok eksiğimiz yoktur, herşey ateş pahası olmuş resmen ya
En büyük sıkıntım ilk çocuğum yaz bebesi, bu kış. Tam ters denk geldi
Aynen bende senin gibi düşünüyorum canım. Kasim-Aralik gibi başlarım eksikleri tamamlamaya... Oğlumdan kalan kıyafetlere baktıktan sonra tabii. Deneyimli bir anne olarak bebek bezi olarak ne düşünüyorsun canım?

Back
X